Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

canımsın ya. hadi hayırlısı olsun dümdüz sırım gibi bir karnın olur inşallah. yalnız ben bu konularda tecrübesisim biliyorsun bana bantların markasını falan yazıver ona göre alayımigidip yanlış birşey almayayım sonra

kartopum, geçmiş olsuna gelirken bana tel aç. nerden ve ne alacağını söyleyeyim sana. Jelesec az önce telde tembih etti, bantsız geleni odaya alma dedi linak mamaları getireceği için o bant almasa da olurmuş

Gönlü güzel cimri olamayan arkadaşlarım benim sağolun var olun altınları pardon silikon bantları ogülü toplayacak üzerlerine isminizi yazın kim getirmiş kim getirmemiş bileyim o yüzden

liste halinde vericem sana, bantla gelenleri. ona göre sen de iade-i ziyaretlerde gereğini yaparsın. seviyesizsin ama görgüsüz değilsindir herhal

Gönlü güzel cimri olamayan arkadaşlarım benim sağolun var olun altınları pardon silikon bantları ogülü toplayacak üzerlerine isminizi yazın kim getirmiş kim getirmemiş bileyim o yüzden

aklıma ne geldi. bizim buralarda altın yastığı yapılır, ziyarete gelenler altını assın diye. hatta bi de sepet konur para bırakılması için. Hatta ev sahibi, misafirler gelmeden sepetin içine 20-50 TL falan koyar, daha önce gelenler para verenler oldu imajı yaratmak amacıyla...sana da silikon bant yastığı mı yapsak naapsak

Tam çeteyiz ya yastık mastık süper olur benim miniğin altın yastığı duruyor

ben burağın yastığıyla sepetini getireyim,gerçi mavi ama idare ediver artık

kartopum, geçmiş olsuna gelirken bana tel aç. nerden ve ne alacağını söyleyeyim sana. Jelesec az önce telde tembih etti, bantsız geleni odaya alma dedi linak mamaları getireceği için o bant almasa da olurmuş

benim evde yakın,sevdiğiniz mamaları söyleyinde bende yaparım size arkadaşlar,lina ta uzaklardan getirmesin şimdi.

benim evde yakın,sevdiğiniz mamaları söyleyinde bende yaparım size arkadaşlar,lina ta uzaklardan getirmesin şimdi.

doktor görmeden sokun odaya aman aman yüzyılın ameliyatı ve partisi olacak ben ayılmadan yemeyin sakın senin yavrunun doğum günü masası çoooooook güzeldi aynısının yarısı olsun yeter be Kartopum yormayalım seni

yok yok, yandaki pelitten alacak, taşımayacak (ne seviyesizim allahım yarebbim)
o zaman sen de şu haylayflı pastadan yapıver, gece boyu yer yer kusarız artık

yok yok, yandaki pelitten alacak, taşımayacak (ne seviyesizim allahım yarebbim)
o zaman sen de şu haylayflı pastadan yapıver, gece boyu yer yer kusarız artık

Hakket seviye yerlerde sende :2:

nasıl bu halinle Ülkenin en önemli şirketinin başına geçirmişler hayret

pelittin ürünlerini de çok severim

Son düzenleme:

adamda diyecekki sabah gerdik akşama yine şişirdiniz göbeği

tamam canım sen yeterki iste

gözümden yaş geldi gülerken, allah seni de güldürsün gönlü güzel, kendi güzel, seviyesi güzel arkadaşım benim

aaaa bak ne geldi aklıma, beste de sarma ve içli köfte yaptırsın kızzz, tam yüzyılın partisi valla :) senin ameliyatla alınan kiloların boşluğunu sanırım o gece dolduracağız

adamda diyecekki sabah gerdik akşama yine şişirdiniz göbeği

tamam canım sen yeterki iste

Parasını veririz yine gerer parasıyla değil mi

ya bana bak hiç kesilip biçilecek biri gibi değilim yemek içmek muhabbet alışmışım ben kesilmelere bak şimdi daha iyi anladım

Wuuuuuu iyi hatırlattın aferin loooo beste hanım beste hanım 15.adet içli köfte 1.tencere dolma yapıver arabanın arkasına atıver gel bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…