koca totolu nelegelepe ve jelocan nerdesiniz loooooo ?
amma uykucusunuzhadi kaldırın totoları öğle olmak üzere
günaydın arkadaşlar , umarım herkes iyidir,ben tatili yaptım döndüm gerçi çok iyi bir tatil değildi desem yalan olmaz,ben fena grip oldum ,doktorluk olacak kadar . ama daha da kötüsü burak düştü ve üst ön sol dişini kırdı uç kısmından felaket canı yandı herhalde çok ağladı.yani düşe kalka bir tatil geçirdik. Allah beterinden saklasın .
çok konuşmuşsunuz sayfalar çoşmuş. vakit buldukça okumaya çalışayım yoksa meraktan çatlarım
herkese güzel bir gün diliyorum
bu arada jeselec muhteşem görünüyordun resimlerde 41 Xtaş ,taş
ben buradayım sabahın köründe telde dedikoduda idik tüylü ile
senin yanında büyük totolarımız çok doğru ama totosu bizlerden çooook büyük olanlarda var
bu arada ayıptır yahu faceten eklemeler yok efendim seksü pozlar koymalar kıskanıyorum heeee olcek iş değil
şaka bi yana nelegelepe'ninki büyük ama seninki küçücüüükk, üstelik kalkık
tüylü allah bilir yataktadır, keyif yapıyordur yine...hayat size güzel beaaa, bak bana sabahın 7 sinde işe gelmek üzere yoldaydımbu güzel havada ofiste tıkışmış bi halde haber izliyorum, dizi seyrediyorum, telle konuşuyorum
bardaaa dolu tarafından bakmayı biliyorum
kız kalkık dedin de bak bu tüylü hastaneden beni çıkaracak hazırlanıyoruz benim eş yolda kalktım tabi anadan üryan durumu bende sen arkadan benim totoyu incele (sapık tüylü:))) telde demez mi kız jelesec senin toton ne kalkık
yok yok canım ciğerim ile telde idik kadıköye geçecek çok sıcak bende çıkacağım ama yürüyüş yapayım açık havada
ben senin işin gibi bulsam fizanda olsa çalışırım
kızlar tekrar merhaba,
ne çok yazmışsınız valla oku oku,beğen beğen bitmedi. ağzınıza sağlık
kızlar tekrar merhaba,
kızlar tekrar merhaba,
nurgul selam zamanın azaldıkça gerilme rahat ol tamam
koca totolu nelegelepe ve jelocan nerdesiniz loooooo ?
amma uykucusunuzhadi kaldırın totoları öğle olmak üzere
şaka bi yana nelegelepe'ninki büyük ama seninki küçücüüükk, üstelik kalkık
tüylü allah bilir yataktadır, keyif yapıyordur yine...hayat size güzel beaaa, bak bana sabahın 7 sinde işe gelmek üzere yoldaydımbu güzel havada ofiste tıkışmış bi halde haber izliyorum, dizi seyrediyorum, telle konuşuyorum
bardaaa dolu tarafından bakmayı biliyorum
kız kalkık dedin de bak bu tüylü hastaneden beni çıkaracak hazırlanıyoruz benim eş yolda kalktım tabi anadan üryan durumu bende sen arkadan benim totoyu incele (sapık tüylü:))) telde demez mi kız jelesec senin toton ne kalkık
yok yok canım ciğerim ile telde idik kadıköye geçecek çok sıcak bende çıkacağım ama yürüyüş yapayım açık havada
ben senin işin gibi bulsam fizanda olsa çalışırım
kızlar tekrar merhaba,
Yok gun ortasi basliyo gerilme AMA siz olunca olmuyo kalkar kalmaz buraya geldim
Sen nasilsin yuruyuse gidiyosun ohh sicak havanin tadini cikar bize hala yaz gelmedi hava berbat gelince gunesinde tadini cikarcm
iyi yaptın gel gel gülmeye samimi sohbeteevet yürüyüş yapacağım sonra açık hava tadını çıkarayım sen geldiğinde de çıkarırız merak etme
iyi yaptın gel gel gülmeye samimi sohbeteevet yürüyüş yapacağım sonra açık hava tadını çıkarayım sen geldiğinde de çıkarırız merak etme
Bogaz a karsi cay Allah yapalim balik ta ohhh guneslo offf Ben uc gun yatarim amelyattan sonra hergun mutlaka cikarim canim hareket edince kendini cok yormadan cabuk iylesirim demi
Artik Ben oyle az biliyorum istanbulu ayle ziyaretlerine geldikce sizi birakmam canimm
Bogaz a karsi cay Allah yapalim balik ta ohhh guneslo offf Ben uc gun yatarim amelyattan sonra hergun mutlaka cikarim canim hareket edince kendini cok yormadan cabuk iylesirim demi
Artik Ben oyle az biliyorum istanbulu ayle ziyaretlerine geldikce sizi birakmam canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?