bu arada fotoğraflar da hep ben yemek yiyormuşum, en çok ben yiyormuşum hatta yerken çatalları parçalıyormuşum gibi bir imaj çizen sevgili nldglp, hiçççç abartmamışsanırım 2kg alıp geldim:18: ama pişmanmıyım diye bi sorun. kesinlikle hayır yine olsa yine yerim
favorilerim; z,yağlı yaprak sarma (üzümsüz ve fıstıksız tam sevdiğim gibi) yedikçe yedirten kartopu pastası, nldglp'in bol cevizli elmalı kurabiyesi, nldglp'in çerez sepeti, aledaxın çikoları, linakın pastası ve daha niceleriiiii, haaa nldglp'in o enfes sandaviçleri, dızmanalar, börekler ve diğerleri.....veeeeee tabiki gece 02:30 civarı yediğimiz ayvalık tostu
yüzyılın partisiydi, Jelesec'ime de bu yakışırdı
sayfaları çeviriyorum çeviyorum, bitmiyor. memeleri de dolduruldu demekşöyle anlayacağımız dilden konuşun
jelesec, yeni halini çok merak ediyorum canım. meme fotosu istiyorum, bilesin.
keşke siz yedikçe ben kilo alabilsem. onca şeyi yediniz mi gerçekten?? :26:
ne güzel özet bu
burun kaldırmada halkla ilişkiler sende ona göre
sizler vardınız da öyle güzelleşti gerilme partim sağolunbeni sizler var ettiniz
Jelesec, guzel bakisli tatli kadinsana kocaman sevgimi gonderiyorum
çok sevindim. foruma güzel ve mutlu dönecek o zaman. geçmiş olsun sevgili jelesecim.
Şimdi tam keyfi yerindedir bestecim.KK dan birkaç arkadaş daha gelmiş oooh geyiğin dibine vuruyorlardır bizsiz bizsiz
Nldglp maşallah pır pır hiç durmuyor ordan oraya servisler vs. Hastanemi pastanemi karıştırır insan.Pastanede bile bu kadar çeşit yoktur.Süper parti.
AyceyyBenden de benden delutfen cok gecmis olsun dedigimi, onu mucukladigimi soyler mi? Ayceyy deyin o beni tanir :))
Aledam gelmiş.HoşgelmişSarı afet-i devran ım,bebetoların en hası,kısrağın en güzel dişisi ......
Kısrak yelesini yele savuruşuna eş
Savruluyordu dalgalı saçların
Köyüne koşar gibi gel
Dağları dolaşıp ta gel ...
Burunda kaldırırız,totoşta:)
hiç ihtiyacın yok bence ama madem istedım küçücük bir dokunuş yaptırırz.
Sen vardın,tatlıydın,yüreğin güzeldi,
senin gibileride çektin kendine.Evren çekim yasasıyla işliyor.Benze benzeri her yerde bulur.
Bazende zıtların uyumu olur:)
Çarçabuk iyileş.K..k nın ihtiyacı var sana..
Dağ yamaçlı olsa tırmanırım
Rüzgar esse çalıya siner beklerim
Yağmur yağsa kuytuya sokulurum
ama gene gelirim.Gideceğim yer yanınızsa eğer..
Şiirine bayıldım.Insanın sana sokulup mıncıklayası geliyor.Hele kıbar kıbar kırıtman yokmu.Edalı kadınsın.Havalısın:)Tarzsın:)
Dağ yamaçlı olsa tırmanırım
Rüzgar esse çalıya siner beklerim
Yağmur yağsa kuytuya sokulurum
ama gene gelirim.Gideceğim yer yanınızsa eğer..
Şiirine bayıldım.Insanın sana sokulup mıncıklayası geliyor.Hele kıbar kıbar kırıtman yokmu.Edalı kadınsın.Havalısın:)Tarzsın:)
Ömrüm boyunca unutmayacağım bi geceydisizlerin özverisine inanın bi isim koyamıyorum ogülüm taaaa nerelerden işinden izin alarak 2.minik yavrunu bırakarak yanıma geldin nlglpdede ile kıç kıça yattın arada benim gazlara maruz kaldın sarı şekerim senin enerjin olmasa inan bu kadar iyi atlatamazdım ben bu ameliyatı
sabahın körü kapı açıldı ve
Yatcaz Kalkcaz Ordayım (Gülşen) - YouTube bizim ki süslenmiş ve dilinde bu şarkı
yemeyen tek baycandı ya ne yersiniz dedik onca izzeti ikramdan tek 1.tane kaysı aldı adambirde espiriyi patlattı bana lazerlipo yapacak kimse yok diye
bende hiiiiiç pişman değilim tekrarı çok zor olacak bi gerilme partisiydi iyi ki yedik içtik eğlendik
seviyorum seni Tekirdağlıonca eziyeti benim için kelek jelesec için çektin de geldin
Canım dostum...canım dostum,
bu tatil sabahı, ve bu saatte forumdaysam, uyuyorsundur diye seni arayamadığımdan ve belki buradan da olsa nasılsın diye bir haber alırım diyediryoksa benim iki çocukla bilgisayar açmışlığım sayılıdır bilirsin, ben kıymetini biliyorum, sen de kıymetini bilesin
dostluk için yapılmayacak şey yoktur, çektiğim eziyet falan değil ki, sadece biraz fedakarlık yaptım o kadar..benim yerimde sen olsan, sen de aynısını yapardın. ki vaktinde yaptın zaten
az daha unutuyordum, nldglp ile toto totoya yatmak işin en keyifli yanıydı
seni seviyorum,
not; daha çok şey yazmak gelse de içimden, minik oğluş başımda, çekiştirip duruyor...
