Hu huuu biz bademhanim la K.koy bulusmasi yaptik.Caylar kahveler icildi.Ayrintilar az sonraaaa)))
Hu huuu biz bademhanim la K.koy bulusmasi yaptik.Caylar kahveler icildi.Ayrintilar az sonraaaa)))
uleeeeen geceye bade ile beraber mi geçireceksinnasıl az sonra böyle saatler geçti detay vermedin nasıl bade benden güzel mi ? seksü mü? genç mi?dedikoduyu seviyor mu sevmiyor ise çete üyesi olamaz dedikodu sevmesi şart
Avrupa yakasinda kuzenimde kalicam AMA doktor kontrollerine geldimde falan gorusuruz Zaten iki gece kalcam hastanede doktora soyledim sendemi karin amelyati olmustun canim
Bizim yakadasın yani.Karın ve yüz oldum ben.
Karin ve yuzmu sonrasi nasil gecti iylesme surecin zorlandinmi Benim zaman yaklasiyo heycan korku karisti birbirine nolur istanbula gelince hepinizi gormek istiyorum jeselec kesin gelicekmis beni gormeye insallah tabi
Karin ve yuzmu sonrasi nasil gecti iylesme surecin zorlandinmi Benim zaman yaklasiyo heycan korku karisti birbirine nolur istanbula gelince hepinizi gormek istiyorum jeselec kesin gelicekmis beni gormeye insallah tabi
Konya'da böyle şeyler yok ya estetik sever 1 kişi bulsam kafama göre ufkumu genişletecek göbek atıcam.orası ne güzellll
Allah kısmet ederse tabiki gelirim neden gelmiyim.Heyecan olması doğal adı ameliyat.İnşallah her şey güzel olacak.Karın ameliyatımı olalı bir yılı geçti.Yüz yeni daha bir ayı geçti.Arada sağlık açısındanda iki ameliyatım var.Narkoz alışkanlıkmı yaptı ne
Ben ameliyatlarımı rahat geçirdim.Nekahat evresi zorlanmadım hiç.Ameliyat sonrası ağrım falan olmadı.Hastane çıkışı ağrı kesici bile kullanmadım.Ödemlerim çabuk geçti.İnşallah sende benim gibi rahat geçirirsin.
Hala ufkun genişlemedimiAnladım been sen canlı görmek istiyon konyada olan yokmu.Mevlanayı ziyaret etmek çok istiyorum.Kısmet kimbilir canlı örnek ayağına gelir çok dua et çoook
hahaha itinayla dedikodu yapılırvallahi bi sohbet bi sohbet hiç ayrılasım yoktu benimm hatta dese ki sabaha kadar müsaitim düşmezdim yakasından o derece. Acayip tatlı bi hatun ya bayıldımm ona senden de bahsettik bol bol dedikodunu yaptık bu arada sesin o kadar genç geliyor ki 30 yaşında var yok dedim ben :) nldglp ablayada söyledim sen KK nın olmazsa olmazısın. Seni henüz görmemiş olsam da ikinizi de iyi ki tanımışım diyorum. nldglp ablada bugün ne sorduysam açıklayarak cevap verdi hepsine. İkiniz de iyi kiii varsınızzzzzz çok çok çok teşekkür ediyorum ikinize de. inanılmaz moral kaynağısınız bana
Konya'da böyle şeyler yok ya estetik sever 1 kişi bulsam kafama göre ufkumu genişletecek göbek atıcam.orası ne güzellll
Ayy insallah canim tek temennim senin doktorda ercan bey demi bitip gidecek bu hallerime gulecegim gunlerde gelecek insallah Ben iki gun kalcam hastanede drenler nekadar kaliyo nekadarda bi kontrole gelmem lazim malum hastane uzak olcak daha olmadi extra bi gun daha kalirim
Sende oldun demi amelyat Ben burda kimi gorsem resmen sorguya cikiyorum elimde deil
Demek konyada ihtiyaclqrimi Yok benim ayle cevrede karsi AMA napim istiyorum
Bizim yakadasın yani.Karın ve yüz oldum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?