aman olmasın löp etbide bunlar yedikleri künefe tabaklarını önüme itip fota çekip ogltkn ye gönderdiler jelesec ne yedi ne yedi diye halbu ki 2.lokma tırtıkladım
Kiiim? biz mi ittik senin önüneAllahtan çekmiştim resmini kanıt olarak
hahahah çatalla nasılda girişmişim künefeye
BAkın bakın bu da devamııHEpsini JElesec süpürdü temizledi,lüplüp midesine indirdi
Eki Görüntüle 677673 Eki Görüntüle 677674
aman olmasın löp etbide bunlar yedikleri künefe tabaklarını önüme itip fota çekip ogltkn ye gönderdiler jelesec ne yedi ne yedi diye halbu ki 2.lokma tırtıkladım
Resmin sağındaki Beste nin elleri.İnkar etme kızcağız elleri masaya yapıştırmış yemiyorBen de bu resimleri çektiğime göre ben de yemiyorum EEE kim yedi ki o zaman o tabaktakileri
anam ne döküyon tüm kirli çamaşırlarımızı loooomillet hastane ziyaretine bak diyordur eminim
Resmin sağındaki Beste nin elleri.İnkar etme kızcağız elleri masaya yapıştırmış yemiyorBen de bu resimleri çektiğime göre ben de yemiyorum EEE kim yedi ki o zaman o tabaktakileri
Garsonlarsen hiç kaçırma totonu oraya buraya yedin hemde ne yedin nlglpdede hanım
Daha duuur...tam ağzına kocaman peynirleri akan künefeyi götürürken resimlerin var.Yüzünde apaçık ortadaİyi davran bana
Garsonlarsen hiç kaçırma totonu oraya buraya yedin hemde ne yedin nlglpdede hanım
Hahayyyt ben mi yedimmGözleri çizdirmenin zamanı da gelmiş hatta geçiyor.Hazır yatmışken çizittiriversin baycanımız,beni daha iyi görebilmen içiiiiiiiiinnnn
K.K.da tanınmış üyeyim ben bebem yüzüme gerek yok yazılarımla gündem yaratırım ben
Eki Görüntüle 677684 Nezaket diye buna derim ben
Çok iyisin arkadaşım yoksa bu tüm ihaleyi yıkacaktıispatlı delilli :)
ben bu kadar ince nezaketli değilimbana gelen girer mutfağa kahvesini yapar içer
Daha duuur...tam ağzına kocaman peynirleri akan künefeyi götürürken resimlerin var.Yüzünde apaçık ortadaİyi davran bana
Hadi canım sendeBeste haklı Sen buralarda öt öt dur,sonra dut yemiş bülbül hesabı ...
Çok iyisin arkadaşım yoksa bu tüm ihaleyi yıkacaktıispatlı delilli :)
benim gözlerim yuvalarından fırladıpuf puf sıcak pideye tereyağı tulumu yatırışın of anam of yazarken canım çekti çiğ köfteler tabakta bi vardı bi yoktu
Hadi canım sendeBeste haklı Sen buralarda öt öt dur,sonra dut yemiş bülbül hesabı ...
hakket süt dökmüş kediydim niye diye bi sor sorbeste ben gittim adamın odasında dedikodu yapıyor beni çekiştiriyor dedim sus jelesec kan çıkarma Memorialde
Ekle canım ekle o resimleri hatta dr a verelim
yemediğin için bi dal kalmışsın beste hnm
Eki Görüntüle 677691 Amin bebeem AMİN.
amin amin
Jelesec
Bence sen adını süt dökmüş pisi pisi diye değiştirt canım
Tüh ya keşke bende bunu kameraya alsaydım nasıl düşünemedim yılın videosu olurdu kesin
Jelesec
Bence sen adını süt dökmüş pisi pisi diye değiştirt canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?