• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

:1: tatile çıkmış olabilir

gerim gerim gerilesiceler sizi :25:

nooldu kıskandın mı:33:
biz taşşş bebek gibi gezerken, sen botox için kuyrukta bekliyo olcan, baycanın sırasında :))

bende bu kadına hastayım çok seksüüüüüüüüüüüüü
benden tüm seksüüü arkadaşlarıma gelsin

yanma demezler :9:

Tugba Ekinci - Yanma Demezler Yanan Adama ( orjinal HQ 2010 yeni klip ) - YouTube

ne olur ama ne olur, şarkı paylaşmayınnn:36:
bilmediğim kültürlerle beni tanıştırmayın....

cem koyun bana cem cem cem
seni hep sevicem:35:

Iyyyk 2sini de hiç sevmem:19: Sanki birisiyle karıştırdınız mı desem :23: Hani siz anladınız onu:33: Şifre çözücünün allaa gelse çözemez şu yazdığımı:60:

kıs ne şifre beeee
mailde bile annamadım...nassı bi arap saçı işine girişmişsen artık:51: bu kadar kamuflaja gerek yok bebem, herkes o kadann zeküü değülll:1:

leğen getirin kusacağım biri Cem mi dedi adrianmı dedi :63::63::63:

ay önce maile bak, sonra kusss...
ağzın açık kalacak, leğeni iyice daya çenene ha haaaa

hatta maile bakarken cem aç, iyi gelir, kendine getirir seni:51:

selam kızlar nasılsınız??
estetikle ilgili merak ettiğim birşey var ama burada yaptıran bilen eden varmıdır acep :)

sen sor canım, biliyorsak mutlaka cevaplarız:34:

göğüs dikleştirme ile ilgili bilgisi olan var mı acep? iyi yapan ref verebileceğiniz biryer varmı?
birde internetten baktım ama hiç bulamadım fiyatları ne aralıkta olur. bilen varsa cevaplarsa çok makbule gecer:):)

Sevgili morinci merhaba hoşgeldiniz.Sadece dikleştirme olarak hiç okumadım.Genelde meme küçültme ile beraber ya da büyütme ile beraber yaptıran çok arkadaş var.Malesef burdan doktor önerisi yapamıyoruz.Bizler eski üyeleriz.Yaptığımzda yanlış anlamalara meydan verilebiliyor bu durum.

Benim de göğüslerim hem çok büyük hem de sarkıktı.Şuanda tam damla modelindeler.Fiyat internetten bulamazsınız yazmaz.Doktorların çoğu görüşme ücreti almıyorlar.İsterseniz meme büyütme ve küçültme topiklerinden doktor isimlerini bulabilirsiniz.İnternette de doktorların hepsinin iletişim bilgileri bulunmakta.Tel açıp öğrenebilirsiniz.Fiyatlar okuduklarım yazılardan 5000 ila 8000 arası değişiyor.Bence topiklerden doktor isimlerini araştırıp randevu alın bir kaçıyla.Çoğu doktor görüşmede ücret almıyor nasılolsa:34:Devlet ve araştırma hastanelerinde ise bu fiyat daha aşağıda 2.500 civarı falan.

göğüs dikleştirme ile ilgili bilgisi olan var mı acep? iyi yapan ref verebileceğiniz biryer varmı?
birde internetten baktım ama hiç bulamadım fiyatları ne aralıkta olur. bilen varsa cevaplarsa çok makbule gecer:):)

morincim dikleştirme yapan arkadaşlarım oldu doku alınmadan da yapılıyor bu işlem:34: ben meme küçültme oldum doktorumun adı sıkça geçti buralarda geçmiş yazılarımıza bakarsan var paylaşımlarımız da :34: fiyat 5.9.bine kadar çıkabiliyor canım

Sevgili morinci merhaba hoşgeldiniz.Sadece dikleştirme olarak hiç okumadım.Genelde meme küçültme ile beraber ya da büyütme ile beraber yaptıran çok arkadaş var.Malesef burdan doktor önerisi yapamıyoruz.Bizler eski üyeleriz.Yaptığımzda yanlış anlamalara meydan verilebiliyor bu durum.

.

okumadıysan ben yazdım tüylü uykucu öğrenmiş oldun :9: doku almadan yapılıyor dikleştirme yaptıranlar var idi k.k.da :31:

hem senden izin mi alacağım veririm vermem doktor ismi :)))))))))))))

Son düzenleme:
okumadıysan ben yazdım tüylü uykucu öğrenmiş oldun :9: doku almadan yapılıyor dikleştirme yaptıranlar var idi k.k.da :31:

hem senden izin mi alacağım veririm vermem doktor ismi :)))))))))))))

Nasıl yapıldığından haberim var da yaptıran kişi gelmedi aklıma diye didiydim.Genelde gerçek kişi ve nicklerden örnekler vererek yazmayı severim. Somut örnekler lazım bana mikserim.Bilmem annatabildimmi? 2 gün düşün bakalım sen.:51:

Son düzenleme:
Nasıl yapıldığından haberim var da yaptıran kişi gelmedi aklıma diye didiydim.Genelde gerçek kişi ve nicklerden örnekler vererek yazmayı severim. Somut örnekler lazım bana mikserim.Bilmem annatabildimmi? 2 gün düşün bakalım sen.:51:

:63::63::63::110::110::110:

ben uzanıyorum karnımı dinlendirmem lazım:32: kavga çıksa bile beni rahatsız etmeyin :20:elleşmeyin dinleniyorum :31:

Benim de göğüslerim hem çok büyük hem de sarkıktı.Şuanda tam damla modelindeler.Fiyat internetten bulamazsınız yazmaz.Doktorların çoğu görüşme ücreti almıyorlar.İsterseniz meme büyütme ve küçültme topiklerinden doktor isimlerini bulabilirsiniz.İnternette de doktorların hepsinin iletişim bilgileri bulunmakta.Tel açıp öğrenebilirsiniz.Fiyatlar okuduklarım yazılardan 5000 ila 8000 arası değişiyor.Bence topiklerden doktor isimlerini araştırıp randevu alın bir kaçıyla.Çoğu doktor görüşmede ücret almıyor nasılolsa:34:Devlet ve araştırma hastanelerinde ise bu fiyat daha aşağıda 2.500 civarı falan.

çokkk teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. evet aynı bnmkide biraz büyük ve hafif aşağı bakıyor. ben dimdik olmasnı istiyorum. sanırım doktorlarla görüşmem iyi olacak:))

Nurgül cüm Jelesec 1 ay önce oldu karın germe Ercan beye biliyorsun.Ben de 2 yıla yaklaşıyor olalı.Eskilerden yenilerden herkesler var burda.

Yanima almam gereken seyler Ben amelyattan bi haftA sonra bi gunluk izmire gidicem ve ordan tekrar buraya ucakla AMA sizce dayanabilirmiyim bukadar agir bi amelyattan sonra

Nurgül cüm Jelesec 1 ay önce oldu karın germe Ercan beye biliyorsun.Ben de 2 yıla yaklaşıyor olalı.Eskilerden yenilerden herkesler var burda.

Ben canli amelyat olan bi arkadasimi gordum sadece 12 gun sonra londraya dondu ve cok kotu idi aylar surdu toparlanmasi
Kambur yurudu agrilardan uyuyamiyordu ondan sonra gozum korktu tabi herkes farkli ama bende yara kesik olunca biraz gec kapaniyo bundan tedirginim Annem karsi oyuzden soylemiyorum inanin kac gundur uyku Yok bana ama inanilmaz sekilde istiyorum
Bu amelyati

Back