Hay allahım insanlara akıl ve fikir ver yarebbii.İnsan neden kendi yaptığını göremez acaba? HAtta ve hatta yaptığı yalakalıkları,oyunları,çirkeflikleri ...neden kendinde göremez.Dön de bir kendine bak be, ey hadsiz şey!!!Allah keşke herkese iyi kalpli insanlar olmayı nasip etseymiş.Dünya ne güzel,ne güllük gülüstanlık olurmuş kimbilir? NEyse, bu da nerden çıktı demeyin kızlar.Hayatın içinde bunlar hep varVe bunlar hep yalnız kalmaya mahkumdurlar. Biraz önce günlük hayatta yaşadığım bir durumdan dolayı paylaşmak istedim bu düşüncelerimi.Sizlerle bir alakası yok kızlar. Sevgiler Saygılar
Ne oldu looooo :44: telini aradım meşgul kim sıktı canını spor gurubu mu? Liseli tayfa mı ? temizliği yapan mı? ben hiç üstüme alınmıyorum çünkü bugün konuşmadık az önce dediğine göre
bu arada yazdığını çok yapan var canım hayat da üstünü çizeceksin başka yolu yok
Annatırım soonayoook onların hiçbiri olamaz.Onlar benim en değerlilerimdendiirrr temizliği yapan zaten böyle bir şeye yeltenemez.Deniz apla sallandırır darağacında
Sen tanımazsın şekerim facede de yok çünküBak okudum araştırdım bu tür kişiliklere psikolojide ''YAnsıtma'' hastalığı deniyormuş
Sen meleksin be ne üstüne alıniciin? dedim ya günlük hayatımda yaşadığım bir olaydı.HEmen de üstüne alınma şekerim.Hayat K:K den ibaret değilBAk imzanda sen de demişsin her şeyi üzerine alınma diye.Ama ben altettim canikom çıkardım bütün foyalarını biiir bir.Şırrak şırak yapıştırdım yüzüne.
albümlerinizi görmekistiyorum
Sevgili Lal ilkönce hoşgeldiniz. Ama mesaj sayısını doldurma topiğini bildiğiniz halde niçin mesaj doldurma tercihinizi burda yaptınız onu anlamadım
Benden size nacizane bir tavsiye lütfen site kurallarını iyice bir okuyunuzTekrar hayırlı olsun üyeliğiniz.
Hay allahım insanlara akıl ve fikir ver yarebbii.İnsan neden kendi yaptığını göremez acaba? HAtta ve hatta yaptığı yalakalıkları,oyunları,çirkeflikleri ...neden kendinde göremez.Dön de bir kendine bak be, ey hadsiz şey!!!Allah keşke herkese iyi kalpli insanlar olmayı nasip etseymiş.Dünya ne güzel,ne güllük gülüstanlık olurmuş kimbilir? NEyse, bu da nerden çıktı demeyin kızlar.Hayatın içinde bunlar hep varVe bunlar hep yalnız kalmaya mahkumdurlar. Biraz önce günlük hayatta yaşadığım bir durumdan dolayı paylaşmak istedim bu düşüncelerimi.Sizlerle bir alakası yok kızlar. Sevgiler Saygılar
Günaydın sinsilik fesatlık nedir bilmeyen gönlü pürü pak olan saz ekibim
seviyorum hepinizi
daha biz göremedik yaa:)
herkes iyi kalpli olsaydı, bunun ne kadar büyük bir erdem olduunu nasıl anlayacaktık, böyle tipler olsun ki yaşamdaki değerimiz, duruşumuz, prestijimiz fark edilsin diimi amaaa
pek tanımıyosun beni ama üstüme rahatlıkla oturur söylediklerin:)
herkese göstermez, bana bile aylaaaar sonra gösterdi..hatta neredeyse 1 yıl sonra
herkese göstermez, bana bile aylaaaar sonra gösterdi..hatta neredeyse 1 yıl sonra
demeee:) ne kadarımız kaldı bilelimde ona göre bekleyeyim:)
aynen sana katılıyorumne güzel vurgulamış sın olayı böyle kötü niyetli insanlar Allahtan azınlıkta .
çok mütevazi gördüm senidemek cuk oturdu üstüne yazdıklarım
Nldglp bende hızmalı resmini görmek istiyorum
Nldglp bende hızmalı resmini görmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?