kartopu bende süt icmeyi seviyorum ama aksam bizim evdede meyva yenir esim kayinvalidemde ayvanin üstüne limon ve tuz atti inanamadim tadi süper olduuuu
senin yasadigini sen bilirsin bak benim bildigim bir hikaye var sanada anlatim
yasli adam hanimi ölünce nasipya genc kadin almis adam öyle böyle zengin deyilmis kadin adam ihdiyar beni bosasin diye evde her gün bir sey kirmis dökmüs adam hic seslenmemis neyse adam tahret aldigi ibrik varmi onu kirinca kizmis kadin sasirmis bey onca seyi kirdim kizmadinda bir ibrigami kizdin diyince bunca sene avret yermi o ibriktan baska ibrik görmedi baska ibrige nasil gösterecem demis
başka ibriğin görmesi şart değilll :))) insan sevmediği biriyle olmak yerine yanlız olması daha mutlu eder diye düşünüyorum :)
anam cok güzel duruyon bacum gazozuna ilac attarim bakkkkk
anam bu donlu hatunu nerden buldum sabah sabah cok güldümmmmm
ne cok yazmisiniz ben nerde biraktim bu sayfayi iki arayamda gelemmmmm
sen zaten kararını vermiş gibisin canım,bunu bizlere veya başkasına teyit ettirmene gerek yok. kendini nasıl mutlu hissedeceksen öyle davran.böylece sonuçlarına katlanmaktada zorlanmazsın. herşey gönlünce olsun inşallah.
Bu hatunun gazozuna ilaç atsan , anında level atlar ...2012 versiyonunaEki Görüntüle 655223
Yalnız muhabbetinize girişim çok sakat oldu arkadaşım , kafadan donla
Ya jelesec arkadaşımdan görüyordum sayfanızı , estetikle icraatım olmadığından girmiyordum ama baktım bu sabah acayip eğlenceli burası , arada daldım işte:26:
Eki Görüntüle 655223
Yalnız muhabbetinize girişim çok sakat oldu arkadaşım , kafadan donla
Ya jelesec arkadaşımdan görüyordum sayfanızı , estetikle icraatım olmadığından girmiyordum ama baktım bu sabah acayip eğlenceli burası , arada daldım işte:26:
hakikaten giriş donla oldu da, 2012 de don yok be hacı ? ne giyiyo bu gençlik ? zira ben hala 1980lerde kalmışım
hele jelesec ve nldlp daha da öncesinde
evet canım yiyebilirsin afiyet olsun,mümkünse akşam 6 dan sonra yoğurt harici hiç bir şey yeme. eşimin çalıştığı yerde bir bayan 2 ayda tam 9 kilo vermiş beden olarakta 42 den 36 ya düşmüş,incelme daha fazla olmuş anlayacağınız. bu akşam 6 dan sonra yememe muhabbeti ile. çok acıkırsam meyveli yoğurt yada 8-10 tane badem falan yedim diyor. gündüz ekmek(tam buğday ekmeği unonun) yemiş hiç kesmedim ekmeği diyor canı çeken herşeyi yemiş 6 ya kadar . bilemem artık bana öyle söyledi. ama bende yapıyorum bunu ve veriyorum arkadaşlar.4 kilo oldu bende de.
Bende 80 lerdeyim merak etme hala , ne de olsa benim nesil orası
ben 2005'e geçiş için çok uğraştım...olmuyor, araya sıkışıyor
Canım ya herşeyi yemek serbest mi? Bak kilo alırsam ekşirim başına
valla ben herşeyi yiyorum. ama genelde akşam yemeği hemen hemen hiç yemiyorum. ancak evde canımın çok çektii bir yemek varsa işe getirip burada akşam 5 gibi yiyorum bugünkü menümü yazayım sana
sabah:
1domates,1 salatalık az biraz beyaz peynir 4-5 zeytin,2 dilim komşu fırının bol tahıllı ekmeği
öğlen:
1 bardak ayran , 3 kaşık bulgur pilavı, 3köfte ve 2 ufak patatesten oluşan izmir köfte ve 1 şeker pare
biraz önce minik bir kurabiye ev yapımı
akşamda eve gidince dün akşam yaptığım pastadan 2 çatal alacağım.çünkü çok merak ediyorum tadını. başkada birşey yemem
Amanıın sohbet bayağı derinleşmiş benden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?