Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Yanima almam gereken seyler Ben amelyattan bi haftA sonra bi gunluk izmire gidicem ve ordan tekrar buraya ucakla AMA sizce dayanabilirmiyim bukadar agir bi amelyattan sonra

Ya aslında bunu yeni ameliyat olan jelesec daha iyi cvp verir.1 haftalık bu şekilde Almanya dan gelen Ada222 nick li bir arkadaş vardı.O dönmüştü 1 haftalıkken.Sanırım bir prob.olmaz.Gerçi çok zorunlu değilse gitmemen daha iyi ama zorunluysa da yapacak çare yok.Nurgül cüm şimdi herkes farklı farklı yaşıyor sürecini.Mesela ben 15-20 gün kadar eğik dolaşmıştım.Ama maşallah diyelim Jelesec eğik yürümeyi 1 haftada aştı.Sanırım derinin elastikiyeti ile alakalı bir durum bu.Bir de kiminin ağrı eşiği düşük kimininkisi yüksek oluyor bunun hakkında da kesin şöyle olur böyle olur diyemeyiz.Sadece şunu söyleyebilirim 1 hafta bence kendine gelebilmen için güzel bir süre.Ağırlık kaldırmadan tek bir el çantası ile gelip gideceksen olabilir.

Yanına kesinlikle rahat bir eşofman takım alabilirsin.Ameliyat sonrası narkozdan ayılırken üşüme çok oluyor bu sebeple kalın bir patik ya da çorap al.Hemşireye de tembih et giydirsin sana.Pipet mutlaka al.Su içerken faydası oluyor.PAstil al.Bazı durumlarda öksürük olabiliyor ameliyat sonrası.Çamaşır alırsın zaten.Ben şimdilik bunları hatırladım.

Son düzenleme:

Canim saol ya Ben nasil bu siteye uye olmadim diye kiziyorum kendime duyarli insanlarla tanismadim.
Pastil ne acaba

Merhabe sen yeni amelyat olmussun bende 7 haziran bana biraz ozetlermisin nasildi ilk gunde Ben amelyat zamaninizi biraz baktim AMA okuyorum hala daha senin yazdiklarina gelmedim yemekler falan daha cok yardimci olursan cok sevinirim

nurguıcüm ben karın germe sürecimle ilgili çok bir şey yazmadım uzun uzun paylaşacağım ama çok güzel giden bi sürecim var nazar değmesini istemiyorum ama senin için kısa özetlerim buradan şimdi eşimle yemek yemem lazım beni bekliyor

yemekten sonra yazarım canım

Cok tesekuredrim afiyet olsun umarim iyi surec hep devam etsin saol

Uff Ben neden goremiyorum resimleri

25.mesajının olaması lazım canım görmek için

Cok tesekuredrim afiyet olsun umarim iyi surec hep devam etsin saol

teşekkürler amin amin inşallah ameliyat olan herkesin çok güzel geçsin süreci

canım neyi merak ediyorsun ağrı sız durumu kişiye göre değişiyor bunu yazmıştım

karın izim incecik ilk başta çamaşırımın üzerinde idi tüm ameliyat olan arkadaşlarımı aradım ne bu iz bukadar yukarıda diye çen çen cene çaldım hepsi inecek aşağıya merak etme dediler ama ben takıntılı jelesec doktoru aradım ondanda teyit aldım doruymuş şimdi iç çamaşırımın içinde özel bölgemin hemen üzerinde bi iz 1.ayım doldu sonuç çok erken evre olmasına rağmen başarılı bel oyuntum var karnım düz (bir çok kişi 2.3.ay hamile gibi karnım yazmış ameliyat sonrası ) eğik 3.gün 5.gün oda çok eğik değildim

Mrk ettim seyler ilk gun cok acili oluyomus kac gun suriyo ortalamasi herkes farkli AMA
Ic dikisler azaldimi acisi bi ay olmus Bide ortalama nekadar yag ve doku alindigi doktor icin yorumlar cok iyi AMA hastane yorumlari cok kotu

Mrk ettim seyler ilk gun cok acili oluyomus kac gun suriyo ortalamasi herkes farkli AMA
Ic dikisler azaldimi acisi bi ay olmus Bide ortalama nekadar yag ve doku alindigi doktor icin yorumlar cok iyi AMA hastane yorumlari cok kotu

hastane memorial hastanesi A sınıfı bi hastane ben 2.kere ameliyat oldum gecen sene olduğumda kattaki hemşireler çok çok ilgiliydi bu son olduğumda yine ilgili,temiz bi ortam vardı ama gecen seneki gibi değildi doktoruna söylersin o zaten gerekli uyarıları yapar de ben tekim hemşireleri ona göre yönlendiriyor ben bu konuda inan çok bir şey yazmak istemiyorum ağrın olur gelir bana burada jelesec hani ağrı yoktu bende oldu dersin ben nazlı uyuz problemli bi tipim ama 10 gün .sonra gezip kendime bi şeyler aldım

Kendimi ayni sevgilisinden mesaj bekleyen su yeni genclige adim atan kizlara benzettim elimde telefon ya burdan hastane doktor yorumlarini okuyorum yada sizlerden amelyatla ilgili yorum bekliyorum is guc cocuklar Hak getire resmen takintili oldum

Kendimi ayni sevgilisinden mesaj bekleyen su yeni genclige adim atan kizlara benzettim elimde telefon ya burdan hastane doktor yorumlarini okuyorum yada sizlerden amelyatla ilgili yorum bekliyorum is guc cocuklar Hak getire resmen takintili oldum

:))) çok normal bu durum ben ilk ameliyatımı olacağım zaman ajanlık bile yaptım kızlar biliyorlar kimse yok ameliyat olan doğru düzgün yorum bulamıyorum hastaneye gidip ameliyat olan birinin odasına daldım annesi başında ameliyat olan bayan karın ve meme ameliyatı olmuş başladım soru yağmuruna tavsiye üzerine mi oldunuz bende olacağım doktor hakkında bilgi topluyorum demeye sen yavrularla bol bol koklaş ilgilen sonrası kucağa alamıyacaksın bi süre

Loool senin daha iyiymis benim oyle sansim olsa bende dalardim odalara su pranoyam gecse iyi olur cunku daha uc hafta var bide 11 gun cocuklari gormoycem buda var tabi

Loool senin daha iyiymis benim oyle sansim olsa bende dalardim odalara su pranoyam gecse iyi olur cunku daha uc hafta var bide 11 gun cocuklari gormoycem buda var tabi

aman senin çok var dediğim gibi sıkma germe kendini boşa çocuklarla ilgilen zaman hızlı geçiyor bi bakmışsın ameliyat masasındasın

linak hanım selam nasılsın gezmeler tozmalar bittimi

yok canım ya asıl şimdi başlıyor. bir düğünü atlattık şimdi ay sonu nişanımız var kardeşimin nişanı... onun koşturmacası başladı. bu sene bizimkilerin düğün dernek yapası tuttu sülale düğüne doycak

oy oy oy battın bu sene sen desene baycana ay pardon Ercan beye para,nişan düğüne kıyafet takı para

Allah yardımcın olsun

oy oy oy battın bu sene sen desene baycana ay pardon Ercan beye para,nişan düğüne kıyafet takı para

Allah yardımcın olsun

aynen öyle ya. hepsi de en yakınlarım. kıyafet derdi ne büyük dertmiş arkadaş. bi giydiğini bidaa giyemiyon yok laf ederler yok bilmem ne. düüne ayrı nişana ayrı nikaha ayrı kınaya ayrı, şimdi benim bebelerin de sünnet ivar onlara ayrı. hayır bana olan kıyafet sayısı da çok yok ki beden büyük haliyle... takı kısmını hiç düşünmüyom zate. düşününce çıkılmıyo iişin içinden. acilen sponsora ihtiyaç var duyruulur tüm ahaliye

jelocannnnnnn,

austa geyiği fırına verip, burayı "aç" bırakmak var mı lennnnnnnnnnnnnnnnnn,
hatta ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hatta ve hatta uleyyynnnnnnnnn

Hanımlar hepinizin kandili mübarek olsun hayırlı kandiller yaptığınız dualarınız kabul olsun kalbinizden geçen istekleriniz gerçekleşsin öpüyorum hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…