Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

İşte bütün bu istedin şeyleri ameliyata girmeden önce iyice anlatman lazım Durruyecim.12 kilo birden verilmez ama sen en azından o güne kadar 3-4 kilo verebilirsen en azından göğsündeki şişlikler iner ,sonrasında da devam edersin vermeye.Evet bence 1 gün önce yatış yapacaksan o zaman söyle ki doktorun da unutmasın ne istediğini.Sanırım damla model değil yuvarlak istiyorsun.Bunu da mutlaka belirt tatlım.

bademhanimcimmm senin adina ne kadar seviniyorum bilemezsin sanki dersin ben ameliyat oldumda rahatladim gibi enerjin tam olarak yansimis bana demekki simdiii cok daha iyisin degilmi

Durruyektacim cok tesekkur ederim inan cok iyiyim sozlerin cok mutlu etti beni. umarım senin de ameliyatini kutlamak nasip olucak hepimize bütün gün uyuyup uyuyup kalkiyorum baska yaptığım hiç birşey yok sadece acayip pislendim yahu beni sıksan salataya yag cikarirsin o derece normalde hergun dus alirim ben hele bi de bu havalarda sabah aksam dus alirim arkadaşlarım dr. 1hafta banyo yapamazsın diyince baya dalga gectiler benle biraz takintiliyimdirda bu konuda onun haricin de suan evde temizzlik var ben totomu büyütüyorum anca bu kismi güzel oluyo bak

oohh bizim yerimizede gez ablacimmm sanada hayirli cumalar ve iyi eglenceler

haklisin ablacim guzelce soylemem lazim sonucta benim memnuniyetim onemli ameliyat sonrasii ama destegin icin sagol yatisimdan once sizden tekrar tuyolar alirim konusmamla ilgili neleri soyleyim filann cunku heyrcandan herseyi unutabilirim gibims geliho

hahahahhh ilahi bademmmcimmm cok guldurdun beniii :)))banyo konusi sikinti olmus sana gercekten gerci bana dahada fazla olacak haziranin ortasi pisicem galibaaa bennnn :)))ama olsun bi hafta nedir ki gecer goz acp kapayincaya kAdar merak etmeee :))ben ameliyat olayimmmm zaten hemen ilk firsatini buldugumda burdayimmmm seni nldglp ablami ve jelesci ozlerim yoksammm cok alistim yaa cok acaip bi ortam burasii bagimlilik yapiyorrr resmennnn

evet cok haklisin bağımlılık yapiyor resmen kk gerçi burda ki güzel insanlar olmasa ne işimiz var kk da dimi

aynen oyle canim benim aynennnn ))guzel insanlar sayesinde guzellesiyo bu topik

tatlım özel mesaj hakkım olmadığı için burdan yanıt vereyim dedim
ben ameliyata girmeden önce 73kg dım ama şuanda tartılmadım henüz anesteziden midir nedir hep açım habire bişeler yiyorum tartılmayada korkuyorum açıkçası:18: ama doktorum toplamda 350gr aldığını söylemişti. gerçi şuanda almış değilde sanki 350 gr eklemiş gibi görünüyo acayip bi şişlik var benim göğüslerimin sorunu büyüklükten çok sarkıklığıydı zaten şimdi memişlerim ağzımda geziyorum işte

canım sürekli uyaran biri gibi oldum ama aman dikkat et yediklerine.. ben de gelsin pastalar gitsin börekler modundaydım. üsttü küçülttük altı büyüttük bu sefer insanın sürekli bişeyler yiyesi geliyor aman dizginlemeye çalış benim düştüğüm duruma düşme....

ben memnunum böyle linacım sen hep böyle kal dürt beni habire bundan sonra daha dikkatli olucam ben de çok fena durumdayım çünkü bügün bol sarımsaklı kocaman 2 tabak ev yapımı makarna üstüne 2 dilim baklava 2dilim koca pasta yidim meyve falan yidim bi de yan komşu mangal yapıyodu kokusuna tav oldum inşallah komşuluk hakkı diye 2 parçada bize getirirler derken yakaladım kendimi biri beni durdursunnnnnnnnn :18:

canım doktorum bana saat yediden sonra bişey yeme demişti. birde anestezinin böyle bi güzel etkisi oluyomuş malesef... insan hep yatarken de aklına böyle güzel mamalar geliyo malesef yesek yesek kilo almasak süper olurdu ama malesef ((((((((((
nekadar çok malesef demişim
sen porsiyonları azaltmakla başla işe ameliyat olduğum günün gecesi parti vardı benim odada gelsin pastalar gitsin eklerler, truflar vs. vs. orda başlamıştım anlıycağın yemeye... sana kolaylıklar diliyorum canım...

çok teşekkür ederim linacım hakkımda hayırlısı diyorum ben de

Lina cok hakli kizlar yokken cok seasiz buralar nldglp ablayi da maşallah eve zorla sokuyolar heralde gerci hatunda tam hatun o gezmiycekte kim gezicek yerim onu ben yerim yerim

evet cok haklisin bağımlılık yapiyor resmen kk gerçi burda ki güzel insanlar olmasa ne işimiz var kk da dimi

aynen oyle canim benim aynennnn ))guzel insanlar sayesinde guzellesiyo bu topik

İkinizi de yerim İkinizi de öperim İkinizi de severim

Ne güzelde yazmış benim miniklerim Merak etmeyin bu topik bizim,hepimizin.Jelesec yakında gelir inşallah.Ablanız mapus damlarında.Hadi kalkın çamaşır neyin götürün Az laf,çok iş:118:

Lina cok hakli kizlar yokken cok seasiz buralar nldglp ablayi da maşallah eve zorla sokuyolar heralde gerci hatunda tam hatun o gezmiycekte kim gezicek yerim onu ben yerim yerim

Sen yoksa laf mı çaktın bana burda bademhanımcımm Gezerim,tozarım,gezdikce güzelleşir havamı da atarım.Çok güzelim pek zekiyim bilin bakalım ben kimiiiim Hem lafı çak hem;yerim onu ben yerim

Sen yoksa laf mı çaktın bana burda bademhanımcımm Gezerim,tozarım,gezdikce güzelleşir havamı da atarım.Çok güzelim pek zekiyim bilin bakalım ben kimiiiim Hem lafı çak hem;yerim onu ben yerim

a aaa aşk olsunn sultanımm ben kim sana laf çakmak kimmmm
paylaşamıyorum seni özledik burda bütün gün hapis oldum eve napıyım tek eğlencem sizlersiniz
ama yine de yirim seni yirim

Yaaa linak hanım biz sana dediydik.Sen yemelere devam et.Bak ben hiç yiyormuyum?

valla ben de hasta ziyaretine gelenlerin getirdiği baklavalar pastalar su börekleri meyve suları var onları götürebilirim yoksa ben hepsini yiyip 100 kg olcam yakında

valla ben de hasta ziyaretine gelenlerin getirdiği baklavalar pastalar su börekleri meyve suları var onları götürebilirim yoksa ben hepsini yiyip 100 kg olcam yakında

Ameliyattan sonra 3 ayda 6 kilo almışım. Bende anesteziden hiç doymuyordum. Bide kansız kalmaktan. Şimdi diyete başladım 10 gündür 2 kilo gitti. Aman dikkat edin bi sürü sıkıntı yaşıyoruz boşa gitmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…