Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ahh jelesecim,

toprak zenginiyim ben, ama nakitim yok işte neyseki zengin ve smartphone'lu arkadaşlarım var...üstelik hepsi geyikte halay başıdırlar...seviyorum sizi ulennnnnn

bebeklerim,
benden bu gecelik bu kadar saat 11 olmuş, daha duş, yarın giyilecekler, oğlanın çantası, kocanın bakımı var biliyorsunuz ben sizin gibi koca parasıyla değil, bileğimin hakkıyla estetik masraflarımı, ay pardon geçimimi , sağladığım için yarın sabah 7 de de servis var...

muckluyorum hepiniziiiii....
güzel ve huzurlu uykularrrrr

Bi düzeltme yapayım Nili ay pardon tüylüyü bilemem ama bebem ben bi zamanlar çalışan idim yani paralar benim canım estetik paraları geçim eşe ait hadi git duşunu al kokma iş yerinde bende seni mucukluyorum

Son düzenleme:
adın tüylü evde tüylülerin var severim seni tüylü

Aklıma reklam geldi. Tutamadın mı tüylü bamya diye :) Bu saatte laf attı bal kabağı oldum gibi ya neyse öpücükledim jelesecim. İyi geceler

hahahahahahaha çok hoşsun ya

kartopum günaydın....senin şu merakın, bi gün başına çok pis işler açacak gibi geliyo bana

zaten hamam sefasını da kaçıracaksın, 2. balayın merak içerisinde geçecek

günaydın arkadaşlar,

hamam sefanız için bannerlar ve haylayflı pastanız hazır gecenin birbuçuğunda kendimi mutfakta pasta yaparken buldum,bir yandan sosu karıştırıyorum biryandan bannerın iplerini yapıştırıyorum kız jelocan kıymetini bil

Son düzenleme:
kartopum günaydın....senin şu merakın, bi gün başına çok pis işler açacak gibi geliyo bana

zaten hamam sefasını da kaçıracaksın, 2. balayın merak içerisinde geçecek

valla ya ama ne yapayım meraklı oldum çıktım burada.

bana cepten foto yollarsınız artık, ben gelemesem bile pastam geliyor canım söz verdim bikere

Aklıma reklam geldi. Tutamadın mı tüylü bamya diye :) Bu saatte laf attı bal kabağı oldum gibi ya neyse öpücükledim jelesecim. İyi geceler

Bizler razıyız canım laf at sen gecelerin kadını biz yatarken sen ayaktasın...bende seni mucukladım

valla ya ama ne yapayım meraklı oldum çıktım burada.

bana cepten foto yollarsınız artık, ben gelemesem bile pastam geliyor canım söz verdim bikere

cepten foto yollama işini tüylü kesin yapar, canlı yayın muhabiri tüm hünerlerini döktürür bi yandan pastanı lüpletirken

kim bukadara ağır misafir meraktan çatlamak üzereyim

70.yıllık arkadaşları kahvaltıya geliyorlar (nilin yaşını tahmin edin ) öyle kahvaltı değil görme gitsin amam aman evide biliyorum baskın mı yapsam

Zaten hamam sefasını da kaçıracaksın, 2. Balayın merak içerisinde geçecek

kartopum bu ogülüde çok meraklıdır gece 2.de telde aradığını bilirim meraktan

seni seviyorum biliyorsun ama bak bunları okudum dahanda bi sevdim özel günün hazırlığında benim işlerle de uğraştın allah sana 1.kız çocuğu 2.tane daha erkek çocuğu versin inşallah

GÜNAYDINLAR SEVGİLER SAYGILAR BAŞLIĞIN EN SEKSİ EN SEVİLEN EN POLEMİKTEN BAN YİYEN ÜYESİNDEN

BEN JELECAN HEPİNİZİ SEVİYORUM MUTLUYUM HUZURLUYUM SEVGİ DOLUYUM

valla bana duamı ettin anlamadım,hadi bir kız neysede diğer ikisi ne oluyor . kızım bu yaştan sonra o kadar çocuğa nasıl bakarım ben pertim çıkar valla

ha haa, gece 2'de arayan ben değil tüylüydü bikerem. ama hatırlatırım öncesinde mesaj atıp, "müsaitmisin, arayabilirmiyim" diye nezaket göstermişti

kartopu için ettiğin duadan ben almiim bebem bu arada hamam sefasında, ben sanırım hamama girmeden terliciiiim....ulaşım için göbek çatlatıyorum, hamamda göbek taşına yatırırsınız artık beni

ALEDA hanım durdun durdun tam hamam sefası hazırlığın da ev dekorasyon işine daldın dön de ne olacak ne hazırlanacak dedikodusunu yapalım hazıra konmaca olmaz burnun kalktı senin ameliyat yaramadı özledik geliver de 2.yazıver

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…