Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

bugune kadar birçokkkkk aml. meme görmüşlügüm var...
amma velakin cok basarılı be taş bebenkim cok güzeller cok süperler dr harbiden ellerine saglık bayıldım bayıldım resmen ... vücut kalitenden yüksekmiş .. hiç sarkma . gevşeme olmamış cok şanslısın
diger resimleri görmemiştim ondan uzun sürdü yorum yazmam ve
vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu diyorum:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Abboooww:53: bu kadar da demedikk utandımm:17::17::17:

amma velakin cok basarılı be taş bebenkim cok güzeller cok süperler dr harbiden ellerine saglık bayıldım bayıldım resmen ... vücut kalitenden yüksekmiş .. hiç sarkma . gevşeme olmamış cok şanslısın

Ver gazı bebeem ver gazı vuhuuuuuu:32::32::32:

Sokma şunu havaya :19:zaten kıçı kalkık :17:pardon burnu kalkık :))) iyice kalkacak :51:

Sokma şunu havaya :19:zaten kıçı kalkık :17:pardon burnu kalkık :))) iyice kalkacak :51:

melegim deme öyle ya..
hak ediyor ama...
eminim senin memişlerde bundan farklı degildir :51:
az mı çektik inek gibi o agırlıkları taşırken; bırakta kalksın bi taraflar kalkabildigi kadar ..
:ssz:

melegim deme öyle ya..
hak ediyor ama...
eminim senin memişlerde bundan farklı degildir :51:
az mı çektik inek gibi o agırlıkları taşırken; bırakta kalksın bi taraflar kalkabildigi kadar ..
:ssz:

En birinci benim memeler :23: meme küçültme topiğinin yarısından fazlası benim memeleri gördü benim doktora ameliyat oldu :32:

albüme gel 1.ay sonra boydan yerden amuda kalkarak her şekil var :9:

En birinci benim memeler :23: meme küçültme topiğinin yarısından fazlası benim memeleri gördü benim doktora ameliyat oldu :32:

albüme gel 1.ay sonra boydan yerden amuda kalkarak her şekil var :9:

dogrudur:ssz:
ben görsem belkim sizin dr bir aml olabilirim :52:
gelecegim tabii ne sandın ...
1 ay sonra sende bizden olacaksın kuzu:21:

taş bebenkim...senin aml oldugun ne kadar oldu göbek bölgene his geldi mi?

taş bebenkim...senin aml oldugun ne kadar oldu göbek bölgene his geldi mi?

17 Ekim 2011 yani tam 1.5 yıl oldu Panter cim.His geldi tabiiki.Ama göğüslerden çok sonra geldi.Çok da yavaş hatta.Ama gene de o kısma elimi sürdüğümde içim bir hoş oluyor.Hassaslık var yani:34:

Otobüs uçak ne istiyon göndereyim partiye gel bebem çiğ köftede getir :56:
ahh.ahh iş kadını olmak bu yüzen zor işte kımıldama şansım yok kahretsin:14:
Panterim bizim çetenin içinde en güzel his Kezban ogülü ile bana geldi:1:
:1::1:bu defa da gelir o zman melegim:21:
17 Ekim 2011 yani tam 1.5 yıl oldu Panter cim.His geldi tabiiki.Ama göğüslerden çok sonra geldi.Çok da yavaş hatta.Ama gene de o kısma elimi sürdüğümde içim bir hoş oluyor.Hassaslık var yani:34:

oo bayagı olmuş bebenkim...
benimde 1 yıl sonra gelmişti uyuşma mı desem acı mı desem sanki elimi gezdirdigimde açıkta kalmiş sinirlere dokunur gibi oluyordum...
zmanla oda geçecek.. benim aml 10 sen3lik hala bir gıdım göbegim yok çok şükür:34:
seninde olmayacak belli maşallah:nazar:

ahh.ahh iş kadını olmak bu yüzen zor işte kımıldama şansım yok kahretsin:14:

:1::1:bu defa da gelir o zman melegim:21:

oo bayagı olmuş bebenkim...
benimde 1 yıl sonra gelmişti uyuşma mı desem acı mı desem sanki elimi gezdirdigimde açıkta kalmiş sinirlere dokunur gibi oluyordum...
zmanla oda geçecek.. benim aml 10 sen3lik hala bir gıdım göbegim yok çok şükür:34:
seninde olmayacak belli maşallah:nazar:

10 sene mii:53: sen kaç yaşında oldun kii:44: bebekken falanmı:26:

Resimlere bayıldım, maşallah maşallah :nazar: :nazar: :nazar:
Baycan bilse üstüne para verir valla bundan sonraki yaptıracakların bedava olmalı.
Biz mi şanslıyız Baycana rastladık, Baycan mı şanslı sizce :nazar: :nazar: :nazar:

kızlar ameliyat olalı 2 ay oluyor artık,kendimi sanki hep böyle doğmuş gibi hissediyorum izleri görmesem ameliyat olduğumu unutuyorum :) psikolojik olarak çok iyi hissediyorum kendimi....destekli sutyenlerden kurtulmak insanı çok hafifletiyomuş gerçekten....sadece son bir-iki haftadır falan göğüs masajı yaparken göğsümü doktorun dediği gibi saat yönünde masaj yaptığımda silikonun yer değiştirişini hissediyorum, nasıl anlatsam böyle içerde gezerken bi hışırtı gibi ses çıkarısını duyar gibi oluyorum o kadar içim kalkıyo ki....geçen sefer hafiften koşarken de hissettim.böyle gıcırdama hışırdama gibi tam da anlatamıyorum...sizce bu normal mi?yani hep böyle mi olucak yaaa ?

Kızlar günaydın :16:

ben çıkıyorum ameliyat öncesi diğer hastalık ile ilgili tahlilleri yaptıracağım,dua edin dualarınızı eksik etmeyin test sonuçları temiz çıksın :ssz:

Herkese iyi bi gün diliyorum :21::54:

Kızlar günaydın :16:

ben çıkıyorum ameliyat öncesi diğer hastalık ile ilgili tahlilleri yaptıracağım,dua edin dualarınızı eksik etmeyin test sonuçları temiz çıksın :ssz:

Herkese iyi bi gün diliyorum :21::54:

Selametle git ve gel.güzel haberlerini bekliyoruz canımcım.

Back