senden bi tane daha olsa hayatımda değmeyin keyfime
uleeeeeeeeeeeeen ne enerji var sende Allahım seni kıskanç gözlerden korusun
Kazenle arkadaşımarkadaşlıktan sileyim öyle tamam ya görenler gördü zaten koymaya gerek yok bi aledaks kaldı ona da şey göndereyim tamamdır
Ya sırf bu yüzden Kazen le arkidaş olamıyorumArkadaş olmayınca msj da atamıyorum
fazla merak kediyi öldürürmüş,ausencia bende senin gibi yazıp baktım ama sabah sabah eziyete bak ayrıca o bahsettiğin resmin hangisi olduğunu tahmin ediyorumAma ama ama alacağın olsun senin yaaaaaaaaaa
Fazla merak demişler işte ah ahhhh
Girip bakayım dedim tummy tuck yazıp
Eee şimdi gördüğüm o foto lar karşında ruhumda sabah sabah oluşan tahribatı kim nasıl düzeltecek
Offfffffffff ya hele bir foto vardı ki , hala yaşadığıma şükürler olsun o resmi görüp
ayh şimdi konuşturcan beni, kazen ne yapsın senin düm düz çekilmiş, hiç bi estetiği seksepalliği olmayan fotolarını. öyle foto nette çoook. yaz google'a tummy tuck, al sana binlerce fotoşöyle renkli renkli seksü çamaşırlarla, yatakta orda burda foto çekildin de benim mi haberim yok loooo ??
TELDEYİM DEDİKODUDAYIM, DÖNECEĞİM
Bak yaaa , kim gördü ne gördüüü , neden kimse şu aus'a da gösterelim demedi , hasta yatağında şifa niyetine
Şekerpareler günaydınnnnnn , az işim var sonra şamatanız varsa alırım bi porsiyon
TELDEYİM DEDİKODUDAYIM, DÖNECEĞİM
Kim kız o? Benden daha mı güzel
KEsin mikserlenk ile beni çekim çekim çekiştiriyorsunuzHislerim beni yanıltmaz.
hayal dünyan çok geniş bacım senindünya senin etrafında dönmüyor
canikom ogltkne ye söyledim sana gönderecek fotoyu aman kimseye gönderme bak sana güveniyorumherkese açık değil albümüm
Birazdan bıcı bıcı yapıcam hazırlanıp çıkacağımÜç gibi ordayım kızlaaaar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?