- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
kız çok tatlı bunlar beee...jelocanın bile dibi düşmüş senin yavrulara....ama benim favorim cooker, şu gözlere bak...sevin beni, ilgilenin benimle, şımartın beni der gibi....
Eş zamanlı yazmışız
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız çok tatlı bunlar beee...jelocanın bile dibi düşmüş senin yavrulara....ama benim favorim cooker, şu gözlere bak...sevin beni, ilgilenin benimle, şımartın beni der gibi....
Canım Nilim o kadar sıcak samimi ağırladın ki beni sanki her hafta geldiğim ev gibi tanıdıktı ortam![]()
Bayıldım köpüşlere gördün sık sık gittim uzaktan da olsa sevdim konuştum o güzel gözlerle bakıştım![]()
hırsa bakın hırsa
kocaya özel yemekler hazırlandı, servis edildi. bebeler yedirildi içirildi, inşaatçılık oynandı, kitapları okundu, pamuklara sarılıp uykulara yatırıldı.
gündüzden kalan kıskançlık hisleri ne yazık ki törpülenemedibilgisiyar açıldı, topiğe girildi...o da ne ? kimseler yok !!
kuleeeeee ayrıldık deyin, hala beraberiz derseniz kalpten gidebilirim
tamam tamam kuleden sonrası esprük için yazıldızira 17:30 civarı, ne jelocandan ne de nilocandan ses çıkmayınca telefonla tacize geçildi, neyseki ayrılmışlar jelocan bakım işlerine girişmişti...nilocan muhtemelen yarın ağırlayacağı protokol konuğu için hazırlıktadır...köpüşlerin pislediği yerlere çamaşır suyu filan döküyordur
böylece bugün yenen pideler kalori olaraktan harcanıyordur, bardağa dolu tarafından bak nilocum.
![]()
Eş zamanlı yazmışızcidden o kadar güzeller ki ay Nilin sesini duyunca görsen nasıl şımarıyorlar...aynen sevgiyle bakmış annesi babası ve abisi bunlara
sevgi dolular
Canım her zaman başımla beraber.Ben hep böyleyim işte gördüğün gibiÇok hoş bir gündü.Teklifimi kabul edip geldiğin için ben de sana teşekkür ederim.
![]()
Canım her zaman başımla beraber.Ben hep böyleyim işte gördüğün gibiÇok hoş bir gündü.Teklifimi kabul edip geldiğin için ben de sana teşekkür ederim.
![]()
inan gözlerim yaşardı
çocuklara tamam en birinci annesin de bak enişteme bunları yaptın beni şaşırttın
![]()
kızım zaten benim bacı beni salonundan kovacaktı başlayacağım senin arkadaşlarına kapata teli 2.laf edelim dedi duydun sende![]()
beni orta yerimden çatlattığınız için ben de ikinize birden teşekkür ederimmm![]()
Eş zamanlı yazmışızcidden o kadar güzeller ki ay Nilin sesini duyunca görsen nasıl şımarıyorlar...aynen sevgiyle bakmış annesi babası ve abisi bunlara
sevgi dolular
Annem demişti gençken yabancıların evine gitme diye gazozuna ilaç atarlar diye ama seni samimi gördüm ondan geldim evine
şaka bi tarafa çok hoş idi cidden ne demek beleş yemeğe her zaman gelirim fakirim biliyorsunuz otlakçılık yaparak geçiniyorum![]()
ii geceler fit topiğin fit hatunları.... selam verem dedim sizleri göürünce...
:76::76::76: yalarım seni![]()
kızım bana gelecek Nil o zaman gelirsin sende ağlama![]()
Eveet en şımarığı o.HEp onu sevelim.Her saniye yanıbaşımda.HAtta dün gece çok yorgundum erkenden uyudum.Bir ara bi baktım yatağın dibinde yerde ayrılmamış yanımdan.Hatta şuanda koltuğumun altında yatıyor.HAyatta bırakmaz beni.Benim en sadık hayranım
Ahh o cadı ahh ne minnoş bir kızdır jelesec im.Gördün işte resmen beni taklit edip ben ne yaparsam aynısını yapıyor.Sevgi böcüğüm o benim.Bak bir gün Mersin de bacağı sekip halsiz halsiz yatıyordu.Ben veterineri aradım hemen ama nasıl ağlıyorum anlatamam.Bir şey oldu artık yürüyemeyecek gibi geldi birden.Katıla katıla tel de veterinere ağlamaktan anlatamıyordum resmen.Onlar benim canımın bir parçası.
Kız jelocan bitiğim şu alttaki kırmızı puntolu ismineyarışmaya girip bende mi alsam beleşine pro üyelik
![]()
ben de seni yalarım :76:
yaw kaç oldu şu kızın adını deşifre edip duruyosun, nickname diye bişi var..sen niye nil nil nil diye yazıyon ki
linak selamm,
hamam sefasına pastayla teşrifleriniz rica olunur. Pasta önceden belirtildiği üzere krokanlı olabiliiii![]()
ya ben göremiyorum o imzayısen gösterdin senin telde ama bak ben pc de nok görünmüyor
bebem, seninki de ne yaman çelişki anne diye sormazlar mı sana??
hem fakirim diyorsun, hem de beyazından en pahalısından smartphone takılıyosun ? sen neyin kafasısın hacı![]()
pc yi yenilemen lazımdır ondandır şekerim....
dokunmatik ekranlar çıktı artık, smartphone dan alışıksın, onlardan alıver![]()