Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

oturduğum sitedeki komşularım konuşuyolarmış. ayol bi de gerine gerine söyledim ben göğüs küçültme ameliyatı yaptırdım doktorum da şu diye saklasam komple kestirdi biçtirdi diyceklerdi galiba

sende kendi reklamını yapmışsın canım ya ne söylüyorsun gizle sakla benim gibi

Dert etmeye gerek yok! Böyledir insanoğlu....

Seni sevenin hoşuna gidersin

çekemeyenin ise ZORUNA

Ne bir savcı kalırdı, ne de bir yasa,şu insanoğlu önce kendini yargılasa.

Güzel cümle

Görmeyince GÖRESİN,

görünce ÖLDÜRESİN geliyorsa kocandır o

Bende her zaman böyle olmuyor ya beni sinir etmiş olması lazım

günaydın geyikçiler, herkese mutlu haftalar

iş yoğunluğu başlamadan hemen bi selam vereyim dedim...siz yine haftasonu full mesai yapmışsınız jelesek donu kapmış hatta işler bir iki gün daha böyle tempolu geçer, sonra tam performans aranızdayım..

nlocanım, yazdığını okudum da, içim yandı annesinin, babasının Allah yardımcısı olsun, Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin

günaydın arkadaşlar

jelesec ve nldglp, ikinizin yazdığı acı haberleri okudum sabah sabah ve içime taş oturdu bilgisayarın başında,boğazım düğüm düğüm oldu sonrada gözyaşlarımı koydum gitti,çok moralim bozuldu,Yüce Rabbim herikisinin ailesinede sabır versin,2 yaşında ufacık bir kız çocuğu anne tadını ,kokusunu bilmeden hayata devam edecek,Allahım yolunu açık etsin onun yar ve yardımcısı olsun.

çok moralim bozuldu arkadaşlar,herkese kolay gelsin

Günaydın canlar herkese güzel sağlıklı bi hafta diliyorum

kartopum canım bende ilk haberde salla sümük ağladım üye yeni evine taşınmış evinin oda oda resimlerini de paylaşmış görünce daha da çoştum bide nlglpde nin yazdığı iptal oldum

Sana kolay gelsin şeker donlar bana geyikten işeye işeye don kalmadı

Aynen canım benim evlat acısı yaşattıklarına Allahım sabrını versin çok zor çok

Günaydın güzel yurdumun güzel insanları

sevgiyle ve benle kalın lütfen

Hadiii neetcez gıı:18:

aman ne bileyim evren bana mesaj mı gönderiyor anlamadım ki hep bi aksilik çıkıyor

o kadar da ilaç kullandım kuşburnu çayları,karbonatlı sular ballı ıhlamurlar yok bacım veremliler gibi öksürüyorum

Son düzenleme:
aman ne bileyim evren bana mesaj mı gönderiyor anlamadım ki hep bi aksilik çıkıyor

Aksilik değil bebem.Öyle olması gerekiyor ve öyle oluyor.Her şer de bile bir hayır var bunun için demişler Evham yapma sakın.Doktor arar seni bekle bakalım.

Aksilik değil bebem.Öyle olması gerekiyor ve öyle oluyor.Her şer de bile bir hayır var bunun için demişler Evham yapma sakın.Doktor arar seni bekle bakalım.

ne bileyim ya iyice canım sıkıldı test sonucunu bekle sıkıntı iyi çıktı rahatlamadan bu hastalık uleeeeen bi rahat ameliyata hazırlanamadım

Doktoruma mail attım ama daha dönmedi iptal ederse noku yedik öksürük bayağı var bestede böyle yapmayabilir diyor benim kocada

Canıkommm

gel beraber öksürelim.Bazen ciğerler gelecek oluyor otur ulennn diye korkutuyorum.

Havaların hızlı değişimi yardı geçti bizi.Bende fenaydım.Antibiyotık bitti hala aynıyım.Geçecek nasılsa.takma sende

Olanda da Olmayanda da vardır bir hayır...sıkma tatlı canını.

Akışa bırak.olması gerektiği gibi olsun.

Çok geçmiş olsun.

İyi ki varsınız ya seviyorum sizleri

telde bestem bi rahatlattı nlglpd bi aledam hemde ne öksürük ciğerlerden geliyor ben 2.kutuya geçtim nasıl bi virüs ise ölmedi gitti .
Çok gerildim aslında herkes bana göre ayarlamıştı durumunu iznini ama of of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…