Boşver ogülem desin dursun.Hem benim adım NİL değil ki,TÜYLÜ
ahh jelesecim,
toprak zenginiyim ben, ama nakitim yok işteneyseki zengin ve smartphone'lu arkadaşlarım var...üstelik hepsi geyikte halay başıdırlar...seviyorum sizi ulennnnnn
bebeklerim,
benden bu gecelik bu kadarsaat 11 olmuş, daha duş, yarın giyilecekler, oğlanın çantası, kocanın bakımı var biliyorsunuz ben sizin gibi koca parasıyla değil, bileğimin hakkıyla estetik masraflarımı, ay pardon geçimimi , sağladığım için yarın sabah 7 de de servis var...
muckluyorum hepiniziiiii....
güzel ve huzurlu uykularrrrr
adın tüylüevde tüylülerin var severim seni tüylü
hırsa bakın hırsa
kocaya özel yemekler hazırlandı, servis edildi. bebeler yedirildi içirildi, inşaatçılık oynandı, kitapları okundu, pamuklara sarılıp uykulara yatırıldı.
gündüzden kalan kıskançlık hisleri ne yazık ki törpülenemedibilgisiyar açıldı, topiğe girildi...o da ne ? kimseler yok !!
kuleeeeee ayrıldık deyin, hala beraberiz derseniz kalpten gidebilirim
tamam tamam kuleden sonrası esprük için yazıldızira 17:30 civarı, ne jelocandan ne de nilocandan ses çıkmayınca telefonla tacize geçildi, neyseki ayrılmışlar jelocan bakım işlerine girişmişti...nilocan muhtemelen yarın ağırlayacağı protokol konuğu için hazırlıktadır...köpüşlerin pislediği yerlere çamaşır suyu filan döküyordur böylece bugün yenen pideler kalori olaraktan harcanıyordur, bardağa dolu tarafından bak nilocum.
Bu arada soframı kurup,üzerine tülden bir örtü örtüldü.Tüy müy olmasın diye.ÇAydanlıklara alta su üste çaylar bile konuldu.Her şey tastamam.Hazır ve nazır.Şu yarını bi atlatsak
kartopum günaydın....senin şu merakın, bi gün başına çok pis işler açacak gibi geliyo bana
zaten hamam sefasını da kaçıracaksın, 2. balayın merak içerisinde geçecek
Aklıma reklam geldi. Tutamadın mı tüylü bamya diye :) Bu saatte laf attı bal kabağı oldum gibi ya neyseöpücükledim jelesecim. İyi geceler
valla ya ama ne yapayım meraklı oldum çıktım burada.
bana cepten foto yollarsınız artık, ben gelemesem bile pastam geliyor canım söz verdim bikere
kim bukadara ağır misafir meraktan çatlamak üzereyim
kartopum günaydın....senin şu merakın, bi gün başına çok pis işler açacak gibi geliyo bana
Zaten hamam sefasını da kaçıracaksın, 2. Balayın merak içerisinde geçecek
günaydın arkadaşlar,
hamam sefanız için bannerlar ve haylayflı pastanız hazırGecenin birbuçuğunda kendimi mutfakta pasta yaparken buldum,bir yandan sosu karıştırıyorum biryandan bannerın iplerini yapıştırıyorum kız jelocan kıymetini bil
70.yıllık arkadaşları kahvaltıya geliyorlar (nilin yaşını tahmin edin ) öyle kahvaltı değil görme gitsin amam aman evide biliyorum baskın mı yapsam
kartopum bu ogülüde çok meraklıdır gece 2.de telde aradığını bilirim meraktan
seni seviyorum biliyorsun ama bak bunları okudum dahanda bi sevdimözel günün hazırlığında benim işlerle de uğraştın allah sana 1.kız çocuğu 2.tane daha erkek çocuğu versin inşallah
kartopum bu ogülüde çok meraklıdır gece 2.de telde aradığını bilirim meraktan
seni seviyorum biliyorsun ama bak bunları okudum dahanda bi sevdimözel günün hazırlığında benim işlerle de uğraştın allah sana 1.kız çocuğu 2.tane daha erkek çocuğu versin inşallah
valla bana duamı ettin anlamadım,hadi bir kız neysedediğer ikisi ne oluyor . kızım bu yaştan sonra o kadar çocuğa nasıl bakarım ben pertim çıkar valla
GÜNAYDINLAR SEVGİLER SAYGILARBAŞLIĞIN EN SEKSİ EN SEVİLEN EN POLEMİKTEN BAN YİYEN ÜYESİNDEN
BEN JELECAN HEPİNİZİ SEVİYORUM MUTLUYUM HUZURLUYUM SEVGİ DOLUYUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?