Yanima almam gereken seyler Ben amelyattan bi haftA sonra bi gunluk izmire gidicem ve ordan tekrar buraya ucakla AMA sizce dayanabilirmiyim bukadar agir bi amelyattan sonra
Ya aslında bunu yeni ameliyat olan jelesec daha iyi cvp verir.1 haftalık bu şekilde Almanya dan gelen Ada222 nick li bir arkadaş vardı.O dönmüştü 1 haftalıkken.Sanırım bir prob.olmaz.Gerçi çok zorunlu değilse gitmemen daha iyi ama zorunluysa da yapacak çare yok.Nurgül cüm şimdi herkes farklı farklı yaşıyor sürecini.Mesela ben 15-20 gün kadar eğik dolaşmıştım.Ama maşallah diyelim Jelesec eğik yürümeyi 1 haftada aştı.Sanırım derinin elastikiyeti ile alakalı bir durum bu.Bir de kiminin ağrı eşiği düşük kimininkisi yüksek oluyor bunun hakkında da kesin şöyle olur böyle olur diyemeyiz.Sadece şunu söyleyebilirim 1 hafta bence kendine gelebilmen için güzel bir süre.Ağırlık kaldırmadan tek bir el çantası ile gelip gideceksen olabilir.
Yanına kesinlikle rahat bir eşofman takım alabilirsin.Ameliyat sonrası narkozdan ayılırken üşüme çok oluyor bu sebeple kalın bir patik ya da çorap al.Hemşireye de tembih et giydirsin sana.Pipet mutlaka al.Su içerken faydası oluyor.PAstil al.Bazı durumlarda öksürük olabiliyor ameliyat sonrası.Çamaşır alırsın zaten.Ben şimdilik bunları hatırladım.
Son düzenleme: