• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

saol canımmmm tşkür edriimm evet burun zor iş yaa kolay değillll

yani kızlar ben jelessec i çok içten buldummm sizlerle tanışmak nasip olmadı ama gerçi bende çocuktan başımı alamadım arkamı dönsem parka tüyüyoooo peşinde koş koşşş birazda rahatsızdım halim yoktu sesim kısıkkkk :))))) yani kısacaa sevdim seni gızz jelesecccccc:54::54::54::54::54::54:

jeleseci sevmeyen ölsün beeeee :72:

şakayı kaldırır, esprinin alasını yapar, güler yüzlü, güzel kalplidir, bi tanedir :16:

ogltkn kıss sen estetik olmadınmıı yoksaaa hiiiiiçççççççç

:1::1::1::1: Kim ogltkln mi :9::9::9:

Onda bi sarkık meme vardı ramazan bidesi gibi idi toplattı :1:

ah zeyefim ahh
herşeyi iyi hoşturda, şu çenesi yokmu :ssz:

beste, en son doktor görüşmesinde jelesecin yanındaydı ve doktora "ameliyatta mümkünse çenesini de dikin" dedi:52: düşünki ne çene var arkadaşta

hiç de ramazan pidesi gibi değildi memelerim...iri ve seksüüüü idi:32: ben küçük sevdiğim için oldum ameliyatı, yoksa belime kadar indiklerinden dolayı değil:19:

kııııııııızzzz herşeiii anladımdaa ayakk parmaaaııııııı noluuyooo heeeeeeeeeee :PPPPPPP

Zafey bu arkadaş aşırı kıskanç benide çekemez :ssz: memelerimi kıskanır karnımı kıskanır :19: ayak parmağımı gördü bak onu bile kıskanmış :ssz:

valla doğru lafa ne denir taş gibisin maşallah,hatta genç kız gibi :34: 2 çocuk annesi demez sana kimse,yüz güzelliğinde ayrı tabi.

ama en önemlisi içinizin güzelliği,domestosla aklanmış gibisiniz arkadaşlar hepiniz. bunu içten söylüyorum özellikle belirteyim dalga geçiyorum sanmayın

aboooooow ne güzel yazmışsın utandım cidden :17: domestosla temizlenmiş gibiyiz hepimiz cidden kimse için kötülük fesatlık düşünmüyoruz :34: yerim seni gülen surat kartopum senin miniğin suratı geldi bak gözümün önüne anası gibi oda hep gülüyor :54:

Zafey bu arkadaş aşırı kıskanç benide çekemez :ssz: memelerimi kıskanır karnımı kıskanır :19: ayak parmağımı gördü bak onu bile kıskanmış :ssz:

wwwwuuuuuuu çok sertttttttttt:23::23::23::23:

hem whuuuuu çok sert deyip, hem de beğen yapmak var mı ulennnnnn:19:

kurban senin o dolma parmaklarına:21:

lahana dolması gibi olmuşlardı hastanede:51::52:

ayyy burasıda bizim topik gibi ziyaretçiye boğulduuuuuu:46:

aboooooow ne güzel yazmışsın utandım cidden :17: domestosla temizlenmiş gibiyiz hepimiz cidden kimse için kötülük fesatlık düşünmüyoruz :34: yerim seni gülen surat kartopum senin miniğin suratı geldi bak gözümün önüne anası gibi oda hep gülüyor :54:

evet o yönü bana çekmiş ikimizde gülen surat:9:

ah zeyefim ahh
herşeyi iyi hoşturda, şu çenesi yokmu :ssz:

beste, en son doktor görüşmesinde jelesecin yanındaydı ve doktora "ameliyatta mümkünse çenesini de dikin" dedi:52: düşünki ne çene var arkadaşta

hiç de ramazan pidesi gibi değildi memelerim...iri ve seksüüüü idi:32: ben küçük sevdiğim için oldum ameliyatı, yoksa belime kadar indiklerinden dolayı değil:19:

benim çenemde ne var loooo:63::63::63:

telde millet kuyrukta benle konuşabilmek için :32:

beste nankör pisilik adamın yanında beni ezikledi :19:

öncesi foton elimde herkese gönderirim bak şimdi özelden :27::1:

hem whuuuuu çok sert deyip, hem de beğen yapmak var mı ulennnnnn:19:

kurban senin o dolma parmaklarına:21:

lahana dolması gibi olmuşlardı hastanede:51::52:

ahahaha o değilde şu sayfayı 1000 yapaydıkdaa topişimee döncem ekim anaları beni beklerrrrrrrrr:21::21::21:

evet o yönü bana çekmiş ikimizde gülen surat:9:

benim çenemde ne var loooo:63::63::63:

telde millet kuyrukta benle konuşabilmek için :32:

beste nankör pisilik adamın yanında beni ezikledi :19:

öncesi foton elimde herkese gönderirim bak şimdi özelden :27::1:

aman beni fotoyla mı tehdit ediyon, hatırlarsan ben kendi ellerimle dağıttım sanal aleme:37: kartopum hepsi senin içindi :1: senin için pideleri tereyağlayıp koydum milletin önüne:18:

ogltknn kıss seni çok miraakkk ettimmmmm şimdikk recaa etsndee jelesec bacı yayınlasaaaaaaaa resmii :))

ogltknn kıss seni çok miraakkk ettimmmmm şimdikk recaa etsndee jelesec bacı yayınlasaaaaaaaa resmii :))

pideleri mi? yok anam, ben albüm yapıp 10 dk da kaldırmış kişiliğim, bana sanal alemde foto işi ters. bak nldglp desen onun albümde gırla foto var:30: gerçi pek şuh pozları yok ama idare eder:1:

ama gül cemalimi görmek istersen, kartopuda var fotolarım, gönderiversin sana:34:

aman beni fotoyla mı tehdit ediyon, hatırlarsan ben kendi ellerimle dağıttım sanal aleme:37: kartopum hepsi senin içindi :1: senin için pideleri tereyağlayıp koydum milletin önüne:18:

valla doğru söylüyorsun benim için millete göğüsleri fora ettin,ama onlar son haliydi göğüslerinin yani kıskanç çatlatanlardan :1: bomba gibiydi o resimler maşallah,görenlerin gözleri fırlamıştır yuvalarından :27:

Back