Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

süsü boş ver pastayı bırak

Benim en sevdiğim don muhabbeti açılmış yinee

Bu konuda favorim , çocukluk komşumuzun anneme gösterdiği , gösterirken de fonksiyonlarını anlattığı ÇANLI dondur

Don ve sen süper çift oldunuz

totolara pacalı don var abiiiiiiiiiiiiii

Biliyorum canım sağlık olsun ne yapalım senin olacağın bir günde de burun ameliyatı olurum artık evliklik yıldönümünü yürekten ciğerden kutluyorum Malzemeleri Nil alır senden

süsü boş ver pastayı bırak

pis boğaz çete

Ne rüyaymış arkadaşş yaaaaaaa

seksü rüya idi kartopum ve donlu totosu

Benim en sevdiğim don muhabbeti açılmış yinee

Bu konuda favorim , çocukluk komşumuzun anneme gösterdiği , gösterirken de fonksiyonlarını anlattığı ÇANLI dondur

ausencia,
çanlı'yı canlı diye okudum ilk başta tahmin edersin ki gözlerim aynen böyle oldu.. sonra çanlı olduğunu farkedince, koptum...fonksiyonlarının arasında, gece çanı çalmak da vardır herhal bu donun kaç kez çalıyodu acep

Ben katılıyorum hamam sefasına Beste aradı oda katılıyor sıkıysa katılmasın

İnan bana Çanlısı da bir kadar idi.

Ha soruna gelince kabahat don da değil , performanslardadır

Ama bundan 25 yıl kadar öncesi için epey iddialı bir dondu

Oylarınızı kullanın kızlar hayat paylaşınca güzel

ben doncu ausenciye verdim

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...zeytinyaglilar-salatalar-41.html#post29901032

Ne kadar güzel demişsin arkadaşım yaaa

Evet evet kampanya başlatıyorum , her oy verene bir adet çanlı don

Hazır alır gelir develiden tembel beste

develinin ki güzelmiydi bari, hatırlayamıyorum:26:

şu an öyle açım ki, yemek muhabbeti yüzünden yutkunup duruyorum. sarmalar kararında pişsin, muhabbete dalıp, hamur etme pirinçleri...bu arada pirinçler gdosuz dimi

senin salatanın ismi nedir arkadaşım..bi bakimm bakalım becerebilmişmisin

Son düzenleme:
ve an itibariyle, spartacus -war of the damned, final bölümünü izlemeye başlıyorum, rahatsız etmeyin. hele kuledekiler, siz hiç rahatsız etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…