Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

yemeyen tek baycandı ya ne yersiniz dedik onca izzeti ikramdan tek 1.tane kaysı aldı adam birde espiriyi patlattı bana lazerlipo yapacak kimse yok diye

bende hiiiiiç pişman değilim tekrarı çok zor olacak bi gerilme partisiydi iyi ki yedik içtik eğlendik

seviyorum seni Tekirdağlı onca eziyeti benim için kelek jelesec için çektin de geldin

söz canım sana özel albüm yapacağım kız doluydu aslında üst tarafa minik silikon koydu dekolte dahanda seksi olsun diye

yedik gelenimiz gidenimiz çok idi en son kezban ogülü saydığında 46.kişi gelmiş idi ondan sonra bıraktık saymayı

hepsine tek tek öpücük gönderiyorum

ne güzel özet bu

burun kaldırmada halkla ilişkiler sende ona göre

sizler vardınız da öyle güzelleşti gerilme partim sağolun beni sizler var ettiniz

Burunda kaldırırız,totoşta:)

hiç ihtiyacın yok bence ama madem istedım küçücük bir dokunuş yaptırırz.

Sen vardın,tatlıydın,yüreğin güzeldi,

senin gibileride çektin kendine.Evren çekim yasasıyla işliyor.Benze benzeri her yerde bulur.

Bazende zıtların uyumu olur:)

Çarçabuk iyileş.K..k nın ihtiyacı var sana..

Jelesec, guzel bakisli tatli kadin sana kocaman sevgimi gonderiyorum

aldım kocaman sevgini canım ayceyim güzel kadın

çok sevindim. foruma güzel ve mutlu dönecek o zaman. geçmiş olsun sevgili jelesecim.

döndüm döndüm Yaprağım sağol canım benim güzel memeli

pastahane pastahane doktorumuz ve tüm hastane ekibi şoktaydı kapıda iyi ki gerildin ....... balonlar süsler içecekler yiyecekler topluca hasta bunlar demişlerdir

Benden de benden de lutfen cok gecmis olsun dedigimi, onu mucukladigimi soyler mi? Ayceyy deyin o beni tanir :))
Ayceyy
kız seni hepimiz tanıyoruz mucukla beni sev beni

Dağ yamaçlı olsa tırmanırım
Rüzgar esse çalıya siner beklerim
Yağmur yağsa kuytuya sokulurum
ama gene gelirim.Gideceğim yer yanınızsa eğer..

Şiirine bayıldım.Insanın sana sokulup mıncıklayası geliyor.Hele kıbar kıbar kırıtman yokmu.Edalı kadınsın.Havalısın:)Tarzsın:)

toton kalkık kız senin bayağı havadaydı inceledim

kesinlikle katılıyorum benim gibi insanları çektiğime gelenlerin içinde tek kötü elektriği olan yoktu 6.hissim bana hemen hissi gönderir anlarım

polemiksiz kaldınız demi hemen iyileşip geleceğim tam gaz devam

tam kontes bu Niliko kırıtmadan yürümüyor

sen her zaman gel aleda hep beklerim kapım yüreğim sana hep açık!!!!

Son düzenleme:

Gel ne zaman istersen gel.Yeterki yanımıza gel HEm kırıtık, hem şımarık. Pek nazlı, çok havalı

canım dostum,

bu tatil sabahı, ve bu saatte forumdaysam, uyuyorsundur diye seni arayamadığımdan ve belki buradan da olsa nasılsın diye bir haber alırım diyedir yoksa benim iki çocukla bilgisayar açmışlığım sayılıdır bilirsin, ben kıymetini biliyorum, sen de kıymetini bilesin

dostluk için yapılmayacak şey yoktur, çektiğim eziyet falan değil ki, sadece biraz fedakarlık yaptım o kadar..benim yerimde sen olsan, sen de aynısını yapardın. ki vaktinde yaptın zaten

az daha unutuyordum, nldglp ile toto totoya yatmak işin en keyifli yanıydı

seni seviyorum,

not; daha çok şey yazmak gelse de içimden, minik oğluş başımda, çekiştirip duruyor...

bu arada hepinizin 23 nisanı kutlu olsun, çocukluğumun bayramlarını çocuklarıma yaşatmaya çalışıyorum, umarım onların da benim gibi hatıraları olabilir bayramlarla ilgili

