canlarım,
çok yoğun bugün, ancak girebildim. Ama hemen kaçacağım
hep aklımdasınız demek için uğradım...bol öpücükler
vallahi bende yoğunum malum yeni kadın gelecek evi ne pis demesin diye temizlik yapıyorumişler bitti mi uğrarım artık gerçi aklım hala akşam ki telde gülüşmemiz de tam değerli gibi ses çıkıyordu benden
Nlglpde dede; posta girişin dolu temizle bacım
slm slm slm
hatunlar ancak gelebildim....
oku oku bitmedi maşallah çenenize vurmuş
anasını satayım gelde yaz şimdi nicki nldglp ohh be
avatarına bittim cok cok cok sexü görünüyorsun
erkek olasım geldi
jelom ogltkn nasılsınız canlarım
Hoşgeldin bebemay akşam şamatayı kaçırdın canım deliler kendi aramızda gülmekten geberiyoruz
canım panterim bu nlglpfnin nicki uyuz ediyor beni ya bak sende zorlanıyorsunavatar süper bende bayıldım erkekleri çeker bacım şimdi topiğe ben iyiyim arkadaşım ev işi çocuklar eş yuvarlanıp gidiyoruz
Hoşgeldin bebemay akşam şamatayı kaçırdın canım deliler kendi aramızda gülmekten geberiyoruz
canım panterim bu nlglpfnin nicki uyuz ediyor beni ya bak sende zorlanıyorsunavatar süper bende bayıldım erkekleri çeker bacım şimdi topiğe ben iyiyim arkadaşım ev işi çocuklar eş yuvarlanıp gidiyoruz
Şimdi bu ''f'' nerden çıktı jelesec hanımcım? nldglp,nlglpd,ndlgp...bildiğimiz harflerin yer değiştirme şekliyle kabullenip mutlu mes ut yaşarkene f nerden çıktı şimdi sööle bakiim
nicki sende şaşırmışsın ne yapsak imza toplayıp nickini degiştirmesi için talepte mi bulunsak acaba:26:
ev hanımlıgı en zor meslek zaten hele ev işi ne nankördür yap yap arkanı dön hiç yapmamış gibi
arkadaşlar arakanda müslümanlara kıyım uygulanıyor.belki medyadan takip ediyorsunuzdur.son görüntüler korkunç..hendekler kazmış budistler..ateş yakmışlar...ve müslümanları topluca yakıyorlar..çıkmaya çalışanı tekmeleyip yine hendeğe atıyorlar..insanlar oradan çıkamayacaklarını anlayınca hendeğin içinde iki büklüm olup yanarak ölmeyi bekliyorlar....ilgili videoyu gözyaşlarıyla izledim..ne yapmak lazım..gidip savaşamayız ama maddi yardım yapabiliriz
ARAKAN MÜSLÜMANLARINI CANLI CANLI YAKIYORLAR « İSMAİLAĞA CEMAATİ
ya panterim sanki ogltkene ye gıcık vermek istemişsin gibi bir 6.his var içimdene o avatarındaki saç bacım? bu kız günlerdir saç topiğinde denemediği kalmadı saç yok saç dökülmesi dursun diye hergece kafa derisini kanatana kadar masaj yapıyor sen koca at kuyruklu saçı koy profile çık çık çık çok ayıp arkadaş dedik bağrımıza bastık hemen kaldır kel bir resim koy ogltknem için
valla ben bu arkadaşın nickine uyuzum hep yazarım görmemişin nicki gibibende bi garibim yarın kadın gelecek dünya para bayacağım bugün dünya iş yaptım yine haniya bana para
Niye kimse yok?45.yaşıma girmeme 25 dak.kaldı. Hadi gelin beraber kutluyank:)
yokcanım est....
demek ogltken in böyle bir sorunu var gerçi mevsimden dolayı hepimizde var ben bir ara konuşayım bakimmm onunla ..
engin bilgilerimi paylaşayım
netten tarama özürlü resim arıyorumbulursam koyayım bari
sen ve siz yine bagrınıza basın beni
cok zor bu nick olayı ya harfleri ararken telef oluyorum resmen
yapmasaydın ya güzelim ne yordun kendini ''benim anacımda hep öyle dert yanar bedava hizmetçiyim bu evde diye''ev hanımlarının ortak derdi işte ne yapıcan:18:
canım benimsağlık, mutluluk,huzur dolu bir yıl dilerim ailen ile nice senelere ha bol estetikli yamayı unuttum
Teşekkür ettim Jelesec im.Bol estetik olsuun bunu tuttum
inşallah canım kol bacak toto nereyi gerdirecek sen Allah nasip etsin.)))
ben kaçtım yarın temizlik var erken kalkan yol alır iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?