• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ha haa
telde öyle demiyodun ama :33:
"burnu süper olmuş, benimki onunki gibi olmazsa benim psk. bozulur"
" onun doktoruna mı olsam acep"
" hatta onu götüreyim işte aynen bu burundan istiyorum mu desem"
" kız da gençecik pek güzel, doğum yapmış ama taş gibi, benim gibi kaportayı dağıtmamış"
" yaş estetiği olsa keşke"

diyen kimdi lennnnnnn :23::23:

ahahahahhah jelesec alemsinn kısssssssss:1::1::1::1::1::1::1:
kıss kimse anlamıyokiiii ameliyat oldumuuuuu yüzüm uzunya burnumda uzun doğal bi burun kalkıkda deeill işte bakalım altı ay geçince oturunca nasıl olcak meraktayımmmmmm

yani yanlış anlama olmasın kalkıkda olmasın demiştim zati doktoruma doğal olsun istedim yaptı oldu:1::1::1:

selam bacularrrrrrr misafirim gelecek iki kizlari görem dedim daldim olmuyor bacular bize estetik bölümnden sonra birde diyet dopingi lazimmmmmm hadi biriniz acsin ben hemen katilammmmm acil ihdiyac varrrrrr misafirim bitse diyete basliyacam ama bitmiyorrrr:18::18:

ahahahahhah jelesec alemsinn kısssssssss:1::1::1::1::1::1::1:
kıss kimse anlamıyokiiii ameliyat oldumuuuuu yüzüm uzunya burnumda uzun doğal bi burun kalkıkda deeill işte bakalım altı ay geçince oturunca nasıl olcak meraktayımmmmmm

cidden çok doğal senin ki başarılı 6.ay sonra daha iyi duracağı kesin :34:ben yaptırmadan önce doktora diyeceğim biraz belli olsun o kadar para ödeyeceğim borumu :1:belli olsun şöyle 6.7.milyar yatırdığım :9:

ha haa minnak deyince, duyanda düğme burun sancak...kıss kemerliii kocamaaaannn bi burnun var işte:ssz:

hem sıska, zayıf diyerek ezikleme beni, taşşşşş gibiyim:nazar:

kendine has bi havası var burnumun şimdi hakkın yeme burnumun :20: kemer memer herkes de oda yok :9:

yoğa yap sen sıska belki 2.3.kilo alırsın :1:

hem sıska, zayıf diyerek ezikleme beni, taşşşşş gibiyim:nazar:

valla doğru lafa ne denir taş gibisin maşallah,hatta genç kız gibi :34: 2 çocuk annesi demez sana kimse,yüz güzelliğinde ayrı tabi.

ama en önemlisi içinizin güzelliği,domestosla aklanmış gibisiniz arkadaşlar hepiniz. bunu içten söylüyorum özellikle belirteyim dalga geçiyorum sanmayın

zefey, kıs sen bu jeloya alıcı gözle baktığından eminmisin ? :1::9:

ahahah canım baktım baktımm hattaaaaaaaaa ameliyatlı bile hayal ettimmkiii burnunun uucu güzel uzunda değil küçük bi burnu var sadeceeee burnunun üzerindeki kemik çıkıntı o kırılacak yada törpülencekk doktorunnnnnn keyfine bağlı oda:1::1::1::1:
nefes probleminde varmııııı jeleseccccccc

selam bacularrrrrrr misafirim gelecek iki kizlari görem dedim daldim olmuyor bacular bize estetik bölümnden sonra birde diyet dopingi lazimmmmmm hadi biriniz acsin ben hemen katilammmmm acil ihdiyac varrrrrr misafirim bitse diyete basliyacam ama bitmiyorrrr:18::18:

selam taaaaa uzaklarda ki arkadaşım :16: kız sen incecik olmuşsundur diyet spor yeter bu kilo sana

cidden çok doğal senin ki başarılı 6.ay sonra daha iyi duracağı kesin :34:ben yaptırmadan önce doktora diyeceğim biraz belli olsun o kadar para ödeyeceğim borumu :1:belli olsun şöyle 6.7.milyar yatırdığım :9:

saol canımmmm tşkür edriimm evet burun zor iş yaa kolay değillll

yani kızlar ben jelessec i çok içten buldummm sizlerle tanışmak nasip olmadı ama gerçi bende çocuktan başımı alamadım arkamı dönsem parka tüyüyoooo peşinde koş koşşş birazda rahatsızdım halim yoktu sesim kısıkkkk :))))) yani kısacaa sevdim seni gızz jelesecccccc:54::54::54::54::54::54:

kendine has bi havası var burnumun şimdi hakkın yeme burnumun :20: kemer memer herkes de oda yok :9:

yoğa yap sen sıska belki 2.3.kilo alırsın :1:

ha haa, kendine has bi havası var hakketen, kemer biraz yüksekçe, yükselen hava da genleşir:33:
yogamı da mı kıskanıyon len :19: linki sanada atayım, iki tokat, bi çimdik, taş gibi olursun, yüz gerdirmeye gerek kalmaz bi kaç yıl sonra, o parayla, ayak parmağına estetik yaptırırsın, yada nldglp gibi saça mezoterapi:33:

valla doğru lafa ne denir taş gibisin maşallah,hatta genç kız gibi :34: 2 çocuk annesi demez sana kimse,yüz güzelliğinde ayrı tabi.

ama en önemlisi içinizin güzelliği,domestosla aklanmış gibisiniz arkadaşlar hepiniz. bunu içten söylüyorum özellikle belirteyim dalga geçiyorum sanmayın

canım ya, güzel sözlerin için çok teşekkür ederim:16: ben güzel bakışına, güzel kalbine kurban olurum senin:54:

bakişte, jelesec böye diyebiliyomu? hayır:19: sıska diyip ezikliyo. bi sor neden? hasedinden:30::33::52:

canım ya, güzel sözlerin için çok teşekkür ederim:16: ben güzel bakışına, güzel kalbine kurban olurum senin:54:

bakişte, jelesec böye diyebiliyomu? hayır:19: sıska diyip ezikliyo. bi sor neden? hasedinden:30::33::52:

ogltkn kıss sen estetik olmadınmıı yoksaaa hiiiiiçççççççç

ahahah canım baktım baktımm hattaaaaaaaaa ameliyatlı bile hayal ettimmkiii burnunun uucu güzel uzunda değil küçük bi burnu var sadeceeee burnunun üzerindeki kemik çıkıntı o kırılacak yada törpülencekk doktorunnnnnn keyfine bağlı oda:1::1::1::1:
nefes probleminde varmııııı jeleseccccccc

daha ne problemler var bi bilsen :ssz:

yaş, kilo, burun, bacak, ayak parmaaaa:23:

saol canımmmm tşkür edriimm evet burun zor iş yaa kolay değillll

yani kızlar ben jelessec i çok içten buldummm sizlerle tanışmak nasip olmadı ama gerçi bende çocuktan başımı alamadım arkamı dönsem parka tüyüyoooo peşinde koş koşşş birazda rahatsızdım halim yoktu sesim kısıkkkk :))))) yani kısacaa sevdim seni gızz jelesecccccc:54::54::54::54::54::54:

ÇOK MERSİ GÜZEL KIZ BENDE SENİ ÇOK SAMİMİ BULDUM :16: MİNİKLER OLUNCA ORTAM KEYİFLİ OLUYOR :emir_bebek::9: İYİ KİLO VERDİN O GÜN ÇOK KOŞTUN SENİN MİNİĞİN PEŞİNDEN

SEV BENİ ÖP BENİ EN ÇOK BENİ SEVİN :1::16:

Back