ahahaha o değilde şu sayfayı 1000 yapaydıkdaa topişimee döncem ekim anaları beni beklerrrrrrrrr
kartopu yaa, hakikaten çok güler yüzlü bi meleğin var...maşallah 41 kere
teşekkürler teyzesi çok sıcakkanlı bir çocuk,hiç yabancılık çekmiyor maşallah. gülen yüzü hiç solmasın yavrucuğumun,
tüm bebelerin Allah ömrünü uzun,bahtını açık eylesin inşallah.
yapalım yapalım, topik sahibi nldglp hanım kıçını gezdirsin, biz de burda harıl harıl yazalım..
neyse 1000 yapana büyük hediye vardı, haydin yüklenin barnaklaraaaaaa:126:
yaa şu ramazan pidelerini ben göremiycekmiyim yaniii hıhhhhhh
ogltkn beni duymamazlıktann gelmeeeeee jeleseccc yollaın banada naaalııııııııırrrrrrrrr
siz yazın kızlar nasılsa o hediye benim 4XL totoma uymaz, o hediye şimdi yeni gerilmiş arkadaşa yakışır
siz yazın kızlar nasılsa o hediye benim 4XL totoma uymaz, o hediye şimdi yeni gerilmiş arkadaşa yakışır
ben sana hastanede çekilmiş fotosunu yollayayım ona izin verdi ogülü . en azında güzel yüzünü görmüş olursun
kartopumm 1000 yaparsa eğerr recaa ediyorumm fırfırlı olsun arkidişlerr fırfırr şartttttt
kız totoyu gerdirmedim dahasenin toto o kadar büyük değil xxl tam olur sana doğum günün ne zaman alayım bi pacalı don
evet evet fırfırlı olsunki zefeyin rüyası çıksın.rüyanın ilk bölümü çıkarsa devamıda gelir belki bende incecik bir hatun olurum o zaman
yaa şu ramazan pidelerini ben göremiycekmiyim yaniii hıhhhhhh
ogltkn beni duymamazlıktann gelmeeeeee jeleseccc yollaın banada naaalııııııııırrrrrrrrr
hotmailine bak lütfen
iiveerttt totemi bozmayalım kızlaer fırfırrlı donn kartopumun olıcikkkkk
sonra bowlinge gidiciyyzz ahahahah
kız totoyu gerdirmedim dahasenin toto o kadar büyük değil xxl tam olur sana doğum günün ne zaman alayım bi pacalı don
kız duymamazlıktan gelmiyom cevap yazdım sana, pidelere hayır, gül cemale evet dedimzekü kartopu anlamış zaten, göndermiş sanrıım sana, hotmaile bak dediği ben miyim??
evet evet sen kendini sıkma derdini anlatacağın diye ben hem pideleri, hem son halini , hemde gül cemalini yolladım zefeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?