anlaşıldı, hem çenen düşük hem de yıldızın
hakikaten ya, bence öyle yap, bi dahaki tarihini yazma buradan...çete içi bilgilendirme yap o kadarbu kadarına "nazar" denir başka da bişi denmez valla. bu arada omzuna da bi mavi boncuk takıver, nazara karşı
Bende diyorum yazma diye.Bak bana tüm ameliyatlarımı gittim oldum geldim yazdım.Çete dışında kimseciklerin haberi olmadı ailemin bileee
Hasogüloya yazdım haberi var.Lopeze de whatsapp gönderdim msj merak etme.Rabbit kaldı bir tek.
ben gelddiiiimmmm.. jelocum bozma moralini içime doğuyo sen bu nisan ayında olcan ameliyatını hayırlısıyla inşaaallah... hem herşeyde bir hayır vardır.
bu arada ben bugün spora başladım :) şimdilik korunaklı yapıoyorum ama ilerki günlerde yapcem çatır çatır...
aledax canım şimdi yanlış bir anlaşılma olmasınHAYLAYF BÜSKÜVİ kullanıp pasta tarif nldglp in. pastada HALLEY 10lu dan kullandınsa tarif benim. ama HAYLEFLİ BÜSKÜVİ kullandınsa tarif senin tarifin. çünkü ben HAYLEFLİ BÜSKÜVİ ne bilmiyorum.
şaka bir yana tarfini ana sponsoru nldglp canım. hep beraber ona teşekkür ediyoruz tarif için
AAA kartopuuum ben bugün ne yaptım biliyormusun? Yarısını haylayf,yarısını halley parçalayıp koyup yaptım.Bakalım nasıl olacakAma ben gene lahana çorbası haftasındayım.1 kilo fazla geldim tartıda Hemmen başladım lahana çorbama.Hem de bahar ile birlikte detoks olarak da düşündüm
bozsam da zırlasam da adam yapmıyor ameliyatımı öksürüklü bi hastayı ameliyat etmezmiş risk almaya gerek yokmuşşimdi derdim bu ay çıkmadan gün versin inşallah iptal olur bi iki hasta sı(çok kötüyüm ya adam okusa hiç ameliyat etmez) amma yoğun ya mütevazi değil ama herkes kapısında yatıyor
günaydın arkadaşlar, konu pasta olunca günaydın bile demeden topiğe giriş yaptım
kız jelocan,
bestenin nifak tohumlarından sonra, adam vazgeçmiş olmasın sakın
günaydın arkadaşlar, konu pasta olunca günaydın bile demeden topiğe giriş yaptım
Bestenin öyle bi yazısı var ki elimde adama kopyala yapıştır yapıp göndereceğim
yok be kızlar yapmadım daha ,yaparsam haftasonu yaparım . iştahlıyız dediksek o kadarda değil canlarbüyük ihtimal haftasonu biri gelir veya biz birine gideriz o sebepden şeyettirmişştim yaparım diye
yok be kızlar yapmadım daha ,yaparsam haftasonu yaparım . iştahlıyız dediksek o kadarda değil canlarbüyük ihtimal haftasonu biri gelir veya biz birine gideriz o sebepden şeyettirmişştim yaparım diye
amaaaan senin de işin ya tehdit, ya dedikodu
anlaşılan haftasonu için henüz plan yok. oki ozaman, jelocan ameliyat olcak diye ben çocukları bırakmak için kişileri ayarlamıştım, e boşa gitmesin, sana geleyim bari
amaaaan senin de işin ya tehdit, ya dedikodu
anlaşılan haftasonu için henüz plan yok. oki ozaman, jelocan ameliyat olcak diye ben çocukları bırakmak için kişileri ayarlamıştım, e boşa gitmesin, sana geleyim bari
al gel miniği eşini pastayı ben çayı koyarım
Kartopum yaptırdın mı kahvaltıyı doyurdun mu oğlumun karnını
valla ne yalan söyleyeyim cumartesi ameliyat var diye kimseye söz vermemiştim,pazar günüde uğrarım diyordum,haftasonunu jelocana ayırmıştım açıkcası,onun için plan yoktu. işin yoksa gel haftasonu hepberaber bizim evde parti yapalım o zaman.
Biri osmanlı esintileri konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?