Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

tamamdır resimleri tabiki koyacağımm :)

kimseler yok, ikimiziz. Kalk bi halay çekelim dicem ama senin de engelin çok linayi bekliiim barims. hem söz vermiştim halay başı onu yapçam diye..

bu arada açıııııım. karnım çook aç....bu da nerden çıktı demeyin, şu mesajı yazarken, midemden gelen gurultular tikkatimiii dağıtiiiii öğlen olsa da yemeğe gitsem kız nldglp, en son yediğimiz yemek ne iğreçti beaaa. bak jelesece söylemiyom o balık hafızalı diye...çay kaşığı mevzuunu hatırlatalım derken göbeeemiz çatlamıştı diye...ayhh neydi o lahmacun, gerçi sen hapur hupur götürmüştün ama

günaydın arkadaşlar,

sayılı gün çabuk geçer dönecek yarın korist ve orkestra şeflerimiz. biz sazcılar heyecanla bekliyoruz yarını

ama hadi yine bir toplantı düzenleyinde tanışıp ,görüşelim. ogltkn hafta içi bir gün izin al gel,daha rahat olur hafta içi benim için. oğlanla rahat edemem hafta sonu,babası bakmasına bakar ama yemeğini yediremez,ben orada sizinle tıkınırken oğlum babasının yanında aç kalır onun için hafta içi görüşelim bende izin alır gelirim yanınıza

Son düzenleme:

beni otogardan alıp, otogara bırakırsanız okeydir, gelirim. Yada forum istanbulda buluşuruz otogara en yakın yer :) yoksa ist. trafiğinde araba kullanma konusunda eşime mahkumum, ve maaile ancak hafta sonu gelebiliyoruz İstanbula

o taraflardan gelen beste vardı değilmi seni alabilir belkim , bana kızmadın dimi bestesen yokken adına konuştum diye.

bana kalırsa ben senle tanışmak için otogarda bile buluşabilirim canım bana fark yapmaz. sen bana resim yollamak için ne zahmetler çektin ben bir otogara gelmişim çokmu.

vay be amma konuştum bende

valla unutulmayacak bi anı oldu bu o zaman bi sonraki toplantı yeri forum istanbuldur

bilgilerinize

gizmocum şekercim,

bak şöle soracaksın..."dr. bey ben karın germe de düşünüyorum fiyat ne kadar, süreç nasıl vs....sonra konuşma ilerlerken, eşiniz ne şanslı, benim gibi büyük operasyonlar olmasa da, yüzüne minik dokunuşlar yapması için çok yakınında biri var, siz varsınız" diyeceksin, o da ya onaylayacak yada yok bekarım diyecek. Mutlu sona ereceksiniz. Mutlu son derken öğrenmek anlamında yani. Ama ben etik olarak, hasta - doktor arasındaki samimiyet çizgisinin korunması gerektiğini düşünürüm. Bu çizgiyi arkadaşlarımın da aşmamasını tercih ederim

valla bende öyle düşünüyorum zaten adam herkese o gözle baksa ameliyat yapamaz ama tabiki istisnada olabilir :))) tamam bakalım öyle soracagım allahtan doktor böyle kafa dengi derler ya öyle bir doktor her sorunu bıkmadan cevaplıyor ve ben o gün o doktor o kadar cabalamasaydı ameliyat olamıcaktım cünkü araba bozuldu ve biz baya gec kaldık hatta doktor inanmadı basta cünkü ben doktoru ocaktan beri su gün ameliyat olayım diye hep tarih değiştirdim cünkü hem korku vardı hemde bronsit olmustum o günde gec kalınca dogal olarak inanmadı ve siz gec cıktınız sanırım böyle diyorsunuz dedi neyse baya bir hız yaparak yetiştik bu sefer de aneztezi uzamnı bayan ameliyata almak istmedi tekrar gelsin dedi tahlilleri tekrar istedi zorluk cıkardı doktor bey cabalamasaydı bosuna gitmiş olacaktım cünkü araya cumartesi pazar giriyordu hatta daha sonra ekibine tatlıyla yemek ısmarlamış böyle dedi bana :)))))) bende zaten pat diye sormak istememin sebebi aramızdaki saygıyı korumak için cünkü ben kendisine gene ameliyat olmak istiyorum ondan dolayı sizin dediğiniz gibi sorup bakacagım

gittim geldim... evet halayın başına geçim mi
batak bilmiyom ama okey çevirek bence ben severim....
evet ben geldim ben olayım halay başı....
valla unutulmayacak bi anı oldu bu o zaman bi sonraki toplantı yeri forum istanbuldur

bilgilerinize

ay ne güzel olur orda toplaşın hatta ben de geleyim orası pek iyidir pek güzeldir pek ulaşımı kolaydır DDD

kızlar gittim doktora geldim...
hapisteki arkadaşlara temiz çamaşır götürdüm ama görüş günü deel diye almadılar beni içeri..... zate yarına tahliye olcaklarmış az daha sabır DDD

selam güzeller ay ne lalamisiniz ne laf anam hangi sayfayi okuyamm
duyduma göre nldglp yasli denmis anam anammmmm ne yaslisi beeeeee
hic geceler sayilirmi sizde ask olsun geceleride saymisinizzz daha 25 yasinda benim nldglp
gerci harfleri gene karistirdimya olsun yasliklik bacum cok görmeyinn
valla özlemisim bacular nasilsinizz

onlar hapiste anca beğenebiliyolar.... yarın akşama kadar bekliycinnn cevap için

kız seyda, kız ben senide listeye eklemeyi unuttum beaaaa:26: nolur özürr

başka doktorların hastaları olarak amma nüfusunuz varmış, amma kalabalıkmışsınız uleeen. Ercan'ın tayfa olarak biz bu sayfada azınlıktaymışız meğer. Tek tek sayınca çıktı bak bu ortaya Ercanın tayfanın çenesi düşük, çok yazıyoz ya ondan göze batıyoz kalabalık görünüyoz herhal

onlar hapiste anca beğenebiliyolar.... yarın akşama kadar bekliycinnn cevap için

linakım bea,

2 gündür bi denk gelip de hayal çekemedik. Bak bu akşama kadar yaptık yaptık, sonra bu iki yaşlıdan bize fırsat kalırsa ne olayım. Günlerdir enerjilerini depolıyolar, geldiklerinde big bang olabiliiii, topikle karşılıklı göbekler savrulabilir..(gerçi nldglp geçen sene göbeği aldırmıştı ama olsun jelelsekinki duruyooo)

bugünün halay başıda ben oliiiim bari günaydın herkese ,ama ben topiğe uygun olsun diye sütyenle çekeyim halayı,nasılsa memeler güzelleşti sütyenler fora

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

geldim halaya. eee siz nere kaçtınız. ya ben bi türlü şu zamanı tutturamıyorum.... kartopu senin halay baya eğlenceliye benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…