• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

evet cnm konyadayım bende revizyon olacagım burundan kimleri onerirsin aynı dr una mı olacaksın memnun degilim dedin nedenn?????

revizyon olacam derken bide cene problemi cıktı :S ust cenem darmıs onun icinde ameliyat olmam lazımmıs riskliymis ortodontist dedi:S ve burundan ameliyat oldugum icin cene ameilyatında normal burun bile kayıyormus bnmki nolcak offf cıkmazlardayımmmm :D

düzeltmeyi nelegelepe için yazdın dimiii:ssz: yoksa ben şıppadanak anlamıştım zati typing mistake olduğunu:1: ama nelegelepe sarışın anlamaz o:18: aramızda kalsın en zeküüleri benimmmm:32:

Zekisin belli senin yazıları okurken çok eğleniyorum ben:))

canımmm konyada nerede oturyosun ? ben meramdaym ozelden yazabiliosan bana no nu yaz goruselim senle...

revizyon olacam derken bide cene problemi cıktı :S ust cenem darmıs onun icinde ameliyat olmam lazımmıs riskliymis ortodontist dedi:S ve burundan ameliyat oldugum icin cene ameilyatında normal burun bile kayıyormus bnmki nolcak offf cıkmazlardayımmmm :D

Canım istanbulda doğru dürüst bi doktor bul git ona ol bu doktor mahveder ben sana söyleyim. Acele etme sakin davran.ama Konya'da yaptırma

istnbulda emre ilhan var kararım o ama parabiriktrmem lazm 15 bini buluyo 2.ameliyat

ah be nolacçım bu kadar poh pohlanır mı bizim nelegelepe:20: şimdi mıçtık:18: bizi ezikler durur, bak zati başlamış bile:23:

gördüğün üzere hepimize geçirmiş.. ama en ağır olan jelocana mesajı. cümlenin tümünü kırmızılamak zorunda kaldım:1:

Seni cımbızcı seniiiii:20: Kess otur yerine:47: Vallaha Jelonun ameliyatında uyurken totonun bayağaaaa çıktığı resimleri deşifre ederim burda:33:

Bundan sonra senin adın CIMBIZCI :60:

saolsun tum hataları yapmıs uc dr a gittm ucu de aynı seyi dedi mahvetti .... zatn 2 aydan sonra ona kontrole gitmedm .. diger dr lar sasrdı nasl boyle hatalar yapılır die acemice dediler.. ayrıca nefes alamıyorum....

Seni cımbızcı seniiiii:20: Kess otur yerine:47: Vallaha Jelonun ameliyatında uyurken totonun bayağaaaa çıktığı resimleri deşifre ederim burda:33:

Bundan sonra senin adın CIMBIZCI :60:

yüzüm görünmüyosa hiçç sorun değil..nede olsa 90'lık benim totoş:32:
haha bu arada, toto fotolarımla tehdit mi ediyon sen beni?:20: benim elimde nelerrrrrr var nelerrrr, hatırlatırımmm:23:

dile getirdim dolgu yaparız bilmem ne biseler dedi sarmadı beni benim alternatife ihtiyacım yokki.. kesin cozum lazm haksızmıyım ?

Back