bu arada hepinizin 23 nisanı kutlu olsun, çocukluğumun bayramlarını çocuklarıma yaşatmaya çalışıyorum, umarım onların da benim gibi hatıraları olabilir bayramlarla ilgili
ay bu küçük dokunuş olayına eşim pek bi güldünasıl küçük dokunuşsa ödediğim paralar hep büyük diye laf soktu
benim burun olayım var bakalım sırada kısmet diyelim o zamana denk gelirsin belki
Kule 1 kule 2 deneme deneme
hayirdir bacum kule kule deyip beni ariyormusun duyduguma göreeeeee
geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nasilsiniz bacularrrrr anam özlemisim sizi bolca duayla geldimmmmmm
jelesec bacum gecmis olsun gerim gerim gerilmisin ohhhhhh zati fistiktin daha iyi olmusundur eminim öpem bacummmmm
sizler nasilsiniz kizlarrrrrrrrrrrr hepinizi özledim yeni geldim misafir arasi burdayim cocuklar laptopu bozmus zornan girdim
telden girmesini beceremiyorummmmmm neyse artik resimleri görürüz canimmmmm
kizlar valla hepinize duayla geldim allah hepinizi bir birinden güzel yapsin hiccccccccccc yaslandirmasin tabiki benide neyse ben kacar öpemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Canım dostum...
aynen yatıyordum minik gece senle yatacağım diye tutturduben,minik ve eşim 3.müz yatakta yatmadık tabi başladı minik maymunluğa sabaha karşı bayıldı artık aldı babası yatağına koydu bende rahat uyudum
senin yerinde ben olsam buradan Tekirdağına gelebilirmiyim bilemedim bak şimdiben sende 15.dakikalık yere geldi canım benim hiç aynı kefeye koymam koyamam
seviyorum seni 23.Nisan gezdir yavruları öptüm seni
Kule 1 kule 2 deneme deneme
hayirdir bacum kule kule deyip beni ariyormusun duyduguma göreeeeee
geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nasilsiniz bacularrrrr anam özlemisim sizi bolca duayla geldimmmmmm
jelesec bacum gecmis olsun gerim gerim gerilmisin ohhhhhh zati fistiktin daha iyi olmusundur eminim öpem bacummmmm
sizler nasilsiniz kizlarrrrrrrrrrrr hepinizi özledim yeni geldim misafir arasi burdayim cocuklar laptopu bozmus zornan girdim
telden girmesini beceremiyorummmmmm neyse artik resimleri görürüz canimmmmm
kizlar valla hepinize duayla geldim allah hepinizi bir birinden güzel yapsin hiccccccccccc yaslandirmasin tabiki benide neyse ben kacar öpemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
O Şirin i öperim ben öperim.O nasıl güleryüzlü bir çocuk öyle.Minik Ayten o minik
Kız gene ne deniyon.Vallahi altını üstüne getirdin tel.in.Bir girdin pir girdin.HAkkını verdin yani anacım bravo sana.Yakışır Jelesec ime
ay şeker surataynı anası güler yüz hep
tel tel olalı benim gibisi çıkmamıştır karşısına deli ettimorasını burasını çözeceğim diye eeeeee o kadar para baydık hakkını versin demi ama
Yok telefon diyebilir;''Ayten hnm üstüne para vereyim beni bırakın''
Canım dostum...
aynen yatıyordum minik gece senle yatacağım diye tutturduben,minik ve eşim 3.müz yatakta yatmadık tabi başladı minik maymunluğa sabaha karşı bayıldı artık aldı babası yatağına koydu bende rahat uyudum
senin yerinde ben olsam buradan Tekirdağına gelebilirmiyim bilemedim bak şimdiben sende 15.dakikalık yere geldi canım benim hiç aynı kefeye koymam koyamam
seviyorum seni 23.Nisan gezdir yavruları öptüm seni
Ben WC stop.Anca burda firsat var stop.Aneye iniyorum,cok ihmal ettim stop.Niye kimse girmemis topige meraktayim stopppp.Herbiriciginize kocamaaaaan GUNAYDIN stop.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?