valla ben herşeyi yiyorum. ama genelde akşam yemeği hemen hemen hiç yemiyorum. ancak evde canımın çok çektii bir yemek varsa işe getirip burada akşam 5 gibi yiyorum bugünkü menümü yazayım sana
sabah:
1domates,1 salatalık az biraz beyaz peynir 4-5 zeytin,2 dilim komşu fırının bol tahıllı ekmeği
öğlen:
1 bardak ayran , 3 kaşık bulgur pilavı, 3köfte ve 2 ufak patatesten oluşan izmir köfte ve 1 şeker pare
biraz önce minik bir kurabiye ev yapımı
akşamda eve gidince dün akşam yaptığım pastadan 2 çatal alacağım.çünkü çok merak ediyorum tadını. başkada birşey yemem
valla ben herşeyi yiyorum. ama genelde akşam yemeği hemen hemen hiç yemiyorum. ancak evde canımın çok çektii bir yemek varsa işe getirip burada akşam 5 gibi yiyorum bugünkü menümü yazayım sana
sabah:
1domates,1 salatalık az biraz beyaz peynir 4-5 zeytin,2 dilim komşu fırının bol tahıllı ekmeği
öğlen:
1 bardak ayran , 3 kaşık bulgur pilavı, 3köfte ve 2 ufak patatesten oluşan izmir köfte ve 1 şeker pare
biraz önce minik bir kurabiye ev yapımı
akşamda eve gidince dün akşam yaptığım pastadan 2 çatal alacağım.çünkü çok merak ediyorum tadını. başkada birşey yemem
günaydınnnnnnn,
en güzel, en keyifli, bol gülümsemeli bir gün diliyorum tüm topikdaşlarıma
jelesec, nldglp, hani bişi vardı dün size nasıl yaparım diye danıştığım, yaptım bebeklerimmmmm
pastanın tadı damağımda kalmış,günaydın bile demeden direk pastadan olaya daldım.
herkese günaydın arkadaşlar pasta tadında bir gün geçirmeniz dileğiyle
pastanın tadı damağımda kalmış,günaydın bile demeden direk pastadan olaya daldım.
kolaymış kolaymış, seninkilerini de öyle yapmasını söylicem..telefonda tarif ederim ben sana. Kendi başına alıverirsinhadi gözün aydınkolaymış değil mi
Günaydın estetikli ve estetiksiz güzeller
bende deneyeyim bari benim büyük evlat tatlı canavarı
gunaydinnn güzeller kartopuuuuu sitttt len ben diyet yapmiya calisiyorum ne pasta tarifi veriyonnnn
diyet yemek tarifi verseneeee ot cöp pirasa ispanakkk
yürüme bandinda yürüdümde geldimmmm azcik daha yürüyem dinlenme molasi vermistimmm
HALLEYLİ PASTA
Malzemeler
10 ADET HALLEY
1 POŞET KREM ŞANTİ
1 SU BADAĞI SÜT
ÇİKOLATA SOS
1 PAKET ÇİKOLATA SOSU
2 BARDAK SÜT
Tarif
HALLEYLERİ PARÇALIYORUZ.
Bİ KAPDA KREM ŞANTİYİ SÜTLE İYİCE ÇIRPIYORUZ.
HALLEYLERİ KREM ŞANTİNİN İÇİNE ATIYORUZ.
VE YAVAŞCA KARIŞDIRIYORUZ.
DAHASONRA KÜÇÜK Bİ BORCAMA BUNU YAYIYORUZ VE BUZLUĞA ATIYORUZ.
BU ARADA ÇİKOLATA SOSUNU YAPIYORUZ.
SOGUDUKDAN SONRA BUZLUKDAN HALLEYİ ÇIKARIP SOSU ÜSTÜNE DÖKÜYORUZ.
VE TEKRAR BUZLUKDA 1,2 SAAT DİNLENDİRDİKDEN SONRA SERVİS YAPIYORUZ.
KArtopum canımm eline sağlık ama halley değildikiHaylayf olacaktı Aşağıdaki paket yani Ama yaptıysan ve bağendiysen afiyet olsun tatlım benim:)
Eki Görüntüle 656609
günaydınnnnnnn,
en güzel, en keyifli, bol gülümsemeli bir gün diliyorum tüm topikdaşlarıma
jelesec, nldglp, hani bişi vardı dün size nasıl yaparım diye danıştığım, yaptım bebeklerimmmmm
Bir de en üstüne bol çekilmiş fındık ve ya çekilmiş fıstık.Fındık çok yakışıyor ama tavsiye ederim
canım kartopu senin tarifin halleylisini biliyomuş da yani önceden yapıyomuş o şekilde tarifini verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?