Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Kısmet işte Nurgül Karın ameliyatında zorlanmaman lazım.Sen şimdi orda birilerini kaldırıp oturtacaksan ne bileyim fiziki güç gerektiren bir işse zor tatlım.Bence 3 ay kadar kendini çok kollamalısın.

Nasıl bir yardım istiyorsun ki:44: Yaz bakalım ikiarabidere, yardımcı oluruz bildiğimiz bir konuysa

Kısmet işte Nurgül Karın ameliyatında zorlanmaman lazım.Sen şimdi orda birilerini kaldırıp oturtacaksan ne bileyim fiziki güç gerektiren bir işse zor tatlım.Bence 3 ay kadar kendini çok kollamalısın.

Haklisin en iyisi eylule kadar zaman verm kendime iyice toparlanim basima gelen pismis tavugun basina gelmez herseymi bana karsi galiba Anne dua si almadim Boyle oluyor ins amelyatta Hersey yolunda gider

Sen ne amelyati olucaksin nezaman
Ben 7 haziranda karin amelyati olucam insallah hayirlisi olur hakkimizda doktorunu buldunmu

Balım datlum çok özledim sesini.Müsait olunca bi alo diyiver.Diyeceklerim var

datlum, kıymatlum
şimdi gördüm yazdığını..iş bi yoğun ki bugün sorma çıkışta arayayım seni, arabaylayım bugün, yol boyunca rahat rahat kaynatalım

Haklisin en iyisi eylule kadar zaman verm kendime iyice toparlanim basima gelen pismis tavugun basina gelmez herseymi bana karsi galiba Anne dua si almadim Boyle oluyor ins amelyatta Hersey yolunda gider
nurgul, bak jelocan da annesinden habersiz girdi ameliyata. ama Allaha çok şükür, güzel kalbine göre oldu herşey. sakın aklına böyle şeyler getirme. inşallah sen de burada herşey çok güzel diye paylaşacaksın

Günaydın millet

yaz geldi pek takılamayız buralara ama ihmal etmeyelim

ben bugün yoğunum evde 2.kadın var. ( hayat bana güzel be evde oturuyorum ama iş yapmıyorum :)))

öpüyorum hepinizi

para pok anasını satiiiim şu halime bi bak gündüz işte çalış, akşam evde

bende iki kadını aynı anda evime sokup, heryeri jilllet gibi yapsınlar istiyorum gerçi eski haline dönmesi 30 dk yı geçmez

iyi fikir benim ameliyat olduğum hastanede var ama uçuk paralar ameliyat parasının içinde olsa iyi olur paket fiyatı

şaka yapmıştım. gerçekten varmış demek
o haldeyken saçı düşünecek durumda olamıyorum. yine de elektrik çarpmışa dönmesem fena olmazdı.

Yarin yine kadikoy de olucam ablacim butun gun hem de ark dukkanina bakicam isi var diye yarin gel beklerim ben ismarlarim hem kahve hem yemek :))

Sana özel msj atacağım okursun

Badem hanim yok elimizde jelesec olsa olur mu

Her lafın altından çıkmasan şaşardım sen sıranı bekle.Götürcez didik Bu hafta malum nedenlerden olmayacak ama söz sana haftaya götürecem mikserjelo

Banada at õzel mesaj bugün õyle bir ozel mesaj aldim ki okuduklarima vay vay vay dedim sana demiyeceğim bade ile beni aldatiyorsun

İçinizde en fakir benimama gönlüm zengin iyi insanim iftara bilmem herkesin iyiliğini isterim en büyük zenginlik iyi insan olmak canım ciğerim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…