Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

selam geyikçiler, hepinize öpücükler...

iş yoğun maalesef, sık gelemiyorum. bu hafta böyle geçer...haftaya da çarşamba perşembeye kadar sürer....Neyseki jelocanın ameliyatına iş yoğunluğu bitmiş olur:32:

panteriçem ne zamandır denk gelmiyodum sana, gelişinle sefalar getirmişsin, topikte çiçekler açtırmışsın bebem:16: çiğ köfteyi getiremiyosan da gönderebilirsin:1: ataşehir memorial 7. kat:56:

iş yoğun maalesef, sık gelemiyorum. bu hafta böyle geçer...haftaya da çarşamba perşembeye kadar sürer....Neyseki jelocanın ameliyatına iş yoğunluğu bitmiş olur:32:

panteriçem ne zamandır denk gelmiyodum sana, gelişinle sefalar getirmişsin, topikte çiçekler açtırmışsın bebem:16: çiğ köfteyi getiremiyosan da gönderebilirsin:1: ataşehir memorial 7. kat:56:

oy canım benim ...hoş bulduk:13:
jelom bi aml. olsunda köfteninde caresine bakcez artıkın:56:

Selametle git ve gel.güzel haberlerini bekliyoruz canımcım.

canım saol, yarın çıkacak sonuçlar 3.4. tüp kan verdik geldik :ssz: 6.hissim kötü bi şey çıkmayacak rahat ol diyor :34:

sende test edip onaylamış sındır artık:23: benim 6.his yanılmıyor anladın sen onu :28:

bu arada hepicinize güzel bir gün diliyorum jelomma da kolay gelsin:42:

Panterim eyvallah :1:kan vermeyi sevmiyorum be :ssz:

işi gücü hallet bebem sadece bana ayır zamanını :23:banlıyken halledeydin işlerini en uzun cezalı sen kaldın biliiiin :1:
hastane odasını kebapçı salonuna cevir din :56:
oy canım benim ...hoş bulduk:13:
jelom bi aml. olsunda köfteninde caresine bakcez artıkın:56:

sen dua gönder bol bol :48: çok ameliyat oldum biliyon bunuda atlatalım son tırsıyom artık :ssz:

hoşbulduk canım.. evet burdaydı gördüm ben de hoş gelmiş ben yazana kadar gitmiş gerçi... nasıl geçti canım senin tahlil durumları....

ya öyle yorgunum ki bugün tahlil annemin kalabalık evi yordu beni:))) vücut savunmaya geçti öksürük var 1.haftadır gıcık bi şekilde ameliyat sonrası devam ederse yandım:((

ya öyle yorgunum ki bugün tahlil annemin kalabalık evi yordu beni:))) vücut savunmaya geçti öksürük var 1.haftadır gıcık bi şekilde ameliyat sonrası devam ederse yandım:((

KArbonatlı su yap ve bu hafta bol bol gargara yap bununla.Bir de bol limonlu su iç.

Evet jelesec hanım mune hanımın yazdıklarını tekrar okudum......Ameliyat oluyormuşunuz umarım iyi geçer,dua edenleriniz bol olsun.....

Back