koşuyorum koşuyorum tık yokboz boz paraları estetiğe yatır
kız sen o 2.canavarın peşinde koşsan incecik olursun
benim gözüm değmez başta yazayım da ben senin aile kadar dışarıda gezen tozan yiyen içen görmedim sen iyi akrep nalan gibi olmuyon
canlarimmm :)))) benden son haber :))
16.nisan yani sali günü bende ilk ameliyatimi oluyorumm..
Dualarinizi eksik etmeyin lütfen (biraz korkuyorumda :)))
sonraki gelismeleri size bildiricem.
Eskidik demi postityaşlandık yahu yaş kemale erdi sor bebem sor sana taaaaa uzaklarda olsan da yetişiriz..silikon bantları bu durum oluşmasın diye başta kullandırıyor bizim totosu kalmış doktor faydasını görürsün mutlaka arada bana da kızarıklık yapmıştı ama geçti sonradan...geçiyor canım merak etme Adriana lima bide çoluklu çocuklu benim ki oda doğurmuş sende doğurmuşsun bak diyor
Kartopum sen ne yaptın ameliyat işini.
Aynen kartopum devam sindire sindire acele etmedennazara göze çabuk geliyorum iyi göz var kötü göz var o yüzden face de dün paylaştım annemin duası vardı kendimi de bi okuttum üflettim
canlarimmm :)))) benden son haber :))
16.nisan yani sali günü bende ilk ameliyatimi oluyorumm..
Dualarinizi eksik etmeyin lütfen (biraz korkuyorumda :)))
sonraki gelismeleri size bildiricem.
Rüyamda Kartopumu gördüm fırfırlı don giyinmişti S beden
O ausenci yakıştırıray o Nİl hep çemkirik zaten aman o lazer yaptırmış bende her ay sir ağda yaptırıyorum lazer acıtıyor diye tısıyom
beh hasogüloyu atlamışım hızlıca yazayım derken:26: şimdiden geçmiş olsun canım...herşey istediğin gibi olur inşallah....
kartopum günaydın sana
şaka bir yana istanbulda olmayacağım o süreler içerisinde ama online katıabilirim dedikoduya
eğer don bana çıkarsa benim donum fırfırlı olsun lütfen,herkes beni rüyasında fırfırlı don ile görüyor rüyalar boşa çıkmasın canım
Benim gönlü güzel düşünceleri güzel arkadaşlarım
herkese güzel bi gün diliyorum
Hasagulom uyuyorsun dur şimdi iyi kesilmeler biçilmeler sana
kendi güzel, gönlü güzel, düşüncesi güzel arkadaşımsana da güzel bi gün olsun bugün
bu nassı bi dilektir yaw..iyi kesilmeler biçilmeler
bak jelocan, bunu da bilmiyon, senin mesajı iki kes alıntılamış gibiyaptım...yapamaz kii jelo yapamaz kiiii
Yalanmı oldu benim kapı süsü pasta
ben alırım söz xs..olur demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?