Alo alo alooo,kule1,kule2 bildiriyor....Jelecon,nilocan dan pide görüntülerini arz ederim.Yanında da bol dedikodu.Stop.
Eki Görüntüle 687337
Afiyet olsun kızlar bi taraflarım şişti ayol bi dilimde bana gönderiverin.Alo alo alooo,kule1,kule2 bildiriyor....Jelecon,nilocan dan pide görüntülerini arz ederim.Yanında da bol dedikodu.Stop.
Eki Görüntüle 687337
alo alo alooo,kule1,kule2 bildiriyor....jelecon,nilocan dan pide görüntülerini arz ederim.yanında da bol dedikodu.stop.
Eki Görüntüle 687337
Alo alo aloo kule2 ben Nldglp nam-ı diğer TÜYLÜgüzellik merkezine güzelliğimize güzellik katmak için gidiyoruz.Hayat bize güzel.Ogltkn ,nazar etme noolur,çalış senin de olurr
Afiyet olsun kızlar bi taraflarım şişti ayol bi dilimde bana gönderiverin.Çok lezzetli görünüyo burdan
hırsa bakın hırsa
kocaya özel yemekler hazırlandı, servis edildi. bebeler yedirildi içirildi, inşaatçılık oynandı, kitapları okundu, pamuklara sarılıp uykulara yatırıldı.
gündüzden kalan kıskançlık hisleri ne yazık ki törpülenemedibilgisiyar açıldı, topiğe girildi...o da ne ? kimseler yok !!
kuleeeeee ayrıldık deyin, hala beraberiz derseniz kalpten gidebilirim
tamam tamam kuleden sonrası esprük için yazıldızira 17:30 civarı, ne jelocandan ne de nilocandan ses çıkmayınca telefonla tacize geçildi, neyseki ayrılmışlar jelocan bakım işlerine girişmişti...nilocan muhtemelen yarın ağırlayacağı protokol konuğu için hazırlıktadır...köpüşlerin pislediği yerlere çamaşır suyu filan döküyordur böylece bugün yenen pideler kalori olaraktan harcanıyordur, bardağa dolu tarafından bak nilocum.
bu saat itibariyle hala SPARTACUS seyremediğimi bildirir, gereği için bilgilerinizi arz ederim
Evet ya kadın dünden beri dezenfekte etti evi.Bi geliriz ki eve jelesec ile banyo da ....neyse sölemiim.Bi de nerdeyse 1 yıldır hiç bi şey de yapmıyorlar eveNeyse bebem tabiiki çamaşır sularıyla silindi paklandı.Yarında yıkama yağlama olacaklar kısmetse Ama onlar benim biriciklerimEki Görüntüle 687594
Evet ya kadın dünden beri dezenfekte etti evi.Bi geliriz ki eve jelesec ile banyo da ....neyse sölemiim.Bi de nerdeyse 1 yıldır hiç bi şey de yapmıyorlar eveNeyse bebem tabiiki çamaşır sularıyla silindi paklandı.Yarında yıkama yağlama olacaklar kısmetse Ama onlar benim biriciklerimEki Görüntüle 687594
yeter loo bırak şu Spartakuhopus...u
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?