Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Ay ne kadar güzel olur keşke yapsan seve seve yardıma bile gelirim benimde hayalim ana malesef bizdede şartlar uygun değil

Kahvaltı yapacağım elleşmeyin

Yukarıdaki yazıda ne yazıyor? Elleşmeyin 1 ogülü aledaxs ve ismini yazmayacağım biri daha elleşti

tele yapıştım yine :102: amma dedikodu yaptık yahu seviye meviye kalmadı yine

Son düzenleme:
Diyete başladığımdan beri 3 kahvaltıya davet edildim. Bir aydır evde ense yapıyorum bi Allah'ın kulu davet etmediydi. Bu da benim imtihanım galiba. Ve Halihazırda iki çay üç yemek ve iki de kahvaltı daveti var önümde

lina haa haaa
valla sesle güldüm haline...imtihanım deyip avut kendini

ben de ne zaman dikkat ediyom artık bugün itibariyle desem, o gün mutlaka çok uzun zamandır yemediğim bişi yapılır. Ya annem yapar, ya kadın, hiç kimse yapamazsa eşim akşam gelirken getirir

ay yazık sana diyet menü hazırlasınlar söyle bacım sana

K.K.nın en seviyeli üyesi olan jelesec arkadaşınız biraz önce mütevazi doktoruyla görüştü ameliyat tarihini aldı 13.nisan büyük gün :))))

duyduk duymadık demeyin duyanlar duymayanlara aktarsın

Kartopum tarihi sana ve ogülüye göre ayarladım sevildiğinizi bilin

Son düzenleme:
Aledaxs ziyarete gelirken kolan ya alma gecen ameliyat dan kalan var silikon bant alıver

Son düzenleme:

ha haa bana göreymiş ulen 20 nisanda ol dedim de " yoook bacım olmam, 13'ü iyidir" demedin mi

şaka bi yana hayırlı uğurlu olsun kuşummmm, sabah 7 de hastanede buluşuruz ben kusma ihtimalin için şimdiden leğeni hazırladım, sen alma gelirken ben getircem

Temmuzun ilk haftası Aledaxs arkadaşım la belek sahillerinde boy göstereceğiz onun yanında çirkin kalmayayım diye tarihi öne aldım

tamam tamam leğenim renkli olsun

Temmuzun ilk haftası Aledaxs arkadaşım la belek sahillerinde boy göstereceğiz onun yanında çirkin kalmayayım diye tarihi öne aldım

tamam nazik, seviyeli, tatlı dilli arkadaşım gökkuşağı gibi renkli aldım leğenini...gece boyu sarılıp durursun artık
nee aledaxla aynı anda tatil he? plajlarda milleti kıskançlıktan çatlatacakmısınız desenize belek bu yıl (taş) bebek görecek

Şişşt plastik olmasın sağlığa zararlı paraya kıy iyi bi şey al bantları da paket yap

otel zincir işleten seviyeli insanlarla diyaloğum iyi sayılır belek onların sahili aledayla bana tahsis ettiler sağolsunlar

aynen öyle yaaa... yesen bi dert yemesen bi dert. inanırmısın beş dakika önce bir davet daha aldım... noluyo bu hatunlara anlamadım ki davet sezonu falan mı açıldı acaba benim haberim yok....

ooooo hayırlı uğurlu olsun..... pasta hala krokanlı dimi değişiklik olursa haber et

gitmede yeme de sonra para basıyoruz doktorlara zayıflat orayı burayı topla diye

refakatçilere soralım gece onlar yanımda ....kalanı partiden kalanı onlara yer sevdikleri olsun gııııı ogülü nlglpdede neli seviyonuz pastayı

Son düzenleme:

Tabikş nazık arkadaşım benım:)

Belek dümdüz karın incecık bel görsün.Ha birde kalkık burunu yetiştiririm ben temmuza.

Çirkin kalmak mı.Senın havana yetişeceğim diye jiliana bile başlarım ben:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…