Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Oh canıma değsin arkandan iş çevirenden kork canım ben gayet rahatım gördüğün gibi yüzüne yüzüne :)))) hiç korkmam

aman sinsi sinsi olmasın direk yüzüme çalış

Valla açıkca söyleyim dua ediyorum seninki en güzeli olsun diye yoksa yandık ki ne yandık çenede durmaz gerçi ben dr a senin çeneyide diksin diye rica ettim ama

uleeeeen adama çenesini de dikin dedin ya resmen

3xl bu çok iyi gülmekten çatladım

kendi totona bak gözlerimi almadım

Evet ben de okudum biraz önce senin yorumundan girip baktım.Hatta evinin resimleri falan vardı NAsıl oldun bu arada? doktorun dediğini aldınmı?

jeselenkciğim parti bannerların hazır çok güzel oldular,o kadar uğraştım bak ,astırmazsanız küserim ona göre

ellerine sağlık güzel kadın kız astırmam mı çete orada asarlar hatta doktora bile asarlar dermişim çok mu güzel oldu vay vay 1.tanede doğursa idim iyiydi

JElesec canımcım bak okudunmu naime nin yazısını.Ben de söylemiştim sana.Mutlaka yap tamammı

yaptım bebem yapmam mı sen dersinde sarı şekerim

Dışarıda ki ziyaretçi selam

Evet ben de okudum biraz önce senin yorumundan girip baktım.Hatta evinin resimleri falan vardı NAsıl oldun bu arada? doktorun dediğini aldınmı?

çok kötüyüm aslında ses erkek sesi bildiğin doktora gittim canım zinnat antibiyotik, baycanın dediğini bu doktorda yazdı asist şurup başladık bakalım

çok kötü oldum çok genç yavrusu çok ufak anne şefkatine kokusuna ihtiyacı varken annesinden ayrıldı Allah rahmet eylesin evine yeni taşınmış bide, of of yakınlarına sabır versin rabbim

Son düzenleme:
gel gel nerelerdeydin bakalım ben nane mollayım:2: dün bizim doktorun ameliyatı vardı çeteden birine ona gittik ziyarete öncesi keyif yaptık yemekler içmekler geleydin sende

okudum okudum. afiyet bal şeker olsun... bizim oralarda bir de löp löp et olsun derler ama ben demeyim pek gereksiz
bu ay sonu düğün var amca oğlumun. ben hâlâ zayıflama hayalindeyim. en son eşim dedi ki elbise aldın mı dedim yok son haftayı bekliyorum zayıflarım belki diye" eşim cevap olarak git al nasıl olsa sen kilo veremezsin dedi bana yaaaaaa...
ben de şimdi yine son haftayı bekliyorum eğer kilo alırsam elbise dar gelmesin

gel gel nerelerdeydin bakalım ben nane mollayım:2: dün bizim doktorun ameliyatı vardı çeteden birine ona gittik ziyarete öncesi keyif yaptık yemekler içmekler geleydin sende

bu arada çokkk geçmiş olsun. bu ara herkesler öyle. benim de boğazlar feci....

aman sinsi sinsi olmasın direk yüzüme çalış

uleeeeen adama çenesini de dikin dedin ya resmen

kendi totona bak gözlerimi almadım

Napiyim cnm sen böyle dr un karşısında süt dökmüş kedî gibi durunca dedim jelesec böyle daha iyi sanki araya sıkıştırdım işte çeneyîde diksin diye dr yakında diyecek nereye düştüm kafadan kontak bunlar

Lina cım dukan diyetine başla ay sonuna 1 beden düşersin garantî zamanında dukanla ben çok büyük bir idda kazanmıştım eşime karşı

Abi harbiden niye öyleydim ben :26:doktor mütevazi değil ondan korktum kızar diye ay adam dedi ya ajandanız nerede görmeyince elinizde şaşırdım altıma edecektim gülmekten

aman olmasın löp et bide bunlar yedikleri künefe tabaklarını önüme itip fota çekip ogltkn ye gönderdiler jelesec ne yedi ne yedi diye halbu ki 2.lokma tırtıkladım

dukan yap harbiden benim çevrede yapanlar iğne ipliğe döndü

bu arada çokkk geçmiş olsun. bu ara herkesler öyle. benim de boğazlar feci....

boğaz ve öksürük yamuldum

Abi harbiden niye öyleydim ben :26:doktor mütevazi değil ondan korktum kızar diye ay adam dedi ya ajandanız nerede görmeyince elinizde şaşırdım altıma edecektim gülmekten

İyiki mütevazı değil dr aynen orda bende koptum ya kaç hasta görüyor hala ilk görüşmyi hatırlıyor zekaya bak bizde geyik yapıyoz gülüyor sen burda millete hava bas orda süt yala bittin şekerim sen foss oldun

Sinsi sinsi okuma pro kartlı beste açık et kendini bak bende de var hiç saklanmıyorum

adam cin gibi ya ajandalı manyak unutulur mu kızım artık adama lo lo yapmam yapmaz ameliyatımı adama talep çok ses çıkarırmıyım

evet ya gırgıra vurdu doktor da

hiç bilmiyorum ben onu ama çok karışık olduğunu söylemişlerdi.... ah keşke bu gece yatsam yarın sabaha tüm fazlalıklar gitmiş bi afeti devraaaan olarak kalksam

hiç bilmiyorum ben onu ama çok karışık olduğunu söylemişlerdi.... ah keşke bu gece yatsam yarın sabaha tüm fazlalıklar gitmiş bi afeti devraaaan olarak kalksam

bende kitabı var ben doktor görüşmelerini yaptığım dönem Naci bey ve Ercan bey bu diyeti söylediler bana hatta Naci bey yapmış bu diyeti ama mutlaka kitabını al demişti çıktım hemen aldım istersen vereyim kopya yaptır yada oku sonra ver

Eklentiler

• $IMAG2501.jpg
    41,8 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…