Dost var düşman var tüylü aramızda ki dostluğu aşkı kıskanabilirlerbakiniz kezban
hatun kişiler bu arada benim bi de kızım var ona üzülüyorum eşşek sıpası bana çok düşkün hatta sadece benim sözümü dinliyo ameliyat sonrasında yürüyüşe falan da çıkaramıcam ilgilenemicem de off off en çok o koyuyo bana
artık o havlar ben de yattığım yerden dinlerim ssz
aaa Bademim cinsi ne ? bende de 2 tane var bak bunlar Eki Görüntüle 716564
datlum, kıymatlum
şimdi gördüm yazdığını..iş bi yoğun ki bugün sormaçıkışta arayayım seni, arabaylayım bugün, yol boyunca rahat rahat kaynatalım
nurgul, bak jelocan da annesinden habersiz girdi ameliyata. ama Allaha çok şükür, güzel kalbine göre oldu herşey. sakın aklına böyle şeyler getirme. inşallah sen de burada herşey çok güzel diye paylaşacaksın
Banada at õzel mesajbugün õyle bir ozel mesaj aldim ki okuduklarima vay vay vay dedim sana demiyeceğim bade ile beni aldatiyorsun
Nasıl bir yardım istiyorsun ki:44: Yaz bakalım ikiarabidere, yardımcı oluruz bildiğimiz bir konuysa
hatun kişiler bu arada benim bi de kızım var ona üzülüyorum eşşek sıpası bana çok düşkün hatta sadece benim sözümü dinliyo ameliyat sonrasında yürüyüşe falan da çıkaramıcam ilgilenemicem de off off en çok o koyuyo bana
artık o havlar ben de yattığım yerden dinlerim ssz
ayh annem yerim onları ben :)
benim kız da golden ablam Eki Görüntüle 716569
Nurgül hoşgeldiinbak bu da senin olsun Galata Lordu https://www.youtube.com/watch?v=LDIgV4WaJt0
Oyyyş bayılırım golden lara:) ne şarlatan oluyorlar ya.Benim cocker olanın adı MALİBU erkek,Chow chow olan dişi. Adı CADI. Cadı çok uysal ve dans ediyor,pati veriyor:)) Malibu tam asabi bir erkek.Mahallenin kabadayısı zannediyor kendisini.Heleki karşına bir kedi çıkmasındeliriyor yeri göğü inletiyor,yerlerde patenaj yapıyor.Cadı tam bir dişi arka patilerinin hepsi yere basmıyor.Yarısı ayakta (banu alkan stili yürüyor) kalçalar bir o tarafa bir bu tarafa...su birikintisine basmadan etrafından dolaşır o kadar da hijyen takıntılı yani )) MAlibu(cocker) dibimdedir hep hiç ayrılmaz.Cadı kendine münhasır burnundan kıl aldırmaz yaklaşmaz ama elimde kaşarı görmeyiversin hemen popo üstü başlar oynamaya Eki Görüntüle 716589 Eki Görüntüle 716591 İşte kırıtık CADIMM
Oyyyş bayılırım golden lara:) ne şarlatan oluyorlar ya.Benim cocker olanın adı MALİBU erkek,Chow chow olan dişi. Adı CADI. Cadı çok uysal ve dans ediyor,pati veriyor:)) Malibu tam asabi bir erkek.Mahallenin kabadayısı zannediyor kendisini.Heleki karşına bir kedi çıkmasındeliriyor yeri göğü inletiyor,yerlerde patenaj yapıyor.Cadı tam bir dişi arka patilerinin hepsi yere basmıyor.Yarısı ayakta (banu alkan stili yürüyor) kalçalar bir o tarafa bir bu tarafa...su birikintisine basmadan etrafından dolaşır o kadar da hijyen takıntılı yani )) MAlibu(cocker) dibimdedir hep hiç ayrılmaz.Cadı kendine münhasır burnundan kıl aldırmaz yaklaşmaz ama elimde kaşarı görmeyiversin hemen popo üstü başlar oynamaya Eki Görüntüle 716589 Eki Görüntüle 716591 İşte kırıtık CADIMM
Annesi ne tepki Verdi acaba baya kizmistir gizli yapti diye en azimdan benimki uf ayilip bayilir arar bagir cagir kapatir hehe cocuklarda kalcak ustune 3 gunlugunr geliyorum saniyo Ben 11 gun kalicam
Amelyatin nezamanda ne amelyati mrk ettim
Bu arada sakın yanlış anlaşılmasın.O koltuk atılacak bir koltuktu.Bir süre antrede durduğu için izin vermiştim oturmasına.Yoksa bizim evde çok kural var.Mutfağa girilmez,koltuklara ve yataklara çıkılmazKendilerine ait odaları bile var
merhaba nurgul bu çarşamba göğüs küçültme ve dikleştirme ameliyatı olucam yaş 25 bekarım ve İstanbul'dan katılıyorum
nurgulcüm benim ilk estetiğim değil canım builk estetik maceram kız kardeşimin bir gün telde bana abla ben memelerime silikon taktırıyorum cümlesiyle başladı hadi ya kime nerede ne zaman ( 2.kızı var 2.şer sene emzirdi çok zayıf memeler fos kalmıştı ) ne olur beni de götür bende basenlerimi aldırayım oldu ve o oluş hala oluyorum orası burası annem ilk ameliyatımı biliyordu ama son karını söylemedim çünkü ameliyat öncesi moralimi bozacak hiç bir konuşmayı duymak istemedim ailemden sadece eşim biliyordu k.k.dan arkadaşlarım can dostlarım yanımda idi annem duydu evet söyledim olduktan sonra pek bişey denmiyor kızım sende de iyi cesaret var ne olacaksın bu yaştan sonra manken mi dedi o kadar
amanın aney 11.gün bakabilecek mi? benim annem bakmaz vallahi eşim izin aldı bana 15.20.gün bebekler gibi baktı çocuk okuldaydı zaten
merhaba nurgul bu çarşamba göğüs küçültme ve dikleştirme ameliyatı olucam yaş 25 bekarım ve İstanbul'dan katılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?