Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayıklardı demek istedim
merhabaa gecirdigin operasyonları okudum suan memnunmusun ?? dr dan vs ?
evet cnm konyadayım bende revizyon olacagım burundan kimleri onerirsin aynı dr una mı olacaksın memnun degilim dedin nedenn?????
düzeltmeyi nelegelepe için yazdın dimiii yoksa ben şıppadanak anlamıştım zati typing mistake olduğunu ama nelegelepe sarışın anlamaz o:18: aramızda kalsın en zeküüleri benimmmm
revizyon olacam derken bide cene problemi cıktı :S ust cenem darmıs onun icinde ameliyat olmam lazımmıs riskliymis ortodontist dedi:S ve burundan ameliyat oldugum icin cene ameilyatında normal burun bile kayıyormus bnmki nolcak offf cıkmazlardayımmmm
ah be nolacçım bu kadar poh pohlanır mı bizim nelegelepe şimdi mıçtık:18: bizi ezikler durur, bak zati başlamış bile
gördüğün üzere hepimize geçirmiş.. ama en ağır olan jelocana mesajı. cümlenin tümünü kırmızılamak zorunda kaldım
nolaac msj yazamıyorum dr um mstafa kyar dı
canım Msj doldurma 100 mesaja ulaşma bölümü varmış şarkı sözü filan yazıyormuşun doluyormuş orayı dene 100 Msj olsun özele gelnolaac msj yazamıyorum dr um mstafa kyar dı
saolsun tum hataları yapmıs uc dr a gittm ucu de aynı seyi dedi mahvetti .... zatn 2 aydan sonra ona kontrole gitmedm .. diger dr lar sasrdı nasl boyle hatalar yapılır die acemice dediler.. ayrıca nefes alamıyorum....
Seni cımbızcı seniiiii Kess otur yerine Vallaha Jelonun ameliyatında uyurken totonun bayağaaaa çıktığı resimleri deşifre ederim burda
Bundan sonra senin adın CIMBIZCI