• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

valla bana duamı ettin anlamadım,hadi bir kız neysede :34: diğer ikisi ne oluyor . kızım bu yaştan sonra o kadar çocuğa nasıl bakarım ben pertim çıkar valla :52:

Aaaaa senin geniş eli kolu uzun çete arkadaşların var bebeğim bakarız sen yap da doğur :emir_bebek::1: kezbanın dün izledim yavruları ile videolarını dedim maşallah süpermen anne 2.miniğe nasılda yetişiyor :34:sende bakarsın 4.çocuğa var sende o kapasite :9:

ha haa, gece 2'de arayan ben değil tüylüydü bikerem. ama hatırlatırım öncesinde mesaj atıp, "müsaitmisin, arayabilirmiyim" diye nezaket göstermişti:1::1:

kartopu için ettiğin duadan ben almiim bebem:31: bu arada hamam sefasında, ben sanırım hamama girmeden terliciiiim....ulaşım için göbek çatlatıyorum, hamamda göbek taşına yatırırsınız artık beni:32::9:

yakın bi zamanda senlede geç saatlere kadar dedikodu yapmıştık :23: sende nerede tüylüde ki gibi nezaket :19:ay vallahi kızım orada hamam yok mu pisliğini taaaaaa buralara getiriyon :1:

bu arada merakımı giderdiğin için sağol canım. valla yaş yetmiş olabili nilde ama iş bitmemiş o kesin :10::21::32:

halden anlarım ben arkadaşım :48:baktım kartopu meraktan bugün çalışamayacak hemen açıklama yapayım dedim :1:

Son düzenleme:
Aaaaa senin geniş eli kolu uzun çete arkadaşların var bebeğim bakarız sen yap da doğur :emir_bebek::1: kezbanın dün izledim yavruları ile videolarını dedim maşallah süpermen anne 2.miniğe nasılda yetişiyor :34:sende bakarsın 4.çocuğa var sende o kapasite :9:

yakın bi zamanda senlede geç saatlere kadar dedikodu yapmıştık :23: sende nerede tüylüde ki gibi nezaket :19:ay vallahi kızım orada hamam yok mu pisliğini taaaaaa buralara getiriyon :1:

halden anlarım ben arkadaşım :48:baktım kartopu meraktan bugün çalışamayacak hemen açıklama yapayım dedim :1:

aa seyrettin mi videoları....gördün mü ya ne kadar küçüklermiş..zaman hızlı geçiyo, büyüyolar işte...Kartopum, doğur anam sende, ikisi beraber büyüyüverirler:37: (ben ettim sen etme kurbannnn:52:)

jelocanım, burda hamam ne gezer...doktor bile yok ki taa oralara geliyom biliyon...sultanların yıkandığı hamamda yıkanıp kese yaptırasım, kirlerimi istanbula bırakasım var:31:

aa seyrettin mi videoları....gördün mü ya ne kadar küçüklermiş..zaman hızlı geçiyo, büyüyolar işte...Kartopum, doğur anam sende, ikisi beraber büyüyüverirler:37: (ben ettim sen etme kurbannnn:52:)

jelocanım, burda hamam ne gezer...doktor bile yok ki taa oralara geliyom biliyon...sultanların yıkandığı hamamda yıkanıp kese yaptırasım, kirlerimi istanbula bırakasım var:31:

Bayıldım gülerek izledim banyo sonrası video krem sürerken içim gitti olsada mıncıklasam dedim :34: kafasını duvara vurduğu ana bende ses şu hiiii yavrum ya :ssz:

oraların yarısından fazlası senin ama dağ başı köy bacım hiç bi şey yok :33:

Bayıldım gülerek izledim banyo sonrası video krem sürerken içim gitti olsada mıncıklasam dedim :34: kafasını duvara vurduğu ana bende ses şu hiiii yavrum ya :ssz:

oraların yarısından fazlası senin ama dağ başı köy bacım hiç bi şey yok :33:

kız o zamanlar hiççç konuşamıyomuş, bana gene bülbül gibi geliyodu:17:, her dediğini anlıyodum oysa, annelik işte..

bebemm, bizim buranın toprakları değerlenecek, hissediyorum, birgün nakit zengini de olacam, senin gibi, beste gibi, tüylü gibi:23:

Don ve sen süper çift oldunuz :1:

totolara pacalı don var abiiiiiiiiiiiiii:1:

Sorma , imajım fenaaa :ssz:

arkadaşlar "hamam sefası" organizasyonumuz' a katılabilecek olanlar kimler acepp:44:

Siz gelin yalovaya , hamam sefası yapalım :24:

Tellak benim :52:

kuru patlıcanı görür görmez verdim oyumu....bayılırım, bayılırım.harika görünüyolar, ellerine sağlık..sunum da bi içim su olmuş...sende hamam sefasına gelsene:23:, hem gelirken patlıcanları da getirirsin:56::56:

İstanbulda değilim tatlım yoksa , envayi çeşit dolmalarla gelirdim.:34:

Bu arada ; sevgili nldglp (nam ı değer tüylü ) , lina -k , kartopu , aledax , bentoprak .....ve diğer ahali... Hani benim zeytinyağlı kuru dolmama ve salataya oylarınız :63:

5 oy a , hamam sefasında çengide bedava :52:

duyduğum kadarıyla cep telefonun pek bi afiliymiş. senin oğlana söylede sana whatsapp yüklesin canım bi zahmet. bu arada seni aradım duymadın :50:

ben whatsapp için davet yolladım sana :34:

Son düzenleme:
Bu ara kesenin ağzını açtı .Bana da bi wakko çanta alacak.Burberry demedim yüreğine iner maazallah.Alıştıra alıştıra.500 lerden başlıyak da sonra 5 milyorluklardan aldırak:32:

Ay bir huzur bir huzur ne kadaaan mutluyum:31: Çok yorgun olmama rağmen içimde bitmez tükenmez bir enerci var.Hele nedenki ne?:21:

Bu ara kesenin ağzını açtı .Bana da bi wakko çanta alacak.Burberry demedim yüreğine iner maazallah.Alıştıra alıştıra.500 lerden başlıyak da sonra 5 milyorluklardan aldırak:32:

Battım uleeeen estetiğe para ver ver bitmedi :ssz: alırız bebem istediğin vakko olsun

Back