ben memeleri yaptırmadan koyacağım avatara gereksiz insanlar korkup kaçsın diye
ben memeleri yaptırmadan koyacağım avatara gereksiz insanlar korkup kaçsın diye
K.K.nın en seviyeli üyesi olan jelesec arkadaşınız biraz önce mütevazi doktoruyla görüştü ameliyat tarihini aldı13.nisan büyük gün :))))
duyduk duymadık demeyin duyanlar duymayanlara aktarsın
Kartopum tarihi sana ve ogülüye göre ayarladım sevildiğinizi bilin
canımsın ya. hadi hayırlısı olsun dümdüz sırım gibi bir karnın olur inşallah. yalnız ben bu konularda tecrübesisim biliyorsun bana bantların markasını falan yazıver ona göre alayımigidip yanlış birşey almayayım sonra
canımsın ya. hadi hayırlısı olsun dümdüz sırım gibi bir karnın olur inşallah. yalnız ben bu konularda tecrübesisim biliyorsun bana bantların markasını falan yazıver ona göre alayımigidip yanlış birşey almayayım sonra
Gönlü güzel cimri olamayan arkadaşlarım benimsağolun var olun altınları pardon silikon bantları ogülü toplayacak üzerlerine isminizi yazın kim getirmiş kim getirmemiş bileyim o yüzden
aklıma ne geldi. bizim buralarda altın yastığı yapılır, ziyarete gelenler altını assın diye. hatta bi de sepet konur para bırakılması için. Hatta ev sahibi, misafirler gelmeden sepetin içine 20-50 TL falan koyar, daha önce gelenler para verenler oldu imajı yaratmak amacıyla...sana da silikon bant yastığı mı yapsak naapsak
liste halinde vericem sana, bantla gelenleri. ona göre sen de iade-i ziyaretlerde gereğini yaparsın. seviyesizsin ama görgüsüz değilsindir herhal
aklıma ne geldi. bizim buralarda altın yastığı yapılır, ziyarete gelenler altını assın diye. hatta bi de sepet konur para bırakılması için. Hatta ev sahibi, misafirler gelmeden sepetin içine 20-50 TL falan koyar, daha önce gelenler para verenler oldu imajı yaratmak amacıyla...sana da silikon bant yastığı mı yapsak naapsak
ben burağın yastığıyla sepetini getireyim,gerçi mavi ama idare ediver artık
kartopum, geçmiş olsuna gelirken bana tel aç. nerden ve ne alacağını söyleyeyim sana. Jelesec az önce telde tembih etti, bantsız geleni odaya alma dedilinak mamaları getireceği için o bant almasa da olurmuş
benim evde yakın,sevdiğiniz mamaları söyleyinde bende yaparım size arkadaşlar,lina ta uzaklardan getirmesin şimdi.
benim evde yakın,sevdiğiniz mamaları söyleyinde bende yaparım size arkadaşlar,lina ta uzaklardan getirmesin şimdi.
yok yok, yandaki pelitten alacak, taşımayacak(ne seviyesizim allahım yarebbim )
o zamansen de şu haylayflı pastadan yapıver, gece boyu yer yer kusarız artık
doktor görmeden sokun odayaaman aman yüzyılın ameliyatı ve partisi olacak ben ayılmadan yemeyin sakın senin yavrunun doğum günü masası çoooooook güzeldi aynısının yarısı olsun yeter be Kartopum yormayalım seni
doktor görmeden sokun odayaaman aman yüzyılın ameliyatı ve partisi olacak ben ayılmadan yemeyin sakın:20: senin yavrunun doğum günü masası çoooooook güzeldi aynısının yarısı olsun yeter be Kartopum yormayalım seni
yok yok, yandaki pelitten alacak, taşımayacak(ne seviyesizim allahım yarebbim )
o zamansen de şu haylayflı pastadan yapıver, gece boyu yer yer kusarız artık
adamda diyecekki sabah gerdik akşama yine şişirdiniz göbeği
tamam canım sen yeterki iste
gözümden yaş geldi gülerken, allah seni de güldürsün gönlü güzel, kendi güzel, seviyesi güzel arkadaşım benim
aaaa bak ne geldi aklıma, beste de sarma ve içli köfte yaptırsın kızzz, tam yüzyılın partisi valla :) senin ameliyatla alınan kiloların boşluğunu sanırım o gece dolduracağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?