- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
valla bana duamı ettin anlamadım,hadi bir kız neysede diğer ikisi ne oluyor . kızım bu yaştan sonra o kadar çocuğa nasıl bakarım ben pertim çıkar valla
Aaaaa senin geniş eli kolu uzun çete arkadaşların var bebeğim bakarız sen yap da doğur kezbanın dün izledim yavruları ile videolarını dedim maşallah süpermen anne 2.miniğe nasılda yetişiyor sende bakarsın 4.çocuğa var sende o kapasite
ha haa, gece 2'de arayan ben değil tüylüydü bikerem. ama hatırlatırım öncesinde mesaj atıp, "müsaitmisin, arayabilirmiyim" diye nezaket göstermişti
kartopu için ettiğin duadan ben almiim bebem bu arada hamam sefasında, ben sanırım hamama girmeden terliciiiim....ulaşım için göbek çatlatıyorum, hamamda göbek taşına yatırırsınız artık beni
yakın bi zamanda senlede geç saatlere kadar dedikodu yapmıştık sende nerede tüylüde ki gibi nezaket ay vallahi kızım orada hamam yok mu pisliğini taaaaaa buralara getiriyon
bu arada merakımı giderdiğin için sağol canım. valla yaş yetmiş olabili nilde ama iş bitmemiş o kesin
halden anlarım ben arkadaşım baktım kartopu meraktan bugün çalışamayacak hemen açıklama yapayım dedim
Son düzenleme: