Kizlar tunaydin.... nassil keyifler... bende durum kötü. Esim baska şeylerle ilgilendigimi gorunce kaprislerini uc katina cikardi. Burnumda soluyorum resmen. Kendisine ithafen bir sozum var icimde patlamasin buraya yazayim... erkekler odundur yontulmak ister... oh yazdim ona soyleyemedim sistim adeta....
zefeyy ellerine sağlık enfes görünüyorlarbiraz öleeee sankimm size yeni tarifimi koyuyorum kızlarrrrr çok güzldiii
Eki Görüntüle 718463 Eki Görüntüle 718464 Eki Görüntüle 718465
TATLI UĞRAŞLAR
Saol insallah bu vitamin ilac bitki cayi birakilmasi gerekiyomus aml den once hangi caylar kizlar lutfen ne yapmam yada yampamam gerek
Kizlar tunaydin.... nassil keyifler... bende durum kötü. Esim baska şeylerle ilgilendigimi gorunce kaprislerini uc katina cikardi. Burnumda soluyorum resmen. Kendisine ithafen bir sozum var icimde patlamasin buraya yazayim... erkekler odundur yontulmak ister... oh yazdim ona soyleyemedim sistim adeta....
biraz öleeee sankimm size yeni tarifimi koyuyorum kızlarrrrr çok güzldiii
Eki Görüntüle 718463 Eki Görüntüle 718464 Eki Görüntüle 718465
TATLI UĞRAŞLAR
Saol insallah bu vitamin ilac bitki cayi birakilmasi gerekiyomus aml den once hangi caylar kizlar lutfen ne yapmam yada yampamam gerek
Badem cim tatlı kızım benimSana da tünaydın yeni mincik memişlerinle BAk demiştim sana 2.günü çok iyi olacaksın diye.Geçti bitti inşallah.Komşulaa görmedi di mi kaçıverseydin hemen kimseler görmeden
zefeyy ellerine sağlık enfes görünüyorlarbir zamanlar ben de yapmıştım bundan. ilk oğlumun ilk d.günü için...nelegelepe kadar olmasa da ben de bir zamanlar hamarattım, iki çocuktan sonra böyle oldum ne d.günüydü şimdi hatırlıyorum da, resmen sünnet havasında geçmişti...20 çeşit mama, 50'ye yakın davetli ile görmemişin oğlu modundaydık
canım ya, ben bişi bırakmamıştım...kanı sulandırmamaklazım bence, içtiğin ve vazgeçemediğin bitki cayı varsa, bi bak. kan sulandırıyorsa kesersin
ah be linakım, onların hammadesi odunbenim evde bir kalasım, iki de fidanım var
sıkma canını, ne onlarla ne de onlarsız
offf aklımı başımdan aldı zefey bu görüntüler
Aneeem az da dolmamış için:18: boşalt içini tatlım.Ne varsa yaz biiir birrBu arada nelerle uğraşıyosun de bakiim ablacığına
zefeyy ellerine sağlık enfes görünüyorlarbir zamanlar ben de yapmıştım bundan. ilk oğlumun ilk d.günü için...nelegelepe kadar olmasa da ben de bir zamanlar hamarattım, iki çocuktan sonra böyle oldum ne d.günüydü şimdi hatırlıyorum da, resmen sünnet havasında geçmişti...20 çeşit mama, 50'ye yakın davetli ile görmemişin oğlu modundaydık
canım ya, ben bişi bırakmamıştım...kanı sulandırmamaklazım bence, içtiğin ve vazgeçemediğin bitki cayı varsa, bi bak. kan sulandırıyorsa kesersin
ah be linakım, onların hammadesi odunbenim evde bir kalasım, iki de fidanım var
sıkma canını, ne onlarla ne de onlarsız
wuu ilk doğum günleri öle oluyo sanırım bizimkilerde eve sığmamıştıııı
saolun kızlarr öptmmmmmmmmmmmm
Ameliyattan ciktim kizlar yatıyorum henuz kalkmama izin yok
Geçmiş olsun,iyileşme sürecin sorunsuz ve güzel geçsin.
oooooo çok geçmiş olsun canım. yazabildiğine göre gayet iyisin... aman hep böyle gitsin çabucak iyleş inşaallah
Cok tesekkur ederim linacim ozelden msjini da okudum ama henüz özel msj hakkim olmadigi icin cevabi burdan yaziyim dedimkolları kullanma konusunda cok haklisin galiba cunku ben biraz abarttim sanırım iyiyim diye cok kullandim kollarimi bira agrim var o yuzden. Simdi daha sikkat ediyorum hareketlerimi cok kisitladim. Bi de ben biraz hareketliyimdir yatmak ve hareketsiz kalmak aslinda hiiiiiiiiic bana göre degil ama mecbuurr napacann vasfiye teyzeden de alinti yaptim tam oldu hadi hayirlisi bakalım lina
Cok tesekkur ederim linacim ozelden msjini da okudum ama henüz özel msj hakkim olmadigi icin cevabi burdan yaziyim dedimkolları kullanma konusunda cok haklisin galiba cunku ben biraz abarttim sanırım iyiyim diye cok kullandim kollarimi bira agrim var o yuzden. Simdi daha sikkat ediyorum hareketlerimi cok kisitladim. Bi de ben biraz hareketliyimdir yatmak ve hareketsiz kalmak aslinda hiiiiiiiiic bana göre degil ama mecbuurr napacann vasfiye teyzeden de alinti yaptim tam oldu hadi hayirlisi bakalım lina
Ameliyattan ciktim kizlar yatıyorum henuz kalkmama izin yok
günaydın, hem estetik hem de geyik severler
hayırlı cumalar hepimize..kartopum, merak yine aktif olmuşben boşverdim canım
sen hem neden bizleri bırakıp bırakıp gidiyon, pek bi gezente gördüm seni son günlerde. nelegelepeyi geçtin geçicen, o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?