Canım dostum...
aynen yatıyordum minik gece senle yatacağım diye tutturdu ben,minik ve eşim 3.müz yatakta yatmadık tabi başladı minik maymunluğa sabaha karşı bayıldı artık aldı babası yatağına koydu bende rahat uyudum

senin yerinde ben olsam buradan Tekirdağına gelebilirmiyim bilemedim bak şimdi ben sende 15.dakikalık yere geldi canım benim hiç aynı kefeye koymam koyamam

seviyorum seni 23.Nisan gezdir yavruları öptüm seni

hadi bakalım:) kocalara gelince, göğüslerimi yaptırıyodum, burun ucum düştü kaldırıcam hem 2. ameliyat yüzde elli indirimliymiş çıksın aradan diye çaktırmadan algılarıyla oynadım, ekonomik bişey yaptığının sinyaliyle laylayloma bağladım:) hala ulan burun da nerden çıkmıştı die sormadı:::)))))

Kule 1 kule 2 deneme deneme

hayirdir bacum kule kule deyip beni ariyormusun duyduguma göreeeeee
geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nasilsiniz bacularrrrr anam özlemisim sizi bolca duayla geldimmmmmm
jelesec bacum gecmis olsun gerim gerim gerilmisin ohhhhhh zati fistiktin daha iyi olmusundur eminim öpem bacummmmm
sizler nasilsiniz kizlarrrrrrrrrrrr hepinizi özledim yeni geldim misafir arasi burdayim cocuklar laptopu bozmus zornan girdim
telden girmesini beceremiyorummmmmm neyse artik resimleri görürüz canimmmmm
kizlar valla hepinize duayla geldim allah hepinizi bir birinden güzel yapsin hiccccccccccc yaslandirmasin tabiki benide neyse ben kacar öpemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ayyyy hoşgeldin Şeyda cıııııım.Canım benim a ben galiba öleceğim günü de bileceğim artık kendimden korkar oldum.Bugün eşimle cadde ye indik.Yürürken birden aklıma nerden geldiysen dedim acaba ne zaman dönecek? ama içimden kendi kendime konuşuyorum.Şimdi girip de senin yazını görünce tööbe töbe dedim Resmen içime doğdu yazacağın vallahi.Zaten bende çok olur bu gibi durumlar mutlaka hissederim.Ya da birebir rüyamda mutlaka görürüm olayları.

Neyse nasılsın? hoşgeldin uzak diyarlardan canım benim.Senin duaların ve verdiğin güzel enerji ile kendimi şu an o kadar iyi hissettimki anlatamam.Yokluğun gerçekten benim açımdan çok belli olmuşki ya da yazılarını özlemişimki bugün içimden geçtin Şeyda cım.Tekrardan hoşgeldin,sefalar getirdin

O Şirin i öperim ben öperim.O nasıl güleryüzlü bir çocuk öyle.Minik Ayten o minik

Kule 1 kule 2 deneme deneme

Kız gene ne deniyon.Vallahi altını üstüne getirdin tel.in.Bir girdin pir girdin.HAkkını verdin yani anacım bravo sana. Yakışır Jelesec ime

Hoş geldin bacı

aynen nerede bu kız dedim neyse döndün yuvana

gerildim gerildim oda çıktı aradan şükür bende öptüm sağol iyi dileklerin için

ay şeker surat aynı anası güler yüz hep

tel tel olalı benim gibisi çıkmamıştır karşısına deli ettim orasını burasını çözeceğim diye eeeeee o kadar para baydık hakkını versin demi ama

Yok telefon diyebilir;''Jelesec hnm üstüne para vereyim beni bırakın''

Son düzenleme:
Ben WC stop.Anca burda firsat var stop.Aneye iniyorum,cok ihmal ettim stop.Niye kimse girmemis topige meraktayim stopppp.Herbiriciginize kocamaaaaan GUNAYDIN stop.

bebeleri gezdirdim de gezdirdim. sabah 10 gibi evden çıkıp akşam 7,30 da eve girdik. Hava da pek güzeldi, hiç bizim çocukluğumuzdaki 23 nisan havasında değildi. Bizim zamanımızda 23 nisan oldu mu yağmur boşanırdı. Tiril tiril yazlık kıyafetlerin içinde totomuz hem ıslanır hem donardı.

sen de gelirdin kuşum, gel-e-mesen bile gönlünü, güzel dualarını gönderirdin, bilirim

Ben WC stop.Anca burda firsat var stop.Aneye iniyorum,cok ihmal ettim stop.Niye kimse girmemis topige meraktayim stopppp.Herbiriciginize kocamaaaaan GUNAYDIN stop.

ben topiğe girdim, sonra önce bi profilime bakiim dedim ki felur delisin memişleri gördüm ve dilim tutuldu yazamadım....ne güzel memeler onlar öyle yaww, keşke küçültme yerine büyütme yaptırma şansım olaydı doğuştan diye düşündürttü bana güle güle keyfini sürsün, ercan bey hakkaten taşş yapmış ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…