Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

kartopu bende süt icmeyi seviyorum ama aksam bizim evdede meyva yenir esim kayinvalidemde ayvanin üstüne limon ve tuz atti inanamadim tadi süper olduuuu

canım genelde türk aile yapısında geleneksel bir şeydir akşam meyve yemek ama yapacak bir şey yok ben meyve şekeri olduğu için akşam yemiyorum meyve. zaten dediğim gibi meyveyi fazla sevmiyorum,yersemde gündüz yiyorum

başka ibriğin görmesi şart değilll :))) insan sevmediği biriyle olmak yerine yanlız olması daha mutlu eder diye düşünüyorum :)

başka ibriğin görmesi şart değilll :))) insan sevmediği biriyle olmak yerine yanlız olması daha mutlu eder diye düşünüyorum :)

sen zaten kararını vermiş gibisin canım,bunu bizlere veya başkasına teyit ettirmene gerek yok. kendini nasıl mutlu hissedeceksen öyle davran.böylece sonuçlarına katlanmaktada zorlanmazsın. herşey gönlünce olsun inşallah.

birde herzaman söylediğim bir şey vardı ve ozamanlar bekardım bana hep bekara karı boşaması kolay derlerdi ama şimdi evliyim ve yine aynı düşüncedeyim. çocuklar bir yere kadar,sırf onlar yüzünden bir evliliğin devam etmesi taraftarı değilim. çünkü bir müddet sonra onlar o evden çıkıp gidecek ve olan geçen yıllara olacak. yanlış anlama boşan demiyorum ama sırf çocuklar için evlilik gidiyorsa gitmesin diyorum. bencillik diye düşünülebilinir belki ama sırf çocuk için evliliğin devam etmesi taraftarı değilim. kendi hislerim ve ruhum biraz daha ön planda bu konuda

anam cok güzel duruyon bacum gazozuna ilac attarim bakkkkk
anam bu donlu hatunu nerden buldum sabah sabah cok güldümmmmm
ne cok yazmisiniz ben nerde biraktim bu sayfayi iki arayamda gelemmmmm

Bu hatunun gazozuna ilaç atsan , anında level atlar ...2012 versiyonuna

Yalnız muhabbetinize girişim çok sakat oldu arkadaşım , kafadan donla

Ya jelesec arkadaşımdan görüyordum sayfanızı , estetikle icraatım olmadığından girmiyordum ama baktım bu sabah acayip eğlenceli burası , arada daldım işte:26:

bencede kararini vermis belki bir umut varsa evliligini kurtarmak icin hatirlatmakti yoksa yasadiklarini kendi bilir allah yardimcisi olsunnnn

neyse ben kacar esim uyanmis kahvalti hazirliyacam öpem bacularrr

hakikaten giriş donla oldu da, 2012 de don yok be hacı ? ne giyiyo bu gençlik ? zira ben hala 1980lerde kalmışım

hele jelesec ve nldlp daha da öncesinde

Bir kadın ''pardon,anlamadım? diyorsa bu söylediğin şeyi anlamadığı anlamına gelmez; sana değiştirmen için ikinci bir şans veriyordur

Bayanlar Mutlaka Evlenin

Hiçbir Erkek Cezasız Kalmamalı

hakikaten giriş donla oldu da, 2012 de don yok be hacı ? ne giyiyo bu gençlik ? zira ben hala 1980lerde kalmışım

hele jelesec ve nldlp daha da öncesinde

Bende 80 lerdeyim merak etme hala , ne de olsa benim nesil orası

Canım ya herşeyi yemek serbest mi? Bak kilo alırsam ekşirim başına

Canım ya herşeyi yemek serbest mi? Bak kilo alırsam ekşirim başına

valla ben herşeyi yiyorum. ama genelde akşam yemeği hemen hemen hiç yemiyorum. ancak evde canımın çok çektii bir yemek varsa işe getirip burada akşam 5 gibi yiyorum bugünkü menümü yazayım sana
sabah:
1domates,1 salatalık az biraz beyaz peynir 4-5 zeytin,2 dilim komşu fırının bol tahıllı ekmeği
öğlen:
1 bardak ayran , 3 kaşık bulgur pilavı, 3köfte ve 2 ufak patatesten oluşan izmir köfte ve 1 şeker pare
biraz önce minik bir kurabiye ev yapımı

akşamda eve gidince dün akşam yaptığım pastadan 2 çatal alacağım.çünkü çok merak ediyorum tadını. başkada birşey yemem

iki geyik yapayım diye geldim. Geleli nerden baksan 1 saat olmuştur, hatta belki daha fazla....gören de ne diye takılıyo burada demiştir topige gelmemle birlikte, bi iş bi iş bi iş geldiki anlatamam.....çıkamıyorum evrakların içinden....ben yokum, sizin de sohbetinize doyum olmuyor hani

Ben deediiiiim aneyle bi gezdik bi gezdik,bir fiş bir alışveriş,gelsin yemekler ,gitsin sohbetler...canım aneyy biricik aneyy

Siz naaptınız loo

Benden ufak bir nacizane tavsiye Eve gittiğinde bir kase içine yoğurt ve meyveli müsli koyup krıştır afiyetle ye.Çok tok tutuyor.Hem de besleyici ve kilo aldırmıyor.(sütlü de hazırlayabilirsin ama yoğurtlu olan gerçekten çok tok tutuyor)Hem de karnın çok boş kalmamış olur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…