Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

lina nerede bu resimler biz niye göremedik :26:
canım fotolar facede buyur gel gösterem

mersi şekerim çok kibarsın

aaaa kız partisiz olur mu yarın ilk partimi veriyorum 2011.ekimin güzel anneleri ile

devam ogülüye göre ayarlayalım büyük partiyi

evet ayarlayalım acaip pparti yapasım var düğün dernek kesmedi beni

canım fotolar facede buyur gel gösterem

evet ayarlayalım acaip pparti yapasım var düğün dernek kesmedi beni

yaparız güzelim bizim saz ekibi buluşmadan duramaz bağımlı olduk artık alıştın tabi gezmeye düğüne derneğe eğlence istiyorsun

biraz düzeleyim ayarlarız tarih

linakım fotoları görmedim ama, seni canlı gördüğüm için, fotoların güzelliğini tahmin edebiliyorum.. bu kartopu sen görmediği için merakı tavan yapmıştır kesin

sağol canım dediğim gibi sizler güzel görüyosunuz.... valla öyle merak edilcek bişi yok pek kendi çapımda bişiler işte

linakım fotoları görmedim ama, seni canlı gördüğüm için, fotoların güzelliğini tahmin edebiliyorum.. bu kartopu sen görmediği için merakı tavan yapmıştır kesin

aşkolsun yani ne yapayım güzele bakmak sevapmış derler biraz sevap kazanayım didimdi

Pişt kartopum teyzesi arada göz ucuyla benim minigede bak anası yaralı babası sohbete dalar ise arada kaynar çocuğum

Şöyle bir ceeeeeee diyerek hemen kaçıyorum

Keyiler bomba mı , okumadım geçmişinizi neler kaçırdım bilmiyorum.

Hafta sonu sınavlarım var , hiç çalışmamıştım şimdi yumurta + kapı + ben fena haldeyiz

Pazardan sonra geyiğin dibine vurmayan ausencia yı , alın ne yaparsanız yapın

Öpüldünüz güzeller, az zihin açıklığı dileyin bana , belki tutar

ausencia, geçmişte çook şey kaçırdın bacım, şu sınavı atlatıp geliver de; yumurta kapı ve senden oluşan üçgenin iç açılarının toplamını bi hesaplayalım

dualarımız senle, bol bol zihnin açılır inşallah, sınav öncesi kahvaltını edersen, ve sınava girmeden bi çikolata yersen kesin açılır (annemin taktiği)

boşalltım şeker

msj ulaştı mı ki???

ben verdim lina adını soy adını kartopuma

ceeeee

Allaha bin şükür hepimizin keyfi yerinde geyiğe sohbete ekşına devam

Hadi ver gel sınavlarını geyiğin dibine vuralım(dualarımız seninle başarılar canım)

yumurta ve kapı ve ben bir nevi beni anlatmışsın haftasonu sınavlarım var ama ben düğün dernekle çokkk meşguldüm çalışamadım

iyi yapmışsın canım bu arada bana da bi dua ediverin be sevabına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…