• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ahahaha o değilde şu sayfayı 1000 yapaydıkdaa topişimee döncem ekim anaları beni beklerrrrrrrrr:21::21::21:

yapalım yapalım, topik sahibi nldglp hanım kıçını gezdirsin, biz de burda harıl harıl yazalım..

neyse 1000 yapana büyük hediye vardı, haydin yüklenin barnaklaraaaaaa:126:

kartopu yaa, hakikaten çok güler yüzlü bi meleğin var...maşallah 41 kere:nazar::nazar:

teşekkürler teyzesi çok sıcakkanlı bir çocuk,hiç yabancılık çekmiyor maşallah. gülen yüzü hiç solmasın yavrucuğumun,

tüm bebelerin Allah ömrünü uzun,bahtını açık eylesin inşallah. :nazar:

yaa şu ramazan pidelerini ben göremiycekmiyim yaniii hıhhhhhh:19::19:
ogltkn beni duymamazlıktann gelmeeeeee jeleseccc yollaın banada naaalııııııııırrrrrrrrr

teşekkürler teyzesi çok sıcakkanlı bir çocuk,hiç yabancılık çekmiyor maşallah. gülen yüzü hiç solmasın yavrucuğumun,

tüm bebelerin Allah ömrünü uzun,bahtını açık eylesin inşallah. :nazar:

gelip gelip sarılıyoyaaabana çok şaşırdım kısssss bizimkinin o tarz haraket yapmasıı için 1 hafta beraber vakit geçirmesi lazım mesafeli yavrumm çocuk hastası bnmkideeee

maşallah maşallahhhhhh

Son düzenleme:
yapalım yapalım, topik sahibi nldglp hanım kıçını gezdirsin, biz de burda harıl harıl yazalım..

neyse 1000 yapana büyük hediye vardı, haydin yüklenin barnaklaraaaaaa:126:

siz yazın kızlar nasılsa o hediye benim 4XL totoma uymaz, o hediye şimdi yeni gerilmiş arkadaşa yakışır :1:

Son düzenleme:
ogltkn beni duymamazlıktann gelmeeeeee jeleseccc yollaın banada naaalııııııııırrrrrrrrr

ben sana hastanede çekilmiş fotosunu yollayayım ona izin verdi ogülü . en azında güzel yüzünü görmüş olursun

evet evet fırfırlı olsunki zefeyin rüyası çıksın.rüyanın ilk bölümü çıkarsa devamıda gelir belki bende incecik bir hatun olurum o zaman :1:

iiveerttt totemi bozmayalım kızlaer fırfırrlı donn kartopumun olıcikkkkk
sonra bowlinge gidiciyyzz ahahahah :60: :60:

hotmailine bak lütfen

kız duymamazlıktan gelmiyom cevap yazdım sana, pidelere hayır, gül cemale evet dedim ;) zekü kartopu anlamış zaten, göndermiş sanrıım sana, hotmaile bak dediği ben miyim??

siz yazın kızlar nasılsa o hediye benim 4XL totoma uymaz, o hediye şimdi yeni gerilmiş arkadaşa yakışır :1:

karın gerildi de, totoya sıfır dokunuş...
bak o sıralamaya totoyu koymayı unutmuşum, zefey, ayak parmağının önüne totoyu ilave ediver bacım

iiveerttt totemi bozmayalım kızlaer fırfırrlı donn kartopumun olıcikkkkk
sonra bowlinge gidiciyyzz ahahahah :60: :60:

donla mı bowlinge gidicinizzz:27:

o fotoyu bana göndereceğine söz verirsen, ben de sana pideleri yollarım dermişimmmm

Son düzenleme:
kız totoyu gerdirmedim daha :ssz: senin toto o kadar büyük değil :19: xxl tam olur sana doğum günün ne zaman alayım bi pacalı don :9:

zaten totıyuda gerdirmeye gerek yok güzelim,o gayet fıstık. ben karın gergin gergin ya o yüzden sende daha güzel durur diye şeyetmiştim yaniiiiii

kız duymamazlıktan gelmiyom cevap yazdım sana, pidelere hayır, gül cemale evet dedim ;) zekü kartopu anlamış zaten, göndermiş sanrıım sana, hotmaile bak dediği ben miyim??

evet evet sen kendini sıkma derdini anlatacağın diye ben hem pideleri, hem son halini , hemde gül cemalini yolladım zefeye :52:

Son düzenleme:
kartopu hotmailmne bi bak acil çıkış saatmm geldii bu hatuınu görmeden gittmiimm bariii

Back