Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ha haaa
delüüüüü, çok güldürdün beni :)

ee naber bebekim? varmı bi dedikodu

çok güldüm yazdıklarıma

doktora sonsuz sevgi duymak nassı bi şey çözemedim çözemem de :26::26::26:

Bestem en sevdiğim en çok özlediğim arkadaşım nerelerdesin hallet işi bana haber ver valizimi hazırlayayım bu yaz sendeyim haberin ola

linak selam naber nasıl gidiyor diyet

Oku hacıııııı oku anca böyle dışarıdan okursun

linak selam naber nasıl gidiyor diyet

valla daha sabah başladım şimdilik iyi görcez marifetlerimi.... diyet yapayım derken kilo almazzsam iyidir. 9. katta oturuyorum asansörsüz çıkmayı gözüm yemezdi bugün asansör kullanmadım anneme gittim geldim. annem de 5. katta oturuyo bu arada... hareketimizi arttırmamız gerekiyomuş bi yerden başladım hayırlısı. yalnız son katlarda merdivene yapışık çıktım

Slm kızlar kocamann uzun uzun bi aradan sonra geldim yine kafa dagıtayım özlemişim sizi nasılsınız bakimmmm topigin fistukları??

hadi bakalım gaza gelmişsin bu bile yeter 9.kata 2.kere in çık bak nasıl fark eder

Slm kızlar kocamann uzun uzun bi aradan sonra geldim yine kafa dagıtayım özlemişim sizi nasılsınız bakimmmm topigin fistukları??

hoşgeldin nasıl gidiyor çalışmalar Allah tez zamanda kavuştursun bebeye

Hala 822 demisiniz tembeller :) hepinizi çok özledim bu ara çok yoğun günler geçiriyorum o yüzden girmedim hiç siteye girince çöküp kalıyorum umarım hepiniz iyisinizdir herşey yolundadır :)

Hala 822 demisiniz tembeller :) hepinizi çok özledim bu ara çok yoğun günler geçiriyorum o yüzden girmedim hiç siteye girince çöküp kalıyorum umarım hepiniz iyisinizdir herşey yolundadır :)

sen yoksun ya yerimiz de sayıyoruz gel dön yuvana sürüden ayrılanı kurt kapar

iyiyiz iyi sen gelince daha iyi olacağız

sarı şeker assolist neredesin gelde iki dedikodu yapalım

hayat paylaşınca güzel demi ama güzin abla

Kızlar nisan 20.si gibi işi gücü halledin benim ameliyatım olabilir partiye herkes davetli gelen çeyrek altın getirsin

Kızlar nisan 20.si gibi işi gücü halledin benim ameliyatım olabilir partiye herkes davetli gelen çeyrek altın getirsin

belli oldu demek çok sevindim,hadi hayırlısı olsun. ben kaçıracağım galiba günü çünkü 19 nisan evlilik yıldönümümüz herhalde istanbul dışında olacağız o hafta sonu .neyse bende eve gelir takarım altınını artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…