• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

kız çok tatlı bunlar beee...jelocanın bile dibi düşmüş senin yavrulara....ama benim favorim cooker, şu gözlere bak...sevin beni, ilgilenin benimle, şımartın beni der gibi....

Eş zamanlı yazmışız :34:cidden o kadar güzeller ki ay Nilin sesini duyunca görsen nasıl şımarıyorlar...aynen sevgiyle bakmış annesi babası ve abisi bunlara :1:sevgi dolular

Canım Nilim o kadar sıcak samimi ağırladın ki beni sanki her hafta geldiğim ev gibi tanıdıktı ortam :16:

Bayıldım köpüşlere gördün sık sık gittim uzaktan da olsa sevdim konuştum o güzel gözlerle bakıştım :23:

Canım her zaman başımla beraber.Ben hep böyleyim işte gördüğün gibi:12: Çok hoş bir gündü.Teklifimi kabul edip geldiğin için ben de sana teşekkür ederim.:16:

hırsa bakın hırsa:17:

kocaya özel yemekler hazırlandı, servis edildi. bebeler yedirildi içirildi, inşaatçılık oynandı, kitapları okundu, pamuklara sarılıp uykulara yatırıldı.

gündüzden kalan kıskançlık hisleri ne yazık ki törpülenemedi:1: bilgisiyar açıldı, topiğe girildi...o da ne ? kimseler yok !!

kuleeeeee ayrıldık deyin, hala beraberiz derseniz kalpten gidebilirim:27:

tamam tamam kuleden sonrası esprük için yazıldı:9: zira 17:30 civarı, ne jelocandan ne de nilocandan ses çıkmayınca telefonla tacize geçildi, neyseki ayrılmışlar jelocan bakım işlerine girişmişti...nilocan muhtemelen yarın ağırlayacağı protokol konuğu için hazırlıktadır...köpüşlerin pislediği yerlere çamaşır suyu filan döküyordur:1: böylece bugün yenen pideler kalori olaraktan harcanıyordur, bardağa dolu tarafından bak nilocum.:33:

:46::46::46: inan gözlerim yaşardı :14:çocuklara tamam en birinci annesin de bak enişteme bunları yaptın beni şaşırttın :53:

kızım zaten benim bacı beni salonundan kovacaktı başlayacağım senin arkadaşlarına kapata teli 2.laf edelim dedi duydun sende :ssz:

Eş zamanlı yazmışız :34:cidden o kadar güzeller ki ay Nilin sesini duyunca görsen nasıl şımarıyorlar...aynen sevgiyle bakmış annesi babası ve abisi bunlara :1:sevgi dolular

tamam o vakit:ssz:

nilocan bu yazki mavi yolculukta, sen senin kuzuları jelocana bırakıver bacım..hem semt de yakın, evlerine yakın hissederler kendilerini:1:

Canım her zaman başımla beraber.Ben hep böyleyim işte gördüğün gibi:12: Çok hoş bir gündü.Teklifimi kabul edip geldiğin için ben de sana teşekkür ederim.:16:

Annem demişti gençken yabancıların evine gitme diye gazozuna ilaç atarlar diye ama seni samimi gördüm ondan geldim evine :1:

şaka bi tarafa çok hoş idi cidden ne demek beleş yemeğe her zaman gelirim fakirim biliyorsunuz otlakçılık yaparak geçiniyorum :1::1::1:

:46::46::46: inan gözlerim yaşardı :14:çocuklara tamam en birinci annesin de bak enişteme bunları yaptın beni şaşırttın :53:

kızım zaten benim bacı beni salonundan kovacaktı başlayacağım senin arkadaşlarına kapata teli 2.laf edelim dedi duydun sende :ssz:

arada yaparım böyle şaşırtmacalar:ssz:

senin bacı için ağzımdan tek kelime çıkamaz, sonuna kadar haklıdır derim, başka da bişi demem...

(burayı okuyosa sakata gelmiim:34:)

kız çok tatlı bunlar beee...jelocanın bile dibi düşmüş senin yavrulara....ama benim favorim cooker, şu gözlere bak...sevin beni, ilgilenin benimle, şımartın beni der gibi....

Eveet en şımarığı o.HEp onu sevelim.Her saniye yanıbaşımda.HAtta dün gece çok yorgundum erkenden uyudum.Bir ara bi baktım yatağın dibinde yerde ayrılmamış yanımdan.Hatta şuanda koltuğumun altında yatıyor.HAyatta bırakmaz beni.Benim en sadık hayranım:31:

Ahh o cadı ahh ne minnoş bir kızdır jelesec im.Gördün işte resmen beni taklit edip ben ne yaparsam aynısını yapıyor.Sevgi böcüğüm o benim.Bak bir gün Mersin de bacağı sekip halsiz halsiz yatıyordu.Ben veterineri aradım hemen ama nasıl ağlıyorum anlatamam.Bir şey oldu artık yürüyemeyecek gibi geldi birden.Katıla katıla tel de veterinere ağlamaktan anlatamıyordum resmen.Onlar benim canımın bir parçası.

Annem demişti gençken yabancıların evine gitme diye gazozuna ilaç atarlar diye ama seni samimi gördüm ondan geldim evine :1:

şaka bi tarafa çok hoş idi cidden ne demek beleş yemeğe her zaman gelirim fakirim biliyorsunuz otlakçılık yaparak geçiniyorum :1::1::1:

bebem, seninki de ne yaman çelişki anne diye sormazlar mı sana??

hem fakirim diyorsun, hem de beyazından en pahalısından smartphone takılıyosun ? sen neyin kafasısın hacı:9:

Kız jelocan bitiğim şu alttaki kırmızı puntolu ismine:ssz: yarışmaya girip bende mi alsam beleşine pro üyelik:9:

:76::76::76: yalarım seni :16::16::16:

kızım bana gelecek Nil o zaman gelirsin sende ağlama :43::43::43:

ben de seni yalarım :76:

yaw kaç oldu şu kızın adını deşifre edip duruyosun, nickname diye bişi var..sen niye nil nil nil diye yazıyon ki:1:

linak selamm,
hamam sefasına pastayla teşrifleriniz rica olunur. Pasta önceden belirtildiği üzere krokanlı olabiliiii:56:

Eveet en şımarığı o.HEp onu sevelim.Her saniye yanıbaşımda.HAtta dün gece çok yorgundum erkenden uyudum.Bir ara bi baktım yatağın dibinde yerde ayrılmamış yanımdan.Hatta şuanda koltuğumun altında yatıyor.HAyatta bırakmaz beni.Benim en sadık hayranım:31:

Ahh o cadı ahh ne minnoş bir kızdır jelesec im.Gördün işte resmen beni taklit edip ben ne yaparsam aynısını yapıyor.Sevgi böcüğüm o benim.Bak bir gün Mersin de bacağı sekip halsiz halsiz yatıyordu.Ben veterineri aradım hemen ama nasıl ağlıyorum anlatamam.Bir şey oldu artık yürüyemeyecek gibi geldi birden.Katıla katıla tel de veterinere ağlamaktan anlatamıyordum resmen.Onlar benim canımın bir parçası.

Sakın vermeyin kimseye ay kıyamam ben, cidden ben bile 1.gün gördüm aşık oldum ama kakalarını istemem bak orası ayrı :ssz:

Son düzenleme:
ben de seni yalarım :76:

yaw kaç oldu şu kızın adını deşifre edip duruyosun, nickname diye bişi var..sen niye nil nil nil diye yazıyon ki:1:

linak selamm,
hamam sefasına pastayla teşrifleriniz rica olunur. Pasta önceden belirtildiği üzere krokanlı olabiliiii:56:

Kızım kendi diyor heryere yazıyor bana Nil de ay çok mutlu oluyorum diye ben değince mi pattı :33:

sev beni yala beni öp beni:54:

bebem, seninki de ne yaman çelişki anne diye sormazlar mı sana??

hem fakirim diyorsun, hem de beyazından en pahalısından smartphone takılıyosun ? sen neyin kafasısın hacı:9:

yaman çelişki sensin bebem doktora ver veriştir sonra e mailde yala sevgi tomurcukları gönder :1:

Oturduğum yerin yarısı benim olana kadar bi telim olsun diyenlerdenim ben :33:

pc yi yenilemen lazımdır ondandır şekerim....

dokunmatik ekranlar çıktı artık, smartphone dan alışıksın, onlardan alıver:1::1:

cidden ondan mı loooo :44:niye görünmüyor muneye bi sorayım bakayım nerede yanlış yaptım :23:

loooo beste sen bilinmi :23:

Back