Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Alo alo aloo ben JElesec,Nil in bilgisayarından ve sayfasından giriyorum.Şaşırmayın haa ben JElesec Bugün Hasogülo ya gittik.Ameliyattaydı.Sonracıma tüylü ile beraber Göztepe ye gittik,alışveriş yaptık.Sonracıma süslü ve tüylü nlpgd nin evinde pideler yedik.Çaylar içtik.Canlı yayın yapalım dedik.Herkese selam. 118

Alo alo aloo kule2 ben Nldglp nam-ı diğer TÜYLÜ güzellik merkezine güzelliğimize güzellik katmak için gidiyoruz.Hayat bize güzel.Ogltkn ,nazar etme noolur,çalış senin de olurr

alo alo alooo,kule1,kule2 bildiriyor....jelecon,nilocan dan pide görüntülerini arz ederim.yanında da bol dedikodu.stop.

Eki Görüntüle 687337

diziye ara verdim,bakiim dedim, görmez olaydım

Hasedimden ve açlığımdan çatlamak üzereyim..jelocan, o masada duran beyaz aleti ayranın yanından çekiver bacım. Sen sakarsın, dökmeyesin taze telefonun üstüne

Pide de çok güzel görünüyo yawww

Alo alo aloo kule2 ben Nldglp nam-ı diğer TÜYLÜ güzellik merkezine güzelliğimize güzellik katmak için gidiyoruz.Hayat bize güzel.Ogltkn ,nazar etme noolur,çalış senin de olurr

ha haa, çalış senin de olur mu? ulen koca parasıyla keyif yapmak gibisi var mı ? ben emekçi olarak daha çoook dirsek çürütürüm ofis köşelerinde...58 imde emekli olunca da güzellik merkezine gitsem ne olur gitmesem ne olur...beni o saatte ancak baycan paklar

hem size elleşmeyin dizi seyretçem demedim mi ben ? ne diye foto moto ekleyip, muhabbetin de geyiğinde dibine vuruyoz, yanımızda olmayanlar çatlasın şeklinde davranıyonuz ki

siz ne fenasınız yaw. yenile yapmaktan içim dışıma çıktı dizimi de baltaladınız, k.k da bişi kaçırmayayım telaşından seyredemedim finaldi ulennn finallll..usb belleğe attım akşam evde seyretçem artık..hepsi sizin yüzünüzden kuleeeee

hırsa bakın hırsa

kocaya özel yemekler hazırlandı, servis edildi. bebeler yedirildi içirildi, inşaatçılık oynandı, kitapları okundu, pamuklara sarılıp uykulara yatırıldı.

gündüzden kalan kıskançlık hisleri ne yazık ki törpülenemedi bilgisiyar açıldı, topiğe girildi...o da ne ? kimseler yok !!

kuleeeeee ayrıldık deyin, hala beraberiz derseniz kalpten gidebilirim

tamam tamam kuleden sonrası esprük için yazıldı zira 17:30 civarı, ne jelocandan ne de nilocandan ses çıkmayınca telefonla tacize geçildi, neyseki ayrılmışlar jelocan bakım işlerine girişmişti...nilocan muhtemelen yarın ağırlayacağı protokol konuğu için hazırlıktadır...köpüşlerin pislediği yerlere çamaşır suyu filan döküyordur böylece bugün yenen pideler kalori olaraktan harcanıyordur, bardağa dolu tarafından bak nilocum.

Yaaa sen ne haset şeysin beaaa dır dır dır, vır vır vır....de bi bırak bizi kendi halimize bea sen görürsün o gün, hatta o gece ....anladın sen onuuuu gaslaaa,kokulaaa,şlak şlak laflaaa...

övünmek gibi olmasın çenem düşüktür

hem dırdırım çok, hem de hoş sohbetim boldur...gece seni sarhoş edecem, beni bırakıp bi yerlere gidemicenn

bu saat itibariyle hala SPARTACUS seyremediğimi bildirir, gereği için bilgilerinizi arz ederim

Evet ya kadın dünden beri dezenfekte etti evi.Bi geliriz ki eve jelesec ile banyo da ....neyse sölemiim.Bi de nerdeyse 1 yıldır hiç bi şey de yapmıyorlar eve Neyse bebem tabiiki çamaşır sularıyla silindi paklandı.Yarında yıkama yağlama olacaklar kısmetse Ama onlar benim biriciklerim

Bu arada soframı kurup,üzerine tülden bir örtü örtüldü.Tüy müy olmasın diye.ÇAydanlıklara alta su üste çaylar bile konuldu.Her şey tastamam.Hazır ve nazır.Şu yarını bi atlatsak

kız çok tatlı bunlar beee...jelocanın bile dibi düşmüş senin yavrulara....ama benim favorim cooker, şu gözlere bak...sevin beni, ilgilenin benimle, şımartın beni der gibi....

Canım Nilim o kadar sıcak samimi ağırladın ki beni sanki her hafta geldiğim ev gibi tanıdıktı ortam

Bayıldım köpüşlere gördün sık sık gittim uzaktan da olsa sevdim konuştum o güzel gözlerle bakıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…