• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

:54::54::54: ysmn nasılsın?

bu tüylü kafayı yedirtir adama böyle işte :ssz: looooo nilocan neredesin aşkitom :16::16:

Vallahi sabahtan sağlık ocağı ziyaretim vardı.Gitar çalıp geldim ordakilere:24: Aradım seni ama ulaşmak ne mümkün:50: Ev in cvp vermiyor.Cep hep meşgul.Ben de ogülemle yaptım bir sürü dedikodu.Kaçırdın treni:51:

Vallahi sabahtan sağlık ocağı ziyaretim vardı.Gitar çalıp geldim ordakilere:24: Aradım seni ama ulaşmak ne mümkün:50: Ev in cvp vermiyor.Cep hep meşgul.Ben de ogülemle yaptım bir sürü dedikodu.Kaçırdın treni:51:

hangi şarkıyı söyledin loooo toğhtorlara ??

son günlerdeki performansından dolayı senden şunu bekliyorum
Petek Dincoz - Doktor - YouTube

:60: :60:

Geçmiş olsun canım ya :ssz:

benim sevenim arayanım gelenim gidenim çok bebem :31: senin gibi tek sanal alemde takılmıyoruz gerçek hayat var bide :9::9::9:

ben dedikodu yapmam sevmem de :23: sizler gibi değilim ben :24::24::24:

benim sevenim arayanım gelenim gidenim çok bebem :31: senin gibi tek sanal alemde takılmıyoruz gerçek hayat var bide :9::9::9:

bu ikon tüm yazmak istediklerimin özeti gibi oldu valla

Son düzenleme:
hangi şarkıyı söyledin loooo toğhtorlara ??

son günlerdeki performansından dolayı senden şunu bekliyorum
Petek Dincoz - Doktor - YouTube

Hasta ettin beni hasta,yeni reçeteme seni yazmadı doktor,kullanma diyor onu birdaha asla...:37: Doktor bu ne! ne yani laf mı çaktın annamadım.2 gün düşünmem gerekiyor belki naaptığını annarım:51:

en son dekorasyon vardı, bitti, yoga vardı, tokatlıyordu....
tokatlarken elinin ayarını mı kaçırdı acep:1:

ben gerim gerim gerildiğiiim için gülemiyorum, siz gülün yogasız şeyler:27:

:1: tatile çıkmış olabilir

gerim gerim gerilesiceler sizi :25:

Bunu sen yazdın şimdi bana di mi? bütün ipliklerini pazara dökmeyenn.HEpsini 1 kuruşa satmayan:47:

Back