Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

valla bana duamı ettin anlamadım,hadi bir kız neysede diğer ikisi ne oluyor . kızım bu yaştan sonra o kadar çocuğa nasıl bakarım ben pertim çıkar valla

Aaaaa senin geniş eli kolu uzun çete arkadaşların var bebeğim bakarız sen yap da doğur kezbanın dün izledim yavruları ile videolarını dedim maşallah süpermen anne 2.miniğe nasılda yetişiyor sende bakarsın 4.çocuğa var sende o kapasite

yakın bi zamanda senlede geç saatlere kadar dedikodu yapmıştık sende nerede tüylüde ki gibi nezaket ay vallahi kızım orada hamam yok mu pisliğini taaaaaa buralara getiriyon

bu arada merakımı giderdiğin için sağol canım. valla yaş yetmiş olabili nilde ama iş bitmemiş o kesin

halden anlarım ben arkadaşım baktım kartopu meraktan bugün çalışamayacak hemen açıklama yapayım dedim

Son düzenleme:

aa seyrettin mi videoları....gördün mü ya ne kadar küçüklermiş..zaman hızlı geçiyo, büyüyolar işte...Kartopum, doğur anam sende, ikisi beraber büyüyüverirler (ben ettim sen etme kurbannnn)

jelocanım, burda hamam ne gezer...doktor bile yok ki taa oralara geliyom biliyon...sultanların yıkandığı hamamda yıkanıp kese yaptırasım, kirlerimi istanbula bırakasım var

Bayıldım gülerek izledim banyo sonrası video krem sürerken içim gitti olsada mıncıklasam dedim kafasını duvara vurduğu ana bende ses şu hiiii yavrum ya

oraların yarısından fazlası senin ama dağ başı köy bacım hiç bi şey yok

kız o zamanlar hiççç konuşamıyomuş, bana gene bülbül gibi geliyodu, her dediğini anlıyodum oysa, annelik işte..

bebemm, bizim buranın toprakları değerlenecek, hissediyorum, birgün nakit zengini de olacam, senin gibi, beste gibi, tüylü gibi

Don ve sen süper çift oldunuz

totolara pacalı don var abiiiiiiiiiiiiii

Sorma , imajım fenaaa

arkadaşlar "hamam sefası" organizasyonumuz' a katılabilecek olanlar kimler acepp:44:

Siz gelin yalovaya , hamam sefası yapalım

Tellak benim

İstanbulda değilim tatlım yoksa , envayi çeşit dolmalarla gelirdim.

Bu arada ; sevgili nldglp (nam ı değer tüylü ) , lina -k , kartopu , aledax , bentoprak .....ve diğer ahali... Hani benim zeytinyağlı kuru dolmama ve salataya oylarınız

5 oy a , hamam sefasında çengide bedava

duyduğum kadarıyla cep telefonun pek bi afiliymiş. senin oğlana söylede sana whatsapp yüklesin canım bi zahmet. bu arada seni aradım duymadın

ben whatsapp için davet yolladım sana

Son düzenleme:
Bu ara kesenin ağzını açtı .Bana da bi wakko çanta alacak.Burberry demedim yüreğine iner maazallah.Alıştıra alıştıra.500 lerden başlıyak da sonra 5 milyorluklardan aldırak

Ay bir huzur bir huzur ne kadaaan mutluyum Çok yorgun olmama rağmen içimde bitmez tükenmez bir enerci var.Hele nedenki ne?

Bu ara kesenin ağzını açtı .Bana da bi wakko çanta alacak.Burberry demedim yüreğine iner maazallah.Alıştıra alıştıra.500 lerden başlıyak da sonra 5 milyorluklardan aldırak

Battım uleeeen estetiğe para ver ver bitmedi alırız bebem istediğin vakko olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…