Hadi sana bi kıyak yapayım benim fotoyuda gönderteyim sana.Zavallı baycan burdakilerden ne çekiyor sen bilmezsin şekerim.Ara ara kafanda soru işaretleri kalmasın için rahat olsun.
Caniiim naber nasilsin
Bide canim drenler cikarken izledim nette AMA agri durumu ne
Haklısın kaç para dedi en çok burası ilgimi çekiyor:))
iyiyim canım sen nasılsınsizlerin muhabbeti hep estetik ben estetiğe karşı biriyim her yerim doğal yapılı hiç bi yerim yok
Ayyyyy seviyorum sizi cantami sadece cikolatayla dolduracagim sadece sizin icin ay saol ne zaman hemen gonder lutfeeren
iyiyim canım sen nasılsınsizlerin muhabbeti hep estetik ben estetiğe karşı biriyim her yerim doğal yapılı hiç bi yerim yok
Resim dedin unutma nezaman lutfenBilmem miii.Ne yaparsın ellibin bakımı sizin kadar genç değiliz.
sen bize rüşvet mi teklif ediyorsundanışmanlık ücretimiz çok haberin ola baycana vereceğin paranın yarısını bizim çeteye dağıt
amma çok sordun ya yat önümüze ameliyatınıda biz yapalım
hıııım öylemi diyorsun benle sürekli yazışan kim loooooooooooooooo
Ayyyyy seviyorum sizi cantami sadece cikolatayla dolduracagim sadece sizin icin ay saol ne zaman hemen gonder lutfeeren
7.500 AMA iki gece kalicam hastanede neden noldu
Hehe alemsin napim canim gun geldikce milletin basinin etini yiyim nasil gidiyo geziyosun artik masallah
Resim dedin unutma nezaman lutfen
Canin sag olsun
Bugun esimde isyan etti artik dedi napsamda hep senin dedigin oluyo ne yorucam kendimi naparsan yap diye erkek milleti iste
Bu benim 2. Ameliyatım olcak canım. Malum herifciğim gergin:)
Hemen gönderemem çünkü resim bende yok.Utanıyordum Ercan beyden istemey üç sefer isteyip yok edince teknoloji özürlü bendeniz.Yarın sekreterinle konuşurum bakalım sen meil adresini ver özelden en kısa zamanda hallederim şekerim.
Son karar kocanındır şekerim.Evet karıcım,tamam karıcım
geziyorum iyiyim şükür
aman Allahım baycan beni mumla arayacak eminim Nurgulden sonraya sen gelip ameliyat olma baycana adam mesleği bırakmasın senin yüzünden daha işimiz var adamla kaçırtma buralardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?