Oh canıma değsinarkandan iş çevirenden kork canım ben gayet rahatım gördüğün gibi yüzüne yüzüne :)))) hiç korkmam
Valla açıkca söyleyim dua ediyorum seninki en güzeli olsun diye yoksa yandık ki ne yandık çenede durmaz gerçi ben dr a senin çeneyide diksin diye rica ettim ama
3xl bu çok iyi gülmekten çatladım
jeselenkciğim parti bannerların hazır çok güzel oldular,o kadar uğraştım bak ,astırmazsanız küserim ona göre
JElesec canımcım bak okudunmu naime nin yazısını.Ben de söylemiştim sana.Mutlaka yap tamammı
Evet ben de okudum biraz önce senin yorumundan girip baktım.Hatta evinin resimleri falan vardıNAsıl oldun bu arada? doktorun dediğini aldınmı?
bennn geldim... nasılsınız kızlar....
gel gel nerelerdeydin bakalımben nane mollayım:2: dün bizim doktorun ameliyatı vardı çeteden birine ona gittik ziyarete öncesi keyif yaptık yemekler içmekler geleydin sende
gel gel nerelerdeydin bakalımben nane mollayım:2: dün bizim doktorun ameliyatı vardı çeteden birine ona gittik ziyarete öncesi keyif yaptık yemekler içmekler geleydin sende
aman sinsi sinsi olmasın direk yüzüme çalış
uleeeeen adama çenesini de dikin dedin ya resmen
kendi totona bakgözlerimi almadım
okudum okudum. afiyet bal şeker olsun... bizim oralarda bir de löp löp et olsun derler ama ben demeyim pek gereksiz
bu ay sonu düğün var amca oğlumun. ben hâlâ zayıflama hayalindeyim. en son eşim dedi ki elbise aldın mı dedim yok son haftayı bekliyorum zayıflarım belki diye" eşim cevap olarak git al nasıl olsa sen kilo veremezsin dedi bana yaaaaaa...
ben de şimdi yine son haftayı bekliyorumeğer kilo alırsam elbise dar gelmesin
Napiyim cnm sen böyle dr un karşısında süt dökmüş kedî gibi durunca dedim jelesec böyle daha iyi sanki araya sıkıştırdım işte çeneyîde diksin diyedr yakında diyecek nereye düştüm kafadan kontak bunlar
okudum okudum. afiyet bal şeker olsun... bizim oralarda bir de löp löp et olsun derler ama ben demeyim pek gereksiz
bu ay sonu düğün var amca oğlumun. ben hâlâ zayıflama hayalindeyim. en son eşim dedi ki elbise aldın mı dedim yok son haftayı bekliyorum zayıflarım belki diye" eşim cevap olarak git al nasıl olsa sen kilo veremezsin dedi bana yaaaaaa...
ben de şimdi yine son haftayı bekliyorumeğer kilo alırsam elbise dar gelmesin
bu arada çokkk geçmiş olsun. bu ara herkesler öyle. benim de boğazlar feci....
Abi harbiden niye öyleydim ben :26:doktor mütevazi değil ondan korktum kızar diyeay adam dedi ya ajandanız nerede görmeyince elinizde şaşırdım altıma edecektim gülmekten
Sinsi sinsi okuma pro kartlı besteaçık et kendini bak bende de var hiç saklanmıyorum
İyiki mütevazı değil draynen orda bende koptum ya kaç hasta görüyor hala ilk görüşmyi hatırlıyor zekaya bak bizde geyik yapıyoz gülüyor sen burda millete hava bas orda süt yala bittin şekerim sen foss oldun
Cevap yazıyodum sana hıh
hiç bilmiyorum ben onu ama çok karışık olduğunu söylemişlerdi.... ah keşke bu gece yatsam yarın sabaha tüm fazlalıklar gitmiş bi afeti devraaaan olarak kalksam
aman olmasın löp etbide bunlar yedikleri künefe tabaklarını önüme itip fota çekip ogltkn ye gönderdiler jelesec ne yedi ne yedi diye halbu ki 2.lokma tırtıkladım
Kiiim? biz mi ittik senin önüneAllahtan çekmiştim resmini kanıt olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?