Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ben verdim oyumu ona göre. gelemiyosan çengiyi gönder, dolmaları da çenginin eline tutuştur

duyduğum kadarıyla cep telefonun pek bi afiliymiş. senin oğlana söylede sana whatsapp yüklesin canım bi zahmet. bu arada seni aradım duymadın

ben whatsapp için davet yolladım sana

ahhh be kartopum, sen bu mesajı göremeyeceksin bugün ama ben yazmadan duramadım. jelocanın kullanamadığı telefonda o davet aralarda kaynar gider....sen sakın kabul etmiyo diye üzülmeyesin

bu arada farkındaysanız rütbem halaaaaa SPARTACUS,
sizin yüzünüzden 3 yıldır beklediğim final bölümünü 3 gündür elimde olmasına rağmen seyremedim

ahhh be kartopum, sen bu mesajı göremeyeceksin bugün ama ben yazmadan duramadım. jelocanın kullanamadığı telefonda o davet aralarda kaynar gider....sen sakın kabul etmiyo diye üzülmeyesin

ağlayayımmi güleyimmi bilemedim karışık duygular içindeyim ogülü

mesajını okuyorum şimdi,hemde işyerinde masamın başında. gece gelen bir telefonla yola çıkamadık malesef bizim gidiş cumartesiye kaldı büyük ihtimal yine bir sorun çıkmaz ise. yani hamam partinize katılacağım akşam geç saatlerde

zaten inanıyordum şimdi tescilledim insan bir şeyi gerçekten canı gönülden çok isterse gerçekleşiyor,öyle yada böyle. dolayısı ile akşam yanınızdayım:118:

annnnnnnaaaammmm günün haberi !!!

kısss kartopuuuu, oley oley oleyyyyyy.....kocan hep yanında nassı olsa yine yaparsınız balayını, bu sefayı kaçırmadığına çook sevindimmmmm akşama görüşürüzzzz

ne zaman çıkıyorsun yola , haber varmı ben arayamadım nili,işler çok yoğun

yarım saate çıkıyorum...köprü de 6 civarı olurum. nassı olur köprü, sırat köprüsüne döner mi

jelesec girdi mi ameliyata? yanına giden ya da Onunla konuşan olursa yaprak selam söylüyor dersiniz...

Jelesec, guzel bakisli tatli kadin sana kocaman sevgimi gonderiyorum

jelesec girdi mi ameliyata? yanına giden ya da Onunla konuşan olursa yaprak selam söylüyor dersiniz...

Evet girdi ben nldglp ve bentoprak yanındaydık çok başarılı bir operasyon geçirdi ben çıkarken keyfi gayet yerindeydi bugün laklaktan fırsat bulamaz herhalde girip yazmaya

Evet girdi ben nldglp ve bentoprak yanındaydık çok başarılı bir operasyon geçirdi ben çıkarken keyfi gayet yerindeydi bugün laklaktan fırsat bulamaz herhalde girip yazmaya

çok sevindim. foruma güzel ve mutlu dönecek o zaman. geçmiş olsun sevgili jelesecim.

Şimdi tam keyfi yerindedir bestecim.KK dan birkaç arkadaş daha gelmiş oooh geyiğin dibine vuruyorlardır bizsiz bizsiz
Nldglp maşallah pır pır hiç durmuyor ordan oraya servisler vs. Hastanemi pastanemi karıştırır insan.Pastanede bile bu kadar çeşit yoktur.Süper parti.

Benden de benden de lutfen cok gecmis olsun dedigimi, onu mucukladigimi soyler mi? Ayceyy deyin o beni tanir :))

Eki Görüntüle 689094

Canımız, birtanemiz Jeleseğimiz bugün sabah 9:00 itibari ile karın germe operasyonunu başarıyla atlattı. Son andaki spontan gelişme sonucu,doktorun önerisi ile memişlerin üst lobuna dekolteyi arttırmak için minicik silikonlar yerleştirildi.SONUÇ:B O M B A

Jelesec in ağzından:Bugün beni ziyarete gelen ve telefon ile arayan tüm K:K daki dostlarıma sonsuz teşekkürler

Jelesec in ağzından:Refakatcilerim OGLTKN ve NLDGLP ye ayrıca teşekkürleri borç bilirim

Jelesec in ağzından:Ayrıca telefonda iyi dileklerini ileten KAZEN e de çok teşekkür eder,Aslı börek ten su böreği için teessüflerimi bildiririm.(ÇEte yazdırdı):18:

Jelesece iyi dileklerimi ilet olur mu Nldklp?? Ne telefon vaaaar, ne de gelebilecek durumum, malum uzaklardan katılıyorum aranıza:) Doktorunuz da maaşallah yaptı mı her bir tarafı yapıyor:)) Göğüsler de eminim harika olmuştur. Jelesec manken olmuştur artık:) Öptüm onu kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…