Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

koşuyorum koşuyorum tık yok

canlarimmm :)))) benden son haber :))

16.nisan yani sali günü bende ilk ameliyatimi oluyorumm..

Dualarinizi eksik etmeyin lütfen (biraz korkuyorumda :)))

sonraki gelismeleri size bildiricem.

şimdiden çok geçmiş olsun....

ya ben başta jel kullanıyordum, sonra işte derimde sıkıntı çıkınca bilimum alternatif ne vvarsa yaptık. işe de yaradı ama kızarıklık bir tısrtırdı, acı filan yok da kızarıklık var. Jelesec geçecek diyorsa geçecektir, oh iyi oldu bu cevap.
Ayrıca yaşlanmak eskiden vardı, tarih oldu Mucuk mucuk öptüm seniii

heyooo heyoooo nehaber kızçelerrrrrr jeliconnnn ertelememi var kız bakım dedimde bir gelişme goremedim ?

Son düzenleme:
günaydın,

postit ve mirin'e ayrıca hoşgelidiniz demek geldi içimden :) bentoprağa öpücük , jelesec'e ise nanik

toprakçım tanışacaz ve eminim beni jelesecten daha çok seveceksin

nldglp hanımlar teşrif etmemişler, hayırdır:26: nldglp'im herşey yolunda mı kuzummm. bi kaç gün içinde dedikodunun dibine vurucaz inşallahhhhh (dedikodu ve inşallah yan yana tikkatinizi çekerim)

beh hasogüloyu atlamışım hızlıca yazayım derken:26: şimdiden geçmiş olsun canım...herşey istediğin gibi olur inşallah....
kartopum günaydın sana

O ausenci yakıştırır ay o Nİl hep çemkirik zaten aman o lazer yaptırmış bende her ay sir ağda yaptırıyorum lazer acıtıyor diye tısıyom

yaptır yaptır çok rahar edersin,her ay o ağda acısı çekmektense lazerle bitir işi gitsin. sürekli pammık gibisin valla.

beh hasogüloyu atlamışım hızlıca yazayım derken:26: şimdiden geçmiş olsun canım...herşey istediğin gibi olur inşallah....
kartopum günaydın sana

günaydın canım , beğene beğene ancak gelebildim son sayfaya. umarım iyisindir.

dedikodu kısmında ben bulunamayacağım herhalde,dedikoduyu hiç sevmem çünkü

eğer don bana çıkarsa benim donum fırfırlı olsun lütfen,herkes beni rüyasında fırfırlı don ile görüyor rüyalar boşa çıkmasın canım

Benim gönlü güzel düşünceleri güzel arkadaşlarım

herkese güzel bi gün diliyorum

Hasagulom uyuyorsun dur şimdi iyi kesilmeler biçilmeler sana

Benim gönlü güzel düşünceleri güzel arkadaşlarım

herkese güzel bi gün diliyorum

kendi güzel, gönlü güzel, düşüncesi güzel arkadaşım sana da güzel bi gün olsun bugün

Hasagulom uyuyorsun dur şimdi iyi kesilmeler biçilmeler sana

bu nassı bi dilektir yaw..iyi kesilmeler biçilmeler

bak jelocan, bunu da bilmiyon, senin mesajı iki kes alıntılamış gibiyaptım...yapamaz kii jelo yapamaz kiiii

:76::76::76:

ne güzel dilek işte güzel kesilip güzel dikilsin

Son düzenleme:
Benim en sevdiğim don muhabbeti açılmış yinee

Bu konuda favorim , çocukluk komşumuzun anneme gösterdiği , gösterirken de fonksiyonlarını anlattığı ÇANLI dondur

Yalanmı oldu benim kapı süsü pasta

ben alırım söz xs..olur demi

ama ben sana öncedende söylemiştim biliyorsun o tarihlerde olursa ben toplantıya katılamam evlilik yıldönümüm istanbul dışında olacağız demiştim hatırladınmı canım ,ama süsü ve pastayı bir gün önceden bırakabilirim eğer isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…