Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

hımmm ben de deneyeyim bu taktiği... ama eşim çok geç geliyor ve birlikte oturalım diye onu bekliyoruz yemekte. haliyle geç yiyoruz. bu taktikle umarım veririm kiloyu... yoksa enim boyum bir olcak....

hayirli aksamlar güzellerrrrrr elimden geldigi kadar az yemege calisiyorummmm esim evde olunca zor oluyor ama yürürken pesine yetisecem diye ölüyorum bak bu iyi oluyor suyuda iyi iciyorum hayirlisi

Herkesler uyumuş mu? Bu gece ben varım bitek...... Neyse kapanışı ben yapıcam anlaşıldı..... Hayırlı geceler bayanlar... Güzelce uyuyun fit uyanın Emiiiiii.

günaydınnnnnnn,

en güzel, en keyifli, bol gülümsemeli bir gün diliyorum tüm topikdaşlarıma

jelesec, nldglp, hani bişi vardı dün size nasıl yaparım diye danıştığım, yaptım bebeklerimmmmm

arkadaşlar pasta nefisti,köpük köpük ve çok hafif olmuş,yemeye doyamadım valla tarif için çok teşekkürler nldglp. pastayı yiyince daha eskilerden yaptığım tarif geldi aklıma. hemen hemen aynı tarif sadece haylayf yerine 10 adet halley büsküvi. oda çok kolay bir kerede onu denemeni tavsiye ederim.

eşim ve annemlerde çok beğendi.tekrar teşekkürler.

HALLEYLİ PASTA

Malzemeler

10 ADET HALLEY
1 POŞET KREM ŞANTİ
1 SU BADAĞI SÜT

ÇİKOLATA SOS

1 PAKET ÇİKOLATA SOSU
2 BARDAK SÜT

Tarif

HALLEYLERİ PARÇALIYORUZ.
Bİ KAPDA KREM ŞANTİYİ SÜTLE İYİCE ÇIRPIYORUZ.
HALLEYLERİ KREM ŞANTİNİN İÇİNE ATIYORUZ.
VE YAVAŞCA KARIŞDIRIYORUZ.
DAHASONRA KÜÇÜK Bİ BORCAMA BUNU YAYIYORUZ VE BUZLUĞA ATIYORUZ.
BU ARADA ÇİKOLATA SOSUNU YAPIYORUZ.
SOGUDUKDAN SONRA BUZLUKDAN HALLEYİ ÇIKARIP SOSU ÜSTÜNE DÖKÜYORUZ.
VE TEKRAR BUZLUKDA 1,2 SAAT DİNLENDİRDİKDEN SONRA SERVİS YAPIYORUZ.

pastanın tadı damağımda kalmış,günaydın bile demeden direk pastadan olaya daldım.

herkese günaydın arkadaşlar pasta tadında bir gün geçirmeniz dileğiyle

hadi gözün aydın kolaymış değil mi

pastanın tadı damağımda kalmış,günaydın bile demeden direk pastadan olaya daldım.

Günaydın estetikli ve estetiksiz güzeller

bende deneyeyim bari benim büyük evlat tatlı canavarı

ah be kartopum, açlıktan kırılmak üzereyim, bu yazdıkların reva mı bi parça pastandan, yanında da bi kahve olaydı ne olurdu sanki...
bense kahvaltı olarak sadece yulaf & süt yedim. açım

hadi gözün aydın kolaymış değil mi
kolaymış kolaymış, seninkilerini de öyle yapmasını söylicem..telefonda tarif ederim ben sana. Kendi başına alıverirsin

Günaydın estetikli ve estetiksiz güzeller

bende deneyeyim bari benim büyük evlat tatlı canavarı

evladına kıyamayan anne moduna geçmişsin ama kendini kandırma bebeem. Tadı nassı olmuş sen ondan haber ver

gunaydinnn güzeller kartopuuuuu sitttt len ben diyet yapmiya calisiyorum ne pasta tarifi veriyonnnn
diyet yemek tarifi verseneeee ot cöp pirasa ispanakkk
yürüme bandinda yürüdümde geldimmmm azcik daha yürüyem dinlenme molasi vermistimmm

ama kartopu onları yiyerek zayıflıyomuş yediğni yazıyo kızceyiz.... ben kilo vercem diye evdekilere de yapmıyorum pasta börek çörek hepimiz mahrum kaldık yahu.....
yürüme bandında nasıl sabredip yürüyosun ya ben on dakka yürüyorum sanki bir asır geçmiş gibi sıkılıyorum

hava güzel herkesler gezmelerde ben evde pineklemekte (((((((((((((((((((((((

KArtopum canımm eline sağlık ama halley değildiki Haylayf olacaktı Aşağıdaki paket yani Ama yaptıysan ve bağendiysen afiyet olsun tatlım benim:)

Aferiiiin tebriiikkkk

Bir de en üstüne bol çekilmiş fındık ve ya çekilmiş fıstık.Fındık çok yakışıyor ama tavsiye ederim

Bir de en üstüne bol çekilmiş fındık ve ya çekilmiş fıstık.Fındık çok yakışıyor ama tavsiye ederim

canım kartopu senin tarifin halleylisini biliyomuş da yani önceden yapıyomuş o şekilde tarifini verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…