Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam geyikçiler, hepinize öpücükler...
iş yoğun maalesef, sık gelemiyorum. bu hafta böyle geçer...haftaya da çarşamba perşembeye kadar sürer....Neyseki jelocanın ameliyatına iş yoğunluğu bitmiş olur
panteriçem ne zamandır denk gelmiyodum sana, gelişinle sefalar getirmişsin, topikte çiçekler açtırmışsın bebemçiğ köfteyi getiremiyosan da gönderebilirsin
ataşehir memorial 7. kat
![]()
Selametle git ve gel.güzel haberlerini bekliyoruz canımcım.
bu arada hepicinize güzel bir gün diliyorum jelomma da kolay gelsin![]()
selam geyikçiler, hepinize öpücükler...
iş yoğun maalesef, sık gelemiyorum. bu hafta böyle geçer...haftaya da çarşamba perşembeye kadar sürer....Neyseki jelocanın ameliyatına iş yoğunluğu bitmiş olur
panteriçem ne zamandır denk gelmiyodum sana, gelişinle sefalar getirmişsin, topikte çiçekler açtırmışsın bebemçiğ köfteyi getiremiyosan da gönderebilirsin
ataşehir memorial 7. kat
![]()
oy canım benim ...hoş bulduk:13:
jelom bi aml. olsunda köfteninde caresine bakcez artıkın![]()
canım saol, yarın çıkacak sonuçlar 3.4. tüp kan verdik geldik6.hissim kötü bi şey çıkmayacak rahat ol diyor
![]()
sende test edip onaylamış sındır artıkbenim 6.his yanılmıyor anladın sen onu
![]()
Her yaşanılan hayırla gelsin inşallah Jelesec im![]()
kızlaaarrr ben geldimmmm.... bugün internet pek bi garip.... düşe düşe bi hal oldu...
Hoşgeldin canımbiraz önce lebens hnm.da buradaydı oda hoşgelmiş
![]()
hoşbulduk canım.. evet burdaydı gördüm ben de hoş gelmiş ben yazana kadar gitmiş gerçi... nasıl geçti canım senin tahlil durumları....
Ben geldim ben geldiiiiimmmm.Toppik sahibesi gelmiş destuuuuuuuuuur![]()
https://www.youtube.com/watch?v=x2ywlubEy50 İzel bence güzel söylemiş.Sizce?
ya öyle yorgunum ki bugün tahlil annemin kalabalık evi yordu beni:))) vücut savunmaya geçti öksürük var 1.haftadır gıcık bi şekilde ameliyat sonrası devam ederse yandım(
ya öyle yorgunum ki bugün tahlil annemin kalabalık evi yordu beni:))) vücut savunmaya geçti öksürük var 1.haftadır gıcık bi şekilde ameliyat sonrası devam ederse yandım(
KArbonatlı su yap ve bu hafta bol bol gargara yap bununla.Bir de bol limonlu su iç.
Ben İzeli beğenirim sesi hoş ...açtım dinliyorum![]()