tamamdır resimleri tabiki koyacağımm :)
kimseler yok, ikimiziz. Kalk bi halay çekelim dicem ama senin de engelin çoklinayi bekliiim barims. hem söz vermiştim halay başı onu yapçam diye..
bu arada açıııııım. karnım çook aç....bu da nerden çıktı demeyin, şu mesajı yazarken, midemden gelen gurultular tikkatimiii dağıtiiiiiöğlen olsa da yemeğe gitsem kız nldglp, en son yediğimiz yemek ne iğreçti beaaa. bak jelesece söylemiyom o balık hafızalı diye ...çay kaşığı mevzuunu hatırlatalım derken göbeeemiz çatlamıştı diye...ayhh neydi o lahmacun, gerçi sen hapur hupur götürmüştün ama
günaydın arkadaşlar,
sayılı gün çabuk geçer dönecek yarın korist ve orkestra şeflerimiz. biz sazcılar heyecanla bekliyoruz yarını
ama hadi yine bir toplantı düzenleyinde tanışıp ,görüşelim. ogltkn hafta içi bir gün izin al gel,daha rahat olur hafta içi benim için. oğlanla rahat edemem hafta sonu,babası bakmasına bakar ama yemeğini yediremez,ben orada sizinle tıkınırken oğlum babasının yanında aç kalıronun için hafta içi görüşelim bende izin alır gelirim yanınıza
Tahliye yarın mı canım?
beni otogardan alıp, otogara bırakırsanız okeydir, gelirim. Yada forum istanbulda buluşuruz otogara en yakın yer :) yoksa ist. trafiğinde araba kullanma konusunda eşime mahkumum, ve maaile ancak hafta sonu gelebiliyoruz İstanbula
o taraflardan gelen beste vardı değilmi seni alabilir belkim ,bana kızmadın dimi bestesen yokken adına konuştum diye.
bana kalırsa ben senle tanışmak için otogarda bile buluşabilirim canım bana fark yapmaz. sen bana resim yollamak için ne zahmetler çektin ben bir otogara gelmişim çokmu.
vay be amma konuştum bende
gizmocum şekercim,
bak şöle soracaksın..."dr. bey ben karın germe de düşünüyorum fiyat ne kadar, süreç nasıl vs....sonra konuşma ilerlerken, eşiniz ne şanslı, benim gibi büyük operasyonlar olmasa da, yüzüne minik dokunuşlar yapması için çok yakınında biri var, siz varsınız" diyeceksin, o da ya onaylayacak yada yok bekarım diyecek. Mutlu sona ereceksiniz. Mutlu son derken öğrenmek anlamında yani. Ama ben etik olarak, hasta - doktor arasındaki samimiyet çizgisinin korunması gerektiğini düşünürüm. Bu çizgiyi arkadaşlarımın da aşmamasını tercih ederim
gittim geldim... evet halayın başına geçim mibaşıma gelen en güzel genetik durum. selülit yok bende. Ama jelesec ile nldglp de bolca var kanımcaonlar gelsin daha yardımcı olurlar
gene mapushane, gene gurbet, gene ayrılıkhem de boku bokuna, bok yoluna hatta
sen git gel doktora, halay başı bu kez seni yapçam. bekliyom
geçmiş olsun canım. güzelce dinlen, sonucu fotolarla paylaş bizimle...meraktayım
batak bilmiyom ama okey çevirek bence ben severim....bizim doktorun hastası değilsin ya ondan unutmuşum
şaka bi yana, bak üstelik tek mesajı sana yazarak hatamı telafi ediyom bebem..çoklu alıntıla yapmadanoy miriniiim miriniimmm, yarın akşama kadar halay çekmekten başka ne gibi atraksiyonlar yapsak acep? batak bilir misin?? lina sen?? bi batak çevirek barims
evet ben geldim ben olayım halay başı....kimseler yok, ikimiziz. Kalk bi halay çekelim dicem ama senin de engelin çoklinayi bekliiim barims. hem söz vermiştim halay başı onu yapçam diye..
bu arada açıııııım. karnım çook aç....bu da nerden çıktı demeyin, şu mesajı yazarken, midemden gelen gurultular tikkatimiii dağıtiiiiiöğlen olsa da yemeğe gitsem kız nldglp, en son yediğimiz yemek ne iğreçti beaaa. bak jelesece söylemiyom o balık hafızalı diye ...çay kaşığı mevzuunu hatırlatalım derken göbeeemiz çatlamıştı diye...ayhh neydi o lahmacun, gerçi sen hapur hupur götürmüştün ama
valla unutulmayacak bi anı oldu buo zaman bi sonraki toplantı yeri forum istanbuldur
bilgilerinize
kızlar gittim doktora geldim...
hapisteki arkadaşlara temiz çamaşır götürdüm ama görüş günü deel diye almadılar beni içeri..... zate yarına tahliye olcaklarmış az daha sabırDDD
selam güzeller ay ne lalamisiniz ne laf anam hangi sayfayi okuyamm
duyduma göre nldglp yasli denmis anam anammmmm ne yaslisi beeeeee
hic geceler sayilirmi sizde ask olsun geceleride saymisinizzz daha 25 yasinda benim nldglp
gerci harfleri gene karistirdimya olsun yasliklik bacum cok görmeyinn
valla özlemisim bacular nasilsinizz
selam güzeller ay ne lalamisiniz ne laf anam hangi sayfayi okuyamm
duyduma göre nldglp yasli denmis anam anammmmm ne yaslisi beeeeee
hic geceler sayilirmi sizde ask olsun geceleride saymisinizzz daha 25 yasinda benim nldglp
gerci harfleri gene karistirdimya olsun yasliklik bacum cok görmeyinn
valla özlemisim bacular nasilsinizz
onlar hapisteanca beğenebiliyolar.... yarın akşama kadar bekliycinnn cevap için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?