Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Jelesec sen şimdi bana şişkomu dedin kısaca valla bittin sen hiç kaçarı yok yarın dr a gidip birbir ona taktığın isimleride sayayım da gör yaparım bilirsin

Jelesec sen şimdi bana şişkomu dedin kısaca valla bittin sen hiç kaçarı yok yarın dr a gidip birbir ona taktığın isimleride sayayım da gör yaparım bilirsin

telde bugün 1.saat ne konuştum :102: demedim mi tayt çok yakışmış hemde kemik rengi tayt çok hoş olmuşsun karın idi tek sorunun bana göre

sana şişko dersem kendime fil demem lazım demem o yüzden

Doktora gidip seni, biiiir biiir bir anlatcam buraya bi kuş konmuuş,jelesek kuşa hani bana hani bana demiş

yemedi bebem gördüm doktor ile muhabbetini arayı iyi tutmak lazım senle

jelesecim gulum bulbulum :) nasılsın bakalım? Kaldı 1 haftan heyecan var mı? Ben de doktorcuğumu ikna ettim sonunda, haziran gibi olmadı eylül sonrası gerdireceğim karnımı

jelesecim gulum bulbulum :) nasılsın bakalım? Kaldı 1 haftan heyecan var mı? Ben de doktorcuğumu ikna ettim sonunda, haziran gibi olmadı eylül sonrası gerdireceğim karnımı

olmaz mı yaklaşınca başladı heyecan :18: hadi bakalım hayırlısı olsun ayceyim eylül bence çok iyi

HAy allahım yaa şimdi bir haber aldım ve yıkıldımmm...Eşimin şirketinin İzmir bölgesindeki bölge md nün oğlu intihar etmiş( Hem de evde annesi varmış.Odasını kilitlemiş.Annesi hiç ses duymamış.Uyuyor zannetmiş.Uzun süre açmayınca komşularından yardım istiyor.Kapısını kırıyorlar.Başına silah çekip vurmuş kendisini(( Allahım hiçkimseyi evladı ile sınamasın ve böyle bir acı yaşatmasın.

aaaaa ya deme of iptal oldum yine dünkü olay bu Allahım ne zor annesi için kaç yaşında ya

olmaz mı yaklaşınca başladı heyecan :18: hadi bakalım hayırlısı olsun ayceyim eylül bence çok iyi

Senin için de hayırlısı olsun tatlım Allah heyecanını hiç bir zaman elinden almasın. Sonucu düşün her zaman oooh mis mis :118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…