Sanki bu bana bişiiler anımsattıdona bele lastik bi liraaa:)))
ne anımsattı looooooo:44: şaka şaka aynen bende anımsadım o filimi
bu kadar yağ çektiğine göre bi şey isteyeceksin
ama bak bu yazdıklarının hepsi bende var yeminle
Mütevazi arkadaşım benim
totonu memeni karnını görmeyen kalmadı K.K. da bacımsüper fiziğini gören ameliyata koştu
Vallahi göremeyen ve şu anda bekleyen 12 kişi var sırada.Gün geçtikce çoğalıyor ama malesef hiç yazışmadığım ve ortak paylaşımda bulunmadığım kimseyi eklemiyorum mikserim
lina selam canım
Linaaaa hojjgeldiiin.Oku oku bitmezz
hoş bulduk beya....
mübarek yazdıkça yazasınız mı gelmiş nedir.... oku oku bitiremedim yahu..... neyse bitti şükür
Bu geceki konumuz çok ciddi idi.Don ve don lastiği
ekleme bebem tabi yok öyle bedavadan meme toto görmek
ben ilk önce bacaklarımdan klasik lipo oldum bacağımın içinde sarkma ve çukurluklar oluştu ve hala kalındı arkasından meme küçültme ile tekrar bacak düzeltme ameliyatı oldum lazer lipo eskiye oranla çok daha iyi klasik lipoyu tavsiye etmem dalgalanma çukurluk sarkma yapabiliyor
sizin donlar benim yatak odasında kapının arkasında asılı bekliyo..bi gelsem, gelirken getircem paçalıları sizenldglp'in almasına gerenk yok bebeeem. benimki yeter sana, afrodizyak etkili olanından benimki
günaydın canlar
sabah şerifleriniz hayırlı olsun...
kahvaltı hazır, hadi buyrun
Ben göreyim be yaa , bana serbest olsun
Naber arkadaşım ? Buradan başka gördüğüm yok seni , bende burada yakalayayım dedim .
Herkese selamlar bu arada
cnm tskederim peki vaser neoluyor odamı bir ceşit peki hiç klasik lipo olmamış biri lazer lipo olup bacagını inceltse gene sarkma olurmu acaba bunu merak ediyorum sanırım göbege göre bacak daha nazik kendini toparlayamadıgından sarkma oluyr
günaydın canlar
sabah şerifleriniz hayırlı olsun...
kahvaltı hazır, hadi buyrun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?