Merhaba Naime:) Hakkınızda hayırlısı olsun.Sizin yanlış hatırlamıyorsam Göztepe araştırma da olacaktı di mi ameliyatınız? Ben de sizden rica etsem doktorunuzun ismini.Çünkü çok yakın bir arkadaşım da meme dikleştirme operasyonu olmak istiyor.Acaba yaşadığınız süreci ve prosedürü anlatabilirmisiniz? NE kadar ücret ödeyeceksiniz.Bir de arkadaşımın göğüsü çok büyük değil ama çok sarkıkBilgi verirseniz çok mutlu olurum.
Bana gelince meme küçültme ve karın germe ameliyatına girdiğimde 87-88 kilolardaydım.Şuan 71 kiloyum.Kilolarımı ameliyattan sonra yavaş yavaş uzun aylara yayarak verdim.Boyum 1.67 Sütyen ölçüm de 85B Gerçi kilo verdikten sonra sırt kısmımda küçüldüğünden 80B bile olacak sanırım.Şuana kadar aldığım sütyen bedeni 85B idi. YAni resimlerimdeki beden ölçüm.5 kilo daha vermek istiyorum.Bakalım inşallah başarılı olurum.B cup, meme boyutu için bence en ideali diyebilirim.
Bilgiler için teşekkürler, resimde 36 beden gözüküyorsunuz. normaldede görüntü olarak bu kadar inceldinizmi..
Doğru hatırladınız göztepede olucam, dr. adıyok. her seferinde başka bir dr. vardı,kimisi karar verdi kimisi ameliyat sonucumu aldı, diyeride gün verdi, yani özelin lüksünü aramayın.. Hatta ameliyatla ilgili hiç bir bilgi bile verilmedi sadece ilk doktor T şeklinde olcak demişti.Bende sizlerden tüm bilgileri topluyorum. ameliyat safhasına kadar herşeyi öğrendim..sizlerden saolun... benim çok büyük sarkık ve orantısız diyeriyle. bu yüzdende ölçtü biçti,, raporlu ameliyat kağıdı hazırlayın dedi hemşireye.. benim hiç konuşmam gerekmedi.. Arkadaşınız belki ücretli yaptırır ,tabi yaparlarsa, ama dışarıya göre muhakak ucuz olur..Eyer giderse sonucu banada bildiirmisniz..