belli oldu demek çok sevindim,hadi hayırlısı olsun. ben kaçıracağım galiba günüçünkü 19 nisan evlilik yıldönümümüz herhalde istanbul dışında olacağız o hafta sonu .neyse bende eve gelir takarım altınını artık
Sezen Aksu - Seni Yerler / HD 16:9 / "Düş Bahçeleri" - YouTube
sen bizim buralara geldin geleli milleti delirttin
kendime söylüyorum kimsecikler üzerine alınmasın:))) yok yok nlglpde ye söylüyorum o sonra geldi:)
Kızlaaarrrr keyfim pek bir yerindebugün baştan aşağı yenilendim.Dip boyalar,balyajlar,maniküü,pediküü,kaşlaa,bıyıklaa...giyindim süslendim püslendim şuan saatin dolmasını bekliyorum.Özledim buraları.Bir girip bakayım dedim Bu gece liseli kız arkadaşlarımla buluşma,yeşomun d.günü kutlaması ve eller havaya...:118: Yarın gece de 24.evlenme yıldönümümüzü kutlayacağız.Bu aralar pek bir gezenti halindeyim.Hepinizi öpücükledimm HAdi bir de göğüs küçültmeye zıplayayımmm.Sizi sefiyoluum
bu sabah yağmur var istanbulda.... halbuki benim gezesim vardı...
gel beraber gezelimben sinema yapmak istiyorum bugün ama bakalım miniğe bağlı durum
bizim burda fırtına var yahu okulun da kahvaltısı vardı... burnumu dışarı çıkarcağımı sanmıyom bugün
bu arada hangi filmmmm
anadolu yakası da soğuk bebem
kelebeğin rüyasına gitmek istiyorum...gerçek hayat hikayesinden esinlenmiş
ben gittim o filme... :'(
bugün yetişmedi sinema işi:) nasıl güzel mi ? ben 1.paket mendil alıp gitmeyi düşünüyorum bu haftayengeç burcuyum sulu gözüm
al al lazım olur.... benim dedem de maden işçisiydi orda rahatsızlandı..... hatta o da hastanede yattı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?