Ayy insallah canim tek temennim senin doktorda ercan bey demi bitip gidecek bu hallerime gulecegim gunlerde gelecek insallah Ben iki gun kalcam hastanede drenler nekadar kaliyo nekadarda bi kontrole gelmem lazim malum hastane uzak olcak daha olmadi extra bi gun daha kalirim
Ay vallahi gelisenize ben gezdirir misafir ederim sizi toplanın gelin :)saat başı uçak var atlayın gelin fırın kebabıyla başlar tiritci mithatla devam eder etliekmekle sona erer:) nasıl olsa Ercan beyin oradan çıkmıyorsunuz lazer lipo herşeyi çözer
kızlarrr iyi geceler... özledim ben sizle muhabbeti ama yaaaaa.... şu sınavlar ve şu nişan geçse de tam zamanlı dönüş yapsam topiğe....
bu arada ameliyat olcak arkadaşa da kolaylıkla atlatmasını dilerim. umarım sonucu istediğinden de güzel olur....
ben gelirimkebap var ise beleş hiiiiç kaçırmam
Eveeet gelin vallahi beleş:) bendensiniz:)
Ay vallahi gelisenize ben gezdirir misafir ederim sizi toplanın gelin :)saat başı uçak var atlayın gelin fırın kebabıyla başlar tiritci mithatla devam eder etliekmekle sona erer:) nasıl olsa Ercan beyin oradan çıkmıyorsunuz lazer lipo herşeyi çözer
:))) dedikodu yapıyorsan bizdensin bak herkesi almıyoruz aramıza kıymetini biltatlıdır o candır süslü hiç dermesin 50.yaşında
iyi yapılan dedikodular bizlerinki zarar gelmez yapabilirsinizkız gencim ben zaten oramı buramı yaptırdım :)) teşekkürler canım güzel sözlerin için utandırdın beni seninde sesinden güzel elektrik aldım sürecinde yanndayız hiç sıkma kendini yarın dualarımız seninle
kızlarrr iyi geceler... özledim ben sizle muhabbeti ama yaaaaa.... şu sınavlar ve şu nişan geçse de tam zamanlı dönüş yapsam topiğe....
bu arada ameliyat olcak arkadaşa da kolaylıkla atlatmasını dilerim. umarım sonucu istediğinden de güzel olur....
Ercan bey doktorum.Drenler ertesi gün alınanda oluyor 10 gün sonra alınanda.Benim 4.gün alınmıştı.Gelen sıvı miktarı ile ilgili alınması.Dikişler de sanırım 6. günü alınmıştı.Drendi,dikşti kontrol olmuş oluyorsun zaten.Gitmeden kontrole gidersin.Doktor yedi yirmidört ulaşılabilir maşallahno problem
gel kız senin ameliyatlarını da ben yapacağım beleş bak
selam bentoprağım nasılsın
Ercan bey doktorum.Drenler ertesi gün alınanda oluyor 10 gün sonra alınanda.Benim 4.gün alınmıştı.Gelen sıvı miktarı ile ilgili alınması.Dikişler de sanırım 6. günü alınmıştı.Drendi,dikşti kontrol olmuş oluyorsun zaten.Gitmeden kontrole gidersin.Doktor yedi yirmidört ulaşılabilir maşallahno problem
Evt ya masallah Ben devamli aradim icin biliyorum herdefasinda gzl olacak diyo yanliz sizi degil doktorda cekiyo elimde napim sizler onceden gordunuz onu konustunuz resimlere baktiniz Ben telefondan bide jeselecin canimin gonderdi resimden bukadar olsun demi
kız sen nasıl ders çalışıyorsun :26:hep facedesin
Bide canim drenler cikarken izledim nette AMA agri durumu ne
kız sen nasıl ders çalışıyorsun :26:hep facedesin
İyidir jelesecem sen nasılsın resimleri göremedim bilgine.
Canım sen telefonda geliyim karın germe yapın mı dedin hiç görüşmedinizmi doktorla
Evt ya masallah Ben devamli aradim icin biliyorum herdefasinda gzl olacak diyo yanliz sizi degil doktorda cekiyo elimde napim sizler onceden gordunuz onu konustunuz resimlere baktiniz Ben telefondan bide jeselecin canimin gonderdi resimden bukadar olsun demi
facede sosyoloji bölümünün sayfası var özetler var orda
Tabi haftalardir internetten arastirdim doktorlarin yorumlari okudum aradim konustum en son burdaki yorumlari amelyat oncesi sonralarini okudum sizlerden bi guven geldi aynen oyle aradim Ona yaptiracagimi soyledim ustelik fiyat en pahali ercan bey soyledi AMA icime sindi
Haksizmiyim devamli doktoru aramakta geldim gun amelyat olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?