Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Çete nerelerdesiniz :ssz: Aledaxs temizlik yapıyor saat 13.00.da yeni yataktan çıkmıştı:1: nlglpd hanım sokaklarda yine .ogülü işyerinde filim izliyor :ssz: kartopum kayıp:ssz:beste okul işlerinde :ssz: diğer çete üyeleri hepten kayıp :51:

Son düzenleme:
Çete nerelerdesiniz :ssz: Aledaxs temizlik yapıyor saat 13.00.da yeni yataktan çıkmıştı:1: nlglpd hanım sokaklarda yine .ogülü işyerinde filim izliyor :ssz: kartopum kayıp:ssz:beste okul işlerinde :ssz: diğer çete üyeleri hepten kayıp :51:

Tatlım kıymetlim güzel sesinle uyanmak güzeldi:)

K.k da sürtmekten evi barkı unutmuşuz.Güneş yüzünü gösterince ortaya çıktı.Şapka düştü kel göründü.

İş başa düştü tabi. Tek gözlede olsa çeteyı takıpteyim.

burda pek bir kibarım...sizin yazdıklarınızı okumaktan keyif alıyorum:21:
facede giydiririm acımam yoktur:27::27:

burda pek bir kibarım...sizin yazdıklarınızı okumaktan keyif alıyorum:21:
facede giydiririm acımam yoktur:27::27:

Aman sen burada kibar ol :1:hepimiz ceza evine girmeyelim dışarıda adamımız olsun :9:

facede hemde ne giydirme :17: beğeni yapa yapa bi oluyorum :16:

Tatlım kıymetlim güzel sesinle uyanmak güzeldi:)

K.k da sürtmekten evi barkı unutmuşuz.Güneş yüzünü gösterince ortaya çıktı.Şapka düştü kel göründü.

İş başa düştü tabi. Tek gözlede olsa çeteyı takıpteyim.

benim içinde büyük keyif idi inan :16:samimi bulduğum insanları aramak bana keyif veriyor :34:

K.k. face,mail,tel, benim durumu düşün nok götürüyor ev kadın gelip temizleyene kadar :17: bende bu gün ufak ufak yaptım bi şeyler :ssz:

senin tek gözün bizim iki gözümüz eder canım ciğerim :9:

Son düzenleme:
Aman sen burada kibar ol :1:hepimiz ceza evine girmeyelim dışarıda adamımız olsun :9:

facede hemde ne giydirme :17: beğeni yapa yapa bi oluyorum :16:

:9::9::9:tmm canım olurum.. dşardan isteyiniz olursa ben hallederim:32:
facede var benim kadrolu hayranlarım:23:aklımda olduklarını belli ediyorum kendi çapımda:23:

:9::9::9:tmm canım olurum.. dşardan isteyiniz olursa ben hallederim:32:
facede var benim kadrolu hayranlarım:23:aklımda olduklarını belli ediyorum kendi çapımda:23:

:42: saol bi şey olursa yazarım halledersin :16:

belli belli facede takipçin olduğu :ssz: akıllarını alırız merak etme sen :51:

$521596_10151413221068248_981233098_n.jpg Sanki bu Jelesek bana kıl gibi:51:

bugune kadar birçokkkkk aml. meme görmüşlügüm var...
amma velakin cok basarılı be taş bebenkim cok güzeller cok süperler dr harbiden ellerine saglık bayıldım bayıldım resmen ... vücut kalitenden yüksekmiş .. hiç sarkma . gevşeme olmamış cok şanslısın
diger resimleri görmemiştim ondan uzun sürdü yorum yazmam ve
vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu diyorum:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back