tatile çıkmış olabilir
gerim gerim gerilesiceler sizi
bende bu kadına hastayım çok seksüüüüüüüüüüüüü
benden tüm seksüüü arkadaşlarıma gelsin
yanma demezler
Tugba Ekinci - Yanma Demezler Yanan Adama ( orjinal HQ 2010 yeni klip ) - YouTube
Iyyyk 2sini de hiç sevmemSanki birisiyle karıştırdınız mı desem Hani siz anladınız onu Şifre çözücünün allaa gelse çözemez şu yazdığımı
Bunu sen yazdın şimdi bana di mi? bütün ipliklerini pazara dökmeyenn.HEpsini 1 kuruşa satmayan
selam kızlar nasılsınız??
estetikle ilgili merak ettiğim birşey var ama burada yaptıran bilen eden varmıdır acep :)
leğen getirin kusacağım biri Cem mi dedi adrianmı dedi
selam kızlar nasılsınız??
estetikle ilgili merak ettiğim birşey var ama burada yaptıran bilen eden varmıdır acep :)
göğüs dikleştirme ile ilgili bilgisi olan var mı acep? iyi yapan ref verebileceğiniz biryer varmı?
birde internetten baktım ama hiç bulamadım fiyatları ne aralıkta olur. bilen varsa cevaplarsa çok makbule gecer:):)
göğüs dikleştirme ile ilgili bilgisi olan var mı acep? iyi yapan ref verebileceğiniz biryer varmı?
birde internetten baktım ama hiç bulamadım fiyatları ne aralıkta olur. bilen varsa cevaplarsa çok makbule gecer:):)
Sevgili morinci merhaba hoşgeldiniz.Sadece dikleştirme olarak hiç okumadım.Genelde meme küçültme ile beraber ya da büyütme ile beraber yaptıran çok arkadaş var.Malesef burdan doktor önerisi yapamıyoruz.Bizler eski üyeleriz.Yaptığımzda yanlış anlamalara meydan verilebiliyor bu durum.
.
okumadıysan ben yazdım tüylü uykucu öğrenmiş oldundoku almadan yapılıyor dikleştirme yaptıranlar var idi k.k.da
hem senden izin mi alacağım veririm vermem doktor ismi :)))))))))))))
Nasıl yapıldığından haberim var da yaptıran kişi gelmedi aklıma diye didiydim.Genelde gerçek kişi ve nicklerden örnekler vererek yazmayı severim. Somut örnekler lazım bana mikserim.Bilmem annatabildimmi? 2 gün düşün bakalım sen.
Sevgili morinci merhaba hoşgeldiniz.Sadece dikleştirme olarak hiç okumadım.Genelde meme küçültme ile beraber ya da büyütme ile beraber yaptıran çok arkadaş var.Malesef burdan doktor önerisi yapamıyoruz.Bizler eski üyeleriz.Yaptığımzda yanlış anlamalara meydan verilebiliyor bu durum.
Benim de göğüslerim hem çok büyük hem de sarkıktı.Şuanda tam damla modelindeler.Fiyat internetten bulamazsınız yazmaz.Doktorların çoğu görüşme ücreti almıyorlar.İsterseniz meme büyütme ve küçültme topiklerinden doktor isimlerini bulabilirsiniz.İnternette de doktorların hepsinin iletişim bilgileri bulunmakta.Tel açıp öğrenebilirsiniz.Fiyatlar okuduklarım yazılardan 5000 ila 8000 arası değişiyor.Bence topiklerden doktor isimlerini araştırıp randevu alın bir kaçıyla.Çoğu doktor görüşmede ücret almıyor nasılolsaDevlet ve araştırma hastanelerinde ise bu fiyat daha aşağıda 2.500 civarı falan.
Karin germe amelyatim var 7 haziranda ercan bey doktorum bi kac soru sorabilecegim birileri varmi
Karin germe amelyatim var 7 haziranda ercan bey doktorum bi kac soru sorabilecegim birileri varmi
Nurgül cüm Jelesec 1 ay önce oldu karın germe Ercan beye biliyorsun.Ben de 2 yıla yaklaşıyor olalı.Eskilerden yenilerden herkesler var burda.
Nurgül cüm Jelesec 1 ay önce oldu karın germe Ercan beye biliyorsun.Ben de 2 yıla yaklaşıyor olalı.Eskilerden yenilerden herkesler var burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?