Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn fit bayanlar.... kahvaltımı yaptım topiğe uğrayayayım dedim... hayırlı cumalarr olsun hepimize.....

sen olmadan olmam bebem 2.3.tahlilim var onlar okeyse ameliyat da okey daha doktoru aramadım bile tekrar gün alıp iptal edersem adam ne telime ne yüzüme bakar altın şart :)

Son düzenleme:
Kızlaaarrrr keyfim pek bir yerinde bugün baştan aşağı yenilendim.Dip boyalar,balyajlar,maniküü,pediküü,kaşlaa,bıyıklaa...giyindim süslendim püslendim şuan saatin dolmasını bekliyorum.Özledim buraları.Bir girip bakayım dedim Bu gece liseli kız arkadaşlarımla buluşma,yeşomun d.günü kutlaması ve eller havaya...:118: Yarın gece de 24.evlenme yıldönümümüzü kutlayacağız.Bu aralar pek bir gezenti halindeyim.Hepinizi öpücükledimm HAdi bir de göğüs küçültmeye zıplayayımmm.Sizi sefiyoluum

vay be 24. evlilik yıldönümü kim inanır.... söleme kimseciklere nazar etmesinler......

Ayceyim beğeni yapıp gitme nerelerdesin gel paylaş hayat paylaşınca güzel unutma

bu sabah yağmur var istanbulda.... halbuki benim gezesim vardı...

bugün yetişmedi sinema işi:) nasıl güzel mi ? ben 1.paket mendil alıp gitmeyi düşünüyorum bu hafta yengeç burcuyum sulu gözüm

al al lazım olur.... benim dedem de maden işçisiydi orda rahatsızlandı..... hatta o da hastanede yattı...

al al lazım olur.... benim dedem de maden işçisiydi orda rahatsızlandı..... hatta o da hastanede yattı...

Ağlamak güzeldir değip ağlayacağım belli ah Kıvancım ah ölmeseydi filimde iyiydi bak izlerken hastane sahnesi ve maden sahnesinde deden aklıma kesin düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…