Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Canim bizim gokyuzu grey siyah gibi bise onun icin uzgunum cok kotu
Bende bayilirim baliga caya off ne gzl memleketimiz var otur cay sigara baska bisede Yok bu keyif

Bence ameliyat öncesi yap bu yazdıklarını.Ameliyat sonrası kendini çok zorlamaman lazım.Kendini iyi hissedebilirsin ama yine de korumalısın.Zaten vücudun sana neyi yapıp neyi yapmamını söylüyor kısıtlıyor hareketlerini.Her geçen gün daha iyiye gidiyor.Ameliyatlı istanbul turu zor anlayacağın şevkini kırmak istemezdim ama doğrusu bu.Senin iyiliğin için.

Geldim anda hastaneye yatacam hemen olim bitsin Ben bidahakine gelirim tur yapariz sizinle AMA bi iki defa gorusuruz ya hafif yormadan cay falan iceriz insallah

kız özledin mi bizleri en çok beni özlemişsindir kesin senin yokluğun çok belli idi zafeyle dedikodunu yaptık dedik yok buralar sessiz

ha haa, ne oldu ele başı, ençok seni değil beni özledi bikerem, baksana neleglepeye sadece 4 beğeni yapmış. sana kaç yapmış ?? bana 28 ! en büyük ben ve

ha haa, kıskanç neledegelepe en güzel yazıları ben yapmışım, beğenileri de kapmışım ne diye kıskanıyon ulennnn

gerçi bak endamını görmesem şimdi yazacaklarımı kesinlikle yazmazdım...sen negüzel bi kadınsın yaw yüzün ayrı, saçın ayrı, kalbin ayrı güzel gözünü unutmiiim, baksana pek bi keskinmiş, hastane odasında jelocanın totoyu bile kesmiş 4 4 lüksün, idolümsün

10 gun kalicam canim bi haftA sonrasinda kendimi iyi hissedersem yapariz biseyler demi

Kk dan ada isimli arkadaşımız ameliyatının haftasına yurt dışına uçmuştu.İnşallah sizinde toparlanma süreciniz bizim gibi çabuk olur.Allah kısmet ederse yaparız tabii neden olmasın.Siz hastane çıkışı ne tarafta kalacaksınız.

Avrupa yakasinda kuzenimde kalicam AMA doktor kontrollerine geldimde falan gorusuruz Zaten iki gece kalcam hastanede doktora soyledim sendemi karin amelyati olmustun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…