BEN TOPRAK, yiyen gördüğün gibi linak
buluşan da ekim 2011 anneleri ve jelesec...hatun bizim çeteyi bıraktı, diğer çetelere de bulaşmaya başladı, yemek yemeyen de yine jelesek koca günü bi bardak ayran ve iki lokma şeyle geçirmiş, helal valla
Ben hala uyumadımsaat:02:03
Gene uyku yokYAşlandıkca uykum kaçıo
Sağol canım ya senden başka beni kaideye alan yokSende olmasan sorularım yanıtsız çok yaşa emi Teşekkürler
Vizeler bitti onumuzdeki sinavlara bakacagiz artik. Bu arada nasilsiniz hanimlar baska topiklere mi daldiniz bakim
tabi canıııımmmm, vize dediğin nedir, bunun finali var, bütü var olmadı yaz okulu var
Gunaydin canim tum ahali dağılmış bir biz kalmisiz galiba.
Yav vizede geceyim ben ugrasamam oka sinavla. Bir vize bir final çok bile
ah linakım çete dağıldımune nereye onlar oraya...sanırım ben de peşlerine takiliciiiim onlarsız hayat çok bayatt seviyorum ulennnnnnnnnnn :76:
Selam bacularrrrrtttttt cocuklar benim laptopu bozunca telden girmeyi anca becerfim yaslilik cok gormeyin germisi okumafim okumaya calisam opem bacularrttttttttttyy
Sağol canım ya senden başka beni kaideye alan yokSende olmasan sorularım yanıtsız çok yaşa emi Teşekkürler
Vizeler bitti onumuzdeki sinavlara bakacagiz artik. Bu arada nasilsiniz hanimlar baska topiklere mi daldiniz bakim
Beni mantıcı nlglpdede ile karıştırma uleeeeen o gidiyor munenin peşindenben buradayım
bende seni seviyorum
ben hızıma da bi estetik dokunuşu attırırım siz benim için endişe etmeyin lütfen...
endişe miyok ayolll hıza bile estetik düşünüyosan biz değil de sen endişe etsen iyi olur
Ahh mütevazi arkadaşım benım:)
Melek gibisin tabi.Şeytanda bir melek:)
Ay aman kıskandınmı nedir.Yüz yogası yapmaktan gerildm sanırım:)Ewet canım her yeri toparladık yüzümüzü ele aldık.Ewelallah onuda gerim gerim gereriz hemde en doğalından.
Biz senın gibi hazırcı değiliz.Araştırıyoruz okuyoruz buluyoruz uyguluyoruz.Sanada lazım olursa dökümanlar ogtnkde var haberin olsun.
Epey zamandır topiğine uğrayamadım.Toparlama bir başladık dşp köşe.Az kaldı bitsin paylaşırız herbişeyi.
Herkesı öpüyorum.Sevgiler
z
Beni mantıcı nlglpdede ile karıştırma uleeeeen o gidiyor munenin peşindenben buradayım
bende seni seviyorum
loooo kezban
he şöyle.....oturun oturduğunuz yerdeen trend topik, bizim topik (mune görmesin:18:)
mantıcıyı atlamışım ben. ne ayak? mantıcıdamı etiketlemiş kendisini bu hatunn
efendüümmